Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karmon manna

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy testvér optimális esetben életre szóló társ, akivel véd- és dacszövetséget kötve nézhetünk szembe a világgal. Persze Káin és Ábel óta tudjuk, hogy ez nem mindig van így, azonban egy biztos: rengeteg testvér a színpadon is tökéletesen rezonál a másikra. Most az elmúlt évtizedek és a jelen…..
karmon manna 2021.01.25 08:49:15
A vasúton december 8-áről 9-ére virradó éjjel ismét menetrendváltás lesz. Korábbi cikkeinkben részletesen bemutattuk a legjelentősebb belföldi újdonságokat, köztük az egri, a békéscsabai, a lajosmizsei szolgáltatásfejlesztést is. Ez a hétvége azért is különleges, mert…..
Nagy nap ez a mai a hazai közlekedésben. Kora délután befutott Budapestre a Regiojet cseh magánvasút első vonata, mely mostantól naponta közlekedik Budapest-Bécs-Prága útvonalon. Ez csak az első lépés a MÁV hegemóniájának megtörése irányába, de az utasok máris érezhetik a verseny előnyeit. A teljes…..
karmon manna 2020.08.01 17:44:21
@Utó Pista: halálosan!
ködpiszkáló ezerjófüvek 2019.08.15 17:44:46
Misztikusnak tűnő neve ellenére az ezerjófű létező gyógynövény. Az ezerjófű név különböző írott forrásokban a 14. század óta fordul elő, s jellemzően a Centaurium nemzetség különböző fajait fedi. A mintegy 20 fajt számláló növénynemzetség egyik tagja, a kis ezerjófű (Centaurium erythraea) föld…..
Freddie Mercury és a Queen 1986 júliusában közel hetvenezer rajongó előtt szenzációs koncertet adott Budapesten. Gondoljunk bele, hogy a szocializmus idején milyen nehézségeket jelenthetett egy világszinten híres, nyugati tőkés országból jövő együttest szerződtetni! Vajon milyen feltételeket kellett…..
A Lidl Magyarország január 27-ei posztja alatt felrobbant a kommentszekció, és végre nem valami önjelölt celeb hülyesége szolgáltatta a gumicsontot, hanem nagyon is finom falatokon lehet rágódni. Svéd húsgolyón. Ha valaki lemaradt volna, mutatom. Az IKEA marketingeseinek eddig sem kellett a…..
Hét évvel ezelőtt néhány hónapja indult csak el blogunk, amikor szembesülnünk kellett azzal, hogy a belföldi IC-kből eltűnnek az étkezőkocsik – és erről mindjárt el is mondtuk a véleményünket. Sok évig nem volt mit mondanunk ebben a témában, sőt a nemzetköziben is egyre