Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilijuc

79 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Átköltözöm a google blogjára, könnyebben elérhető számomra, és egyszerűbbnek tűnik a működése. :)Amíg nem sikerül átmentenem ezeket a bejegyzéseket, addig élni fog ez a blog is, de új bejegyzéseket ide már nem írok.Az új link:…..
Drága Lilikének napok óta tölcséres a feje. Így nem nyalja magát.Aztán ha néha levesszük akkor azonnal elkezd kezét, lábát, fenekét szétnyalogatni, rágni...Tegnap vmi extra mód kikészített minket, séta közben is állandóan lemaradt vakarózni, nyalakodni. Séta után…..
Nagyon el vagyok keseredve és teljesen ki vagyok akadva! :(Lilinek még mindig nem gyógyult meg a popija. Eddig két hetenként jártunk vele bűzmirigyet kinyomatni, most hetente járunk lágylézeres kezelésre, hogy meggyógyítsák a műtéti területet.És az eltelt 4 hét…..
Múlt vasárnap elpusztult édesapámék kutyája.Méhgyulladása lett, amit még sikerült kikezelni és időben megműteni. De csak nem gyógyult, továbbra is levert volt, nem evett. Jött a tipp, hogy vastagbélgyulladása van, másnapra rosszabbul lett, kiderült Babesiosisos. :( És akkor már…..
Múlt hétvégén Laci legjobb haverjának az esküvőjére mentünk, Győrbe. Szuper buli volt, nagyon jól éreztük magunkat, Lilit viszont itthon hagytuk. Illetve örökbe adó anyukájának, Katának a gondjaira bíztuk. Még szedi a gyógyszert és ezért úgy ítéltem meg, hogy a Kata jobban…..
Sajnos ez a bűzmirigy műtét nem volt olyan egyszerű, mint számítottunk rá. A kelése a popiján szépen begyógyult, de a másik oldalon is elkezdett dagadni. Arra is kapott lágy lézert, ami nagyon szépen begyógyította a sebeit, és további kellett folytatni az antibiotikum…..
Egészen szombat reggelig Lilikének nem volt semmi baja, nyoma sem volt a műtétnek, sem a testén, se a lelkén. Aztán szombat reggel a végbélnyílása mellett elkezdett feldagadni a kis segge és csak dagadt, dagadt. Délutánra elkezdett piros színben játszani és kemény volt.Nem akartuk…..
Mindez egy nagyon egyszerű, érsebész technikával elvégzett lézerműtétnek köszönhető, amiből a Lilikének maximum az altatás és az ébredést követő kótyagos állapot lehetett kellemetlen.Bár mivel ébredés után bent héderelhetett a lakásban, gyanítom könnyebben dolgozta…..
Kutyás lettem! Vizslás... Műtét 2011.05.11 11:03:07
A bűzmirigy műtétre jövő héten hétfőn, délután fél 6-tól kerül sor.Szegényem, sajnálom, hogy ilyen problémái vannak, de igyekszünk mindent megtenni érte, és nagyon bízom benne, hogy ez a műtét jelentősen javítja majd a közérzetét.Tudom, hogy allergiás, de azt kezeljük,…..
Lili jól van. Nem tökéletes az állapota, de a tápváltás és a szurik óta jóval kevesebbet vakarózik.Sajnos viszont a tappancsai közötti gyulladás még vissza-vissza tér, változó intenzitással és változó időközönként.Nemrég begyulladt a jobb füle is, de rendszeres…..
Pár hete, egy szép kora tavaszi szombaton, felkerekedett az egész család, és a kutyákkal együtt kimentünk a Börzsönybe.Anyu, tesóim, gyerekek, nagybátyámék, és az unokatesómék. Az ok nem volt idili, ugyanis a kirándulás célja a nagymamám hamvainak képletes kiszórása volt.Én…..
Mostanában kiegyensúlyozott életet élünk, legalábbis ami Lilkót illeti. Ő okos, szép és szófogadó, mint mindig. Élvezi a jóidőt, a napsütést, és a kellemesen melegedő, langyos tavaszi levegőt.Két hete átjött anyuéknak egy kertész ismerőse és kicsit rendbetette a…..
Igazi család leszünk!Történt ugyanis, hogy a múltheti farsang előkészületei közben Apagazdi egyszercsak letérdelt, és feltette a bűvös kérdést: "Hozzámjössz feleségül?"Természetesen igent mondtam, de még ma is alig hiszem el, hogy a felesége leszek! :)A lánykérés…..
