Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kortytibor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtaláltam pár íróasztalfiókba hányt jegyzetfüzetemet és mivel az idők során már egy csomó ismerős kérdezte, hogy milyen érzés az Indexben dolgozni, mostantól elkezdem kiposztolni a tartalmukat, hogy ne kelljen beszélgetnem egy csomó ismerősömmel, hanem a képek beszéljenek…..
Vigyázat, ebben a posztban egyszerre fog elhangzani a JAZZ, az OPERA és az OKTÁV kifejezés!! Szóval szégyellje magát minden magyar zeneblogger, köztük én is! Rácuppanunk mindenféle obskúrus hülyeségre, mint például pakisztáni pop, szíriai marháskodás, kambodzsai garázsrock,…..
Sajtóközlemény Megvan a legjobb 2010.06.10 11:34:00
Rendkívül izgalmas küzdelem után Szeness Tibor állhatott a dobogó legfelső fokára a Scania Fiatal Európai Tehergépkocsi-vezető 2010 (Scania YETD 2010) verseny június 4-5-én megrendezett magyarországi döntőjén. Így az adorjánházai fiatalember képviseli majd hazánkat októberben…..
Igazi pályaautó - utcai körülmények között, természetesen német rendszámmal. Semmi sallang, csak a brutális erő... ..
Jajj,de csúnya! Csak egy betű... 2010.06.18 15:34:00
...a különbség az SL és az SLR között, ha minden más jellemzőtől eltekintünk.Andrew0807 fotózta az alábbi csodát Sopronban. Köszi!..
Ízirájder öcsém A lázadó 2010.05.05 09:24:00
A videón látható sofőr úgy döntött, hogy ő úgy most nem:), és hát a nagy lázadás eredménye szemmel látható. Egyébként egy 78 éves öregúrról van szó, úgyhogy a végleges vezetéstől eltiltás szerintem borítékolható. ..
  Lewis Hamilton pole pozíciójának ünneplését csak az zavarta meg kissé Kanadában, hogy az időmérő után figyelmeztetést és 10 ezer dollár pénzbírságot kapott.  A megadott időn kívül ért vissza a depóba: McLarenjéből kifogyott volna a benzin, leállította,…..
Már nagyon vágytam utána... Majd láttam egy hírdetést, hogy "Drift lesz! Durva lesz!" jeligére újra láthatom, újra érezhetem... Nem bírtam magammal..…..
A most következő levél olyan hosszú, hogy csak egy ilyen esőláblógós vasárnap délután alkalmas a megjelentetésére. László parkoláskor jól benézte a díjfizetős időszak végét, meg is büntették érte, nem is akárhogy! Biztos ami biztos alapon parkolási bírságot és…..