Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gmodidiotai

84 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Garry's Mod Idiótái Blogspot 2011.01.02 20:38:33
 A Garry's Mod Idiótái mostantól átköltözött a blogspotra...hogy miért azt ott leírtam.új címünk: http://www.gmodidiotai.blogspot.com..
Garry's Mod Idiótái B.Ú.É.K. 2011.01.02 20:03:00
 Boldog Új Évet kíván a Garry's Mod Idiótái csapat!BigB,AssainGuy,Peterzonguy,Darevil,Marci,MCM4A1,Lush..
 Assain új skinje, és Darevil gatyaműtétje XD   Mindenkinek nagyon boldog és sikerekben gazdag új évet kiván a Garry's mod Idiótái csapat! B.U.É.K!!!Lesz szilvszteri live adás 23.00-kor! még nem tudjuk hogy ki tartja meg, de BigB a nagyobb esélyes!AssainGuy..
             Mindenkinek boldog karácsonyt!!!!  A Garry's mod Idiótái jövőre kicsit megváltozik: -Az epizódok jobbak lesznek, mert az új gép miatt olyan dolgokat is tudok csinálni, ami ez előzővel elég laggos (3-4…..
 CSő cső assainguy kib*szott boldog, mert előre megkapta karácsonyi ajándékát:-1mb/s net-ki*aszott jó gépszóval a részek TELJESEN LAGGMENTESEN ÉS ESETLEG HD MINŐSÉGBEN (és nem olyan gyorsan) LESZEN ELKÉSZÜLVE! mindenki happy, vagyis én biztosan :)AZ A KIB*SZOTTUL HEPPI…..
Garry's Mod Idiótái BigB --> Xmas 2010.12.18 20:22:46
 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!Véletlenül megöltem a Karácsont!!!!!!!!xD..
Garry's Mod Idiótái Hírek 2010.12.15 20:53:56
 Nah cső. bocsi h. nem jön az új rész de sztem assainguy így is elhalmoz titeket vele (monjuk neki nem nehéz mer beteg :D)Aztán felhívnám mindenki figyelmét a CASTING-ra-jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!veszteni való nincs!Aztán a lényeg:Valószínű ,hogy az első részünk (A…..
 VÉGRE még1!!!! látjátok nem hagyom cserben a GMI-t! :D AssainGuy..
 KÉSZVAN VÉGRE 1 HÓNAP UTÁN VISSZATÉRTÜNK!AssainGuy..
 Nah cső hát nem is tudom hol kezdjem szopok.Először is nem jó a videó szerkesztőm (ezen még dolgozok), aztán nincs egy deka addonom se (ujra raktam a gmodot).Hát egyenlőre ennyi.Aztán még a castingról és a GMI-Ifjak-ról:Assainguy már leírta(ha nem olvastad katt IDE),de még…..
Garry's Mod Idiótái Hapci news! 2010.12.07 15:13:00
Nos akkor a karácsony rész nem a GMST-vel lesz :( egyenlőre.....sajna....Viszont a BANNERCSERE PROGRAM még mindig fennáll. Bárkit reklámozunk banner-el (kis kép linkkel a honlapodról), szöveggel, vagy egyéb logókkal, illetve az epizódok végén kirakjuk őket, mint…..
SouthPark.S02E07.mp4..
Garry's Mod Idiótái VAN HANG ^^ 2010.12.01 13:43:50
 Van hang a gépemen, szóval elkezdhetem a komolyabb munkákat is!!! :DJA és a sulis rész előtt még lesz egy (dec 1. vagy 2.-én) rész! Arról szól, hogy Faith (mirror's edge főszereplő) megőrül a suliban, és minden tanárt ki akar nyírni az igazgatót is beleértve. Na majd…..
Garry's Mod Idiótái 656 2010.11.29 10:07:00
Nah csőőő BigB vok és újra visszatértem.Ha jól számolom hányadjára is?Talán 656 (xD)Nah de nem ez lenne a lényeg mert kész van 2-ő azaz 2-ő új rész csak hát én beteg vagyok és még tanulnom is kell ráadásul még kéne Assain és MC szinkronja is...De minimum kijön szerdán az…..
SziasztokAkik már rég óta nézik a videóimat, azok tudják, hogy elméletben van egy BF (Battlefield 2) klánom. Na és erre van egy jó, meg egy rossz hírem. A rossz hír az, hogy ez a klán feloszlik, és megalakul a GMST klán helyette. Szerintem ez így lojális, hisz, így mindenkinek…..
1. Volt problémák: -Laggzó Gmod (megint -.-")                      -Fraps                      -Sunyi Vegas lejárt              …..
 Cssssssssőőőőőőőő!BigB vokkk....Nah hát má megin kezdődik előről az ami multkor is volt, hogy a részem nem jön ki.Bocs, technikai hiba.Részletesebben az hogy:EGY,Az a gépem amin megy a Gmod az sajnos Vista-s ,és vmié szarik baszni (nemtom mé)        …..
Garry's Mod Idiótái News 2010.10.31 09:15:53
1. A Half-Life című epizódot töröltem. okok:Szar lettLaggos, akaródozós lett de nagyonA fele csak laggos ölésből álla hangom nem hallatszikvan erre más ötletem, ami jobb2. Fraps problemÚjraraktam a gépemet, és amikor a frapsot rakom fel, akkor ezt írja ki minden 1es indításkor a…..
Garry's Mod Idiótái új rész 2010.10.17 21:33:02
na végre meglett.a billenyűzetem felső része nem működick(qwertzuiopőú gombok) , ezért big szarba vok, és így elég nehézészeket csinni. szóval ez a folyamatos késés oka. sryAssainGuy..
 SziasztokSajnálom, de elmarad a Live, mert nincs hang a gépemen, és nem tudom megcsinálni a Live adást.MediEvil..
Garry's Mod Idiótái Elmarad... 2010.10.14 18:56:00
 Nah cső hosszú idő után BigB vagyok itt ujra. Nah most 1 enlőre csak annyit szeretnék közölni hogy az Assainguy drogozik c. rész elmarad, helyette egy klippen dolgozok aztán még van jó sok rész ötletem. A klippről csak annyit hogy a PlanB-től a No Good című számra fogok…..
innentől semmit sem fogok ígérni. a köv rész okt 10.én jött volna ki, DE KÖZBEJÖTT vmi. Szóval most 1 hétig leállok, mert bajok vannak a fraps-al, meg a géppel. lehet hogy le kell cserélni T_T.addigra is nézzétek meg, hogy HP micsinát XDAssain..
késett 1 kicsit, de ittvan! ..