Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ultras1899

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma 15 éves a Wizz Air, ugyanis 2004 május 19-én szállt fel az első járatuk, Katowicéből.  Az évforduló kapcsán összeszedtük azt a 15 legfontosabb és leghasznosabb tudnivalót, amely azonnal eszünkbe jut a céggel kapcsolatban. Kezdő fapados utasoknak, ha nem akarnak nagyon ráfázni,  kötelező! 1.…..
Ultras1899 2019.05.20 17:55:42
@_e30st_: Revolut feltöltésre ismertek valami költségkímélő megoldást?
Ultras1899 2019.05.21 13:50:01
@_e30st_: Ma elindult a Revolut forintos feltöltés, szóval megvan az olcsó feltöltési mód!
Valóban durva, hogy két egymást követő Budapest-Gran Canaria járat is úgy indult el, hogy az utasok csomagjait szándékosan Ferihegyen hagyták. Miért? Röviden: mert a rossz szabályozás miatt megtehetik. Kicsit hosszabban: a maga szempontjából a Ryanair a kisebbik rosszat választotta. Ez egy heti…..
Ultras1899 2018.07.23 15:52:45
@Kánikula: De ezt hogyan?
Elvileg az összes gépe egyforma a Ryanairnek, akkor hogy lehet, hogy ķülönbözőek a súlyhatárok?
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
Több mint fél éve nyílt meg a lehetőség, hogy a Wizz hitelkártya elfogadása miatt fapados utasok is ingyen beszabaduljanak a ferihegyi Mastercard lounge-ba. Látogatjuk mi is persze szorgosan, itt az ideje, hogy leírjuk, miket tapasztaltunk. Az biztos, hogy jócskán megdobja az utazás kényelmi…..
Elunták az írországi magyarok, hogy csak Dublinból Budapestre repülhetnek, azt is általában elég drágán. Petíciót indítottak, hogy felhívják a légitársaságok figyelmét az egyéb ír-magyar útvonalak iránt megnyilvánuló nagy keresletre. Sok esélyt ugyan rövid távon nem látunk arra, hogy sikerrel…..
Ultras1899 2017.04.03 10:16:32
@lacadvtk: Már be is jelentették a járatot, idén júliustól indul, heti kétszer fog közlekedni.
Volt egy nagyon jó ajánlat törzsutasoknak a Wizznél, de sürgősen el kellett rontani. Ha marad, sokkal kevesebben vettek volna a drágább jegykategóriából. Egy laza csuklómozdulattal a duplájára emelte a Wizz Air annak a szolgáltatásának az árát, amellyel éves díj fejében korlátlanul vihet az utas…..
Ultras1899 2016.12.10 19:50:54
@svajcineger: Van benne valami nagy változás?
Az egyik legcsodálatosabb spanyol város. És nem, nem Barcelona, sőt még tengerpartja sincs. Mór hagyományai, iható söre és antik bája annál inkább. Arról nem beszélve, hogy a Sierra Nevada is csak egy köpésre van, tavasszal és ősszel síelni is lehet az egy szál pólós városnézés után. Granada, a…..
Régen érdemes volt akkor repjegyeket venni, amikor a légitársaságok megnyitottak egy új foglalási időszakot. Ma már nagyjából 98 százalékban lúzerség ilyenkor foglalni, a régi beidegződésekre alapozva általában középáron, vagy drágábban töltik fel a jegyeket a fapadosok. De mindig van több-kevesebb…..
Ultras1899 2016.02.24 21:20:59
@jet set:
Mi most márciusban megyünk arra felé. Tudsz esetleg valami olyan látnivalót, helyet amit érdemes megnézni, de nincs benne az útikönyvekben?
Szereti a Wizz Air mondogatni, hogy éljen a verseny, meg aztán ők az olcsó jegyes légitársaság. De ha nincs verseny és van kereslet, pofátlan árazásért ők sem mennek a szomszédba: a foci Eb első magyar meccsére induló szurkolói járatra 184 ezer forintra nyomták fel az árat. Busszal ugyanez 54 ezer…..
Jönnek a téli menetrendek és a Ryanair egyelőre szereti Budapestet. Új, ráadásul naponta közlekedő járat indul Nürnbergbe és Berlinbe, sűrítenek Brüsszelbe, de ami a legjobb, napi kettő is lesz Rómába, érdemes lesz egy napra is kiugrani az olasz fővárosba. Elkezdte a Ryanair feltölteni a jövő téli…..
Van egy nagyon sikeres autóbérlős cég Európában, Goldcar a neve. Az elmúlt években akárhányszor utaztunk olyan területre, ahol ez a vállalkozás jelen volt, mindig a legolcsóbbnak jött ki az ár-összehasonlításban. Többször béreltünk náluk, de a számla valahogy mindig sokkal…..