Fogadj Örökbe! Próbálkozik... 2011.03.02 12:42:00
A múlt hét elég eseménydúsra sikeredett. Mostmár megismerkedett Ácsi összes környékbéli spanjával és gyakorlatilag az összes szukát szerette volna meghágni. Labradort, amstaffot??? , mindet. Alig várta, hogy elforduljak és már nyomult is ezerrel. Elég nehezen…..
A vizslafarsang óta mi járunk farsangolni. :) Múlt pénteken is voltunk és most pénteken is megyünk.Imádom a farsangot, sztem nagyon jó móka. Nálunk pedig különös jelentősége van. 2 éve ugyanis egy farsangon ismerkedtünk meg Apagazdival. Egy hónappal később pedig, egy másik…..
 És ime a több napon át készült munka eredménye:   A ház minden oldaláról szigetelt, és van még hozzá egy mozgatható küszöb, amit majd mágnesek segítségével fogunk a téli időszakban (vagyis most :) ) a bejárat elé rögzíteni, hogy ne túrja ki a szalmát. Bár így,…..
Lilijuc 2011.01.04 10:05:20
@emes: Örülök, hogy tetszik! És igen, Laci tényleg nagyon ügyes, mióta elköltöztünk és van helye barkácsolni, folyamatosan elkápráztat. :)

(Már tudom ki vagy, örülök, hogy olvasol, és remélem a kis csöppség már okos nagylány lett. ;) )
Ismát eljött a minden hónap 3. vasárnapja, és többedmagunkkal újabb közös túrázásba fogtunk. Ezúttal kicsit megbolondítottuk a sétát, és jelmezben érkeztünk a felhívásnak eleget téve! :) Katáék is jöttek, ezért két jelmezzel készültünk, egyet a Lilinek egyet pedig a…..
Fogadj Örökbe! Profil 2011.02.23 19:52:00
Mindenki azt mondja, hogy gyönyörű lesz. Íme itt a bizonyíték, hogy már most is az. Tegnap 20,2 kg-ot nyomott, ami már több mint 2 kg 2 hét alatt. :) ..
Fogadj Örökbe! Vizslatúra... 2011.02.21 07:15:00
... vizsla nélkül :(. Vagyis csak eggyel. A múlt héten annyira kinyílt Dejke a séták alkalmával és velünk annyira magabiztosan viselkedett, hogy nagyon komolyan fontolgattam a két vizslával való "nevezést".Mivel a környéken már annyira otthonosan mozog, pénteken szerettem…..
Sziasztok!Szeretném a figyelmetekbe ajánlani kedves vizsla.hu-s ismerősöm hajagos blogját, melyet ideiglenesen magukhoz vett védencükről, Dejkéről és az ő beilleszkedéséről, szocializációjáról ír.http://vizslaadopt.blog.hu/Hihetetlen türemmel, kitartással és szeretettel veszi…..
Fogadj Örökbe! Kölyök 2011.02.15 07:10:00
A tegnap fantasztikus volt. Néhány kakamajszolási összezörrenésen kívül említésre való balhé nem volt Dejke és köztem. Ácsi még nem igazán érti, hogy ilyenkor Dejkével van problémám és gyorsan beáll láb mellé - abból még baj sose volt.Azt mondta az állatorvos,…..
Tegnap este átjöttek a barátnőim, és mivel mindketten kutyabolondok (na meg ugye a nagy sétákat pár napja mellőznünk kellett) úgy gondoltam kedvezek egy kicsit a Lilikének, és beengedtem a lakásba. Szokásos menetrend, nyüzsgött kicsit, levette a labdáját a polcról, azzal járt…..
Lilijuc 2011.02.10 08:07:01
@Chiii: Mindig öröm nekem, ha jöttök, főleg, hogy ilyen "messze" lakunk! :P
A címben tett kinyilatkoztatást az eddig szerzett tapasztalataimra és a blogra érkező kommentekre, véleményekre alapozom. Ugyanis! A vizslák ősei egyszerre voltak a békák, a kenguruk, a zsiráfok, a jégkorongozók (Nándi botos képe), a fókák, akik a jeges vízben úsznak,…..
Lilijuc 2011.02.09 13:07:31