Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merodasd

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..
Ahogy ígértem, itt a Blood Axis '10-es albumának beszámolója.   Szüless újra! Igen. Egy valódi újjászületés volt a 6 éves hallgatás után. Be kell vallanom, a Blood Axis új lemezét már a hallgatása előtt is elfogultsággal fogadtam. A project ugyanis évek óta a…..
Merodasd 2010.08.02 01:05:28
@Moja: Abszolút, bár amostani ízlésemnek épp bejött ez a neofolk/folk váltos a régi ambientből. (: Köszönöm az elismerést!
 II. Inner Awakening Festival Radical Death Ritual against the hypocrite and liberal hungarian "Black Metal scene"!Két napos underground True Black Metal rendezvény az Inner Awakening circle négy zenekarával, valamint a hazai és külföldi meghívott fellépőkkel,…..
 Tisztelt olvasók - ha vagytok! Ezen cikk arra szolgál, hogy kéréseket tehessetek fel, pl. írjunk erről-arról, keressünk ki valamiről infot nektek, vagy hasonló. Ezen kívül, akinek van inda-regisztrációja, írjon kommentet (akinek nincs, az pedig csináljon ;-D), így is…..
A tovább után a szombathelyi Gorefesten tapasztaltakat olvashatjátok - az én szemszögemből.     Nos, Szent Iván éjszakáján, 2010. június 19.-én Dante szerkesztőtársunkkal és egy másik jóbarátommal kocsiba pattantunk, és elindultunk Szombathely külvárosába, az Oladi…..
_________________ Üdv, Hailzahow! 2010.06.21 00:46:00
Egy koncerten hárman, nem-spontán ötleten felbuzdulván elindítottuk ezt az oldalt, melyet kulturális, főleg zenei blog-webzineként szeretnénk üzemeltetni. Szívesen várunk ötleteket, híreket, észrevételeket az e-mailcímeinkre! Az oldal e-mail címe: majestum@gmail.com..