Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.hajnika.

25 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar blogozásom 2010.10.26 23:10:00
 Szükség van-e kötelező olvasmányokra?   Miért is riadnak vissza a diákok a kötelező olvasmányoktól? Miért ugyan azok a kötelezők már évszázadok óta? Miért olyan közutált téma is ez? Miért is próbál minden diák kitérni a kötelező elolvasása elől? Miért…..
.hajnika. 2012.04.28 16:45:09
 Szomorú, de tagadhatatlan: egyre több helyen találjuk szembe magunkat nevetséges helyesírási, nyomdai hibákkal plakátokon, hirdetéseken. Néha ezek csak megmosolyogtatnak minket, de van, hogy idegesítőek. Jöjjön egy kis válogatás mindkét…..
Nagy valószínűséggel már hallottál a "szerelem ezerarcú költőnőjéről". Ha ismerősen cseng a neve, akkor talán tudsz parókamániájáról, láttad Marjai Judit érdekes képeit, amelyeken ő állt modellt, és egy televíziós főzőműsor jóvoltából azt is megtudhattad,…..
Ugye te is láttál már olyan nőket az utcán, akikről egyből az jutott az eszedbe, hogy "Vajon hogy nézne ki, ha egy szivaccsal nekiállnék az arcának, és minden kencéjét lemosnám?". A smink valóban rettentően sokat változtathat, szépíthet egy…..
Sokak számára a versek ismerete kimerül az iskolai, magyarórai tananyag ismeretében. Van, aki megáll a kötelezőknél mind prózai, mind lírai alkotások terén. Én azt mondom, megéri messzebbre látni. Lehet, hogy a szöveggyűjtemény 3 Ady-verse nem nyerte el a tetszésed, de talán a…..
Az "I love Erzsike"-jellegű, vagy nonfiguratív tetoválások mellett vannak ötletes, vicces tetkók is. A következőkben néhány ilyet…..
Gondoltál már arra, miért pont rántottnak nevezzük azt a húst, amit prézliben sütünk ki?Esetleg nem világos számodra, hogy az ösztöndíj nem az ösztöneinket jutalmazza?Vajon honnan ered a rostokolni kifejezés?Mini közvéleménykutatásom eredménye az, hogy nem sokan vannak…..
Vannak olyan helyzetek, ahol a fotósnak semmi más dolga nincs, csak kattintani egyet. A téma valóban az utcán hever. A következőkben pár jól elkapott képet láthattok.                ..
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mostanában egyre jobban érdeklődöm egyes szavaink jelentése, eredete iránt. Ezért úgy döntöttem, hogy a továbbiakban néhány cikket szentelek ennek a témának. Először a rakoncátlan, kocavadász és virulás szavakról "rántom le a…..
Ugye te is hallottál már olyan vicceket, amikre csak annyit tudtál mondani: "ó, te jó ég..." Nos,összegyűjtöttem nektek néhány ilyet.                         Öreg bácsi találkozik a graffitissel. - Elnézést…..
MegosztásA világ tele van apró, de annál érdekesebb tényekkel. Tudtad például, hogy a térképkészítés tudománya régebbi, mint az írásé? Ha érdekelnek ehhez hasonló információk, olvass tovább!   Becslések szerint az USA-ban a felfegyverzett civilek háromszor annyi…..
MegosztásA melltartó a nők egyik legjellegzetesebb ruhadarabja, fehérneműje. Szívesen veszünk különleges, csinos és kényelmes darabokat akár magunk, akár párunk tetszésére. A következőkben azonban nem mindennapi melltrtókról láthattok…..
Már volt egy bejegyzésem, amiben érdekes, vicces tényekkel szórakoztattalak benneteket. Most megint találtam néhány különlegességet, amit érdemes megosztani veletek.Jó szemezgetést (:   A kaméleon nyelve hosszabb, mint a teste. A banán héját használhatod…..
Találtam néhány képet, amelyek magukért beszélnek. Így nem is fűzök hozzájuk túl sok megjegyzést.Figyeljétek az…..
MegosztásAz előző két bejegyzésben (1, 2) népszerű könyvekről írtam nektek, azonban most érdekes nyári programokat ajánlanék a kultúra és művészetek kedvelőinek. Ha nem érdekelnek a fesztiválok, eleged van már a strandból, minden kinti programodba beleszól a rossz idő, vagy…..
Előző keddi bejegyzésemben elkezdtem a világ legolvasottabb könyveinek felsorolását, s most ezt szeretném folytatni. Ha továbbolvastok, megtudjátok, hogy melyik öt könyv a legolvasottabb a világon James Chapman felmérései szerint. Az 5. legolvasottabb könyv - számomra meglepő…..
Netes kutakodásaim során néhány érdekes, vicces, meglepő tényre bukkantam. Néhány közülük ismertebb, de remélem találtok köztük új információkat is. A valóságtartalmukban helyenként azért kételkedem...Jó szemezgetést! A 7UP üdítőitalt 1929-ben kezdték forgalmazni.…..
Legutóbbi viszonylag ismeretlen együttest bemutató cikkem után most egy izlandi énekesnőt szeretnék megismertetni veletek. Emiliana Torriniról egészen pár nappal ezelőttig sosem hallottam. Akkor azonban egy tévés reklám zenéjét meghallva elkaptam pár szót a dalszövegből, és…..
A hétfőhöz, csütörtökhöz és vasárnaphoz kötődő cikkekhez hasonlóan már keddi napokon is megszokott témában jelentkezünk egy-egy cikkel. Ez pedig a Keddi Kultúr nevet viseli majd.Nevéhez híven a kultúra világából vett apró érdekességekkel, hírekkel foglalkozunk ezekben a…..
Megosztás   A 2009/2010-es év legnagyobb drum and bass albuma a méltán híres Pendulum keze munkája, amivel egy kis alámerülésre invitálnak bennünket a d'n'b világába, amit mostani Immersion címet viselő albumukkal érdekesen feldobtak számunkra. Újabbnak számító korongjukon…..
Azt hittem, hogy ha a Farmville őrületet sikerült megúsznom, már védve is vagyok a Facebook-játékfüggőség ellen. De ez közel sem így van. Három napja hatalmába kerített egy másik játékőrület, a Sorority Life. Ez az inkább lányoknak való érdekesség alattomos. Az ember észre…..
Nemrégiben találtam egy érdekes kiss cikket az interneten, s most megosztom veletek azokat a gondolatokat, melyeket az közölt. A téma nem más, mint a szerelem. Sokan mondják azt, hogy ez az érzés, -"állapot"-múlandó, majd a kapcsolat kihűl, a szerelem intenzív és felemelő…..
.hajnika. 2010.07.16 16:34:52
Megosztás A legtöbb ember rendelkezik valamilyen furcsa fóbiával. Van, aki fél a pókoktól, a sötétségtől, netán a bezártságtól. De vajon hányféle fóbiát regisztráltak már ezidáig? A következő oldalon összegyűjtötték ezeket a többnyire kissé nevetséges…..
Megosztás Ha már egy korábbi cikkben szóba került a fogamzásgátlás, akkor itt az alkalom, hogy ugyanezt a témát egy kicsit viccesebb oldalról közelítsük meg. Az óvszerreklámokat a gyártók mindig kénytelenek egy kicsit burkolni, hiszen a termék lehetséges előnyeinek…..
.hajnika. 2010.07.07 18:23:30
Megosztás Aki megöregszik, nem biztos, hogy meg is vénül... ez az orosz szupermami kiváló bizonyíték erre az állításra! De vajon mit tart a…..
.hajnika. 2010.06.30 21:57:24
:DD