Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lats

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spanyolország - Paraguay  1 - 0 A selección egy-egy mérkőzése közben nagyjából a következő érzelmi állapotok lesznek úrrá azon a szerencsétlenen, aki nekik szurkol ezen a világbajnokságon (időrendi sorrendben): keserű csalódás, jeges rettegés, páni félelem, részleges…..
Paraguay A CSAPAT megcsinálta! 2010.06.30 01:28:00
Igen, sikerült az, amiről a világbajnokság előtt még csak nem is mertek álmodni a szurkolók. Kivéve az olyan fanatikusokat, mint mi, akik már trófea elnyerését is levezettük. Most azonban sikerült a történelmet átírni! A blogunk jobb oldalának felső részén ezt írtuk a blog…..
Álmos, borongós kora délutáni mérkőzésre készültünk, ami azonban a továbbjutás szempontjából Paraguay számára kiemelt fontosságú volt: a szlovák válogatottat a továbbjutás szempontjából le kellett győzni. Mi, itt a blogon azonban ennél többet akartunk: nagyobb arányű…..
Azzurri Menjetek inkább dolgozni 2010.06.20 19:57:00
 Ma délután volt szerencsém többek között egy római és egy leccei barátommal végigszenvedni a válogatott döntetlenjét és a címben szereplő mondat a két olasz nagy egyetértése révén született, ha jól emlékszem valami "parádésra" sikeredett Chiellini indítást…..