Szerencsés sorsolást kapott a magyar fociválogatott az EB-re, s ahogy ígértük, megnéztük, hogy lehet eljutni egy-egy meccsre repülővel. Sajnos alaposan a pénztárcába kell nyúlnia annak, aki a helyszínen akar szurkolni és a meccsbelépőkkel, szállással még nem is számoltunk. A…..
Ultras1899 2015.12.15 14:37:40
@zsoltissimus: Én ennyi pénzből kihozom az utazást Budapest-Párizs-Bordeaux-Marseille-Lyon-Budapest útra :D
Ki akar a foci EB-n a magyar csapatnak drukkolni? Tuti sokan mennének szívesen Franciaországba, s aki olcsón akarja megúszni, jó, ha már ma elkezdi a szervezést. A december 12-i sorsolás előtt úgy tűnik, még nem érdemes se repjegyet, se szállást foglalni, de rögtön utána gyorsnak…..
Ultras1899 2015.11.29 11:42:21
Az azért hozzáteszem, hogy korántsem biztos, hogy ezeken a helyszíneken fogunk játszani. Amikor egy csapatot besorsolnak egy csoportba, akkor sorsolnak mellé még egy sorszámot is.
www.uefa.com/uefaeuro/finals/draws/index.html#uefa+euro+2016+final+tournament+draw+details
"Each time a team is drawn the position within the relevant group is determined by draw."
Egyedül egy hely biztos jelenleg, az A1, ami a franciáké. A legkevesebbet a C1-nek kell utaznia, 225 km-t. A legtöbbet a C3-nak, 2068 km-t.
Én mondjuk megveszem a repjegyeket egyből a sorsolás után megveszem, mert ha esetleg nem lesz jegyem, akkor nézem a meccset a fan zone-ból.
A francia vonatozásról van valakinek tapasztalata? Milyen korán lehet megvenni a jegyet, ott is változó árak vannak mint a repjegyre, milyen a "fapados TGV", az OUIGO?
Ultras1899 2015.11.29 12:03:56
@_Neville:
Egész egyszerű, vagyis nekem az. 28 éves vagyok, 28 éve várok arra, hogy ilyen eseményen játsszon a magyar válogatott. Megjártam kétszer bukarestet, Athént, voltam a csapattal San Marinoban. Biztos itthon is lesz kivetítő meg hangulat, de akkor is jobb lesz szerintem kinn lenni. :)
Rövid életűnek bizonyult a Wizz maastrichti járata, nagyon úgy fest, hogy legalább a téli menetrendi időszakra megy a lecsóba december elején. Viszont új budapesti járatot jelentett be az easyJet, Lyonba lehet majd eljutni áprilistól heti háromszor, majd nyáron csak kétszer - ki…..
Ultras1899 2015.11.26 08:05:51
@_e30st_:
Akkor remélem ezeket a járatokat bejelentik a sorsolásig, hogy már úgy tudjuk foglalni a repjegyeket egyből a sorsolás után. :)
A párizsi terrortámadás és a brüsszeli, hannoveri események fényében felmerül a kérdés: utazzunk vagy sem? S ha igen, akkor inkább hová? Mire számítsunk és mire készüljünk fel? Senkit sem szeretnénk rábeszélni semmire, vagyis ha valaki nagyon fél vagy tart attól, hogy…..
Még az idén új ruhába bújnak a ma még rém ronda uniformist elviselő Ryanair-sztyuvik és vadonatúj hipermodern weblapot is készít végre a legnagyobb európai fapados, ahonnan kaját is rendelhetünk majd otthonra. Sajna a pesti bővítés továbbra sincs napirenden, de ha újabb…..
Télen bőven tízezer alatt is elvisz a fapados Barcelonába, a szállás is olcsó, a reptéri bejutás is filléres, az idő is jó, mi kell még? A híres látnivalóknak megkérik az árát, de a helyiek törzshelyein a kaja is megfizethető és kihagyhatatlan. Mentünk, láttuk,…..
Ultras1899 2015.01.28 13:16:06
@Repülős Rozi: December végén voltam, akkor még 1 EUR volt a jegy, szóval nem gondoltam, hogy azóta változott :)
Az egyik legjobb dolog volt a Wizz Airben a tekintélyes jegyárkedvezményt adó klubtagsági. Eddig. Mától jócskán csökkentették a kedvezményt, vagy ha úgy tetszik, megemelték a tagsági árát. Persze túl szép volt hogy sokáig igaz legyen, de azért az elég visszataszító, hogy…..