Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Priorvarga

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy idő után már nem annyira vicces, ahogy az emberek figyelmét a paraszt ellenőrökkel tereli a főváros elsőszámú pártfinanszírozó intézménye, de azért nehéz ellenállni a ilyen sztorik posztolásának.G.E-t annak ellenére büntették meg, hogy bérlete volt, igaz diákként…..
Subba Már nem tudjuk mi van 2008.03.17 17:27:00
Valaki jöjjön be az életünkbe és magyarázza el mi történik amikor így csinál Isten báránya. Miért veszi rokisra a figurát? Hálát adunk az Úrnak a gyülis aerobikért.  ..
Ki csodálkozik azon, hogy a jegylenyúlós eset nem egyedi? Na ugye. Máris jött a szintén bliccelni próbáló Zsolt válasza, aki sorstársnak nézte az ellenőrcsajt és lyukasztani akart neki is, ő viszont lyukadási hajlandóság helyett inkáb elkobozta a jegyét. Ilyenek ezek a nők. Csak…..
Hetek óta sejtjük, hogy Fabricius Gábor valami nagyon ravasz gerillastratégia jegyében csinálta meg a Réz Állatfog Andrással közös poszt-havashenrikoid médiaiskolája, a WERK Akadémia szájtját. Olyan gyanúsan magas labdákat ad fel az egész vállalkozással, hogy nem tudunk másra…..
Priorvarga 2007.08.07 12:04:01
Hétindító hülyeszöveggyűjteményünk első darabján Béla bukott ki, amiért a felsőközépkategóriás bútordílerek katalógusukban szidalmazzák a pórnépet, azaz a szerintük nem potenciális vásárlóikat: Tegnap a kezembe nyomtak egy bútorprospektust, amit ma átlapozgattam.…..
Eddig is tudtuk, hogy a spanyol világbajnoknak nem volt gyerekszobája, de amit a Hungaroringen megengedett magának, azzal megmutatta, hogy bérelt helye van a legtuskóbb csapatban. Az időmérő legvégén ugyanis szándékosan feltartotta a boxban csapattársát, hogy annak ne legyen már ideje…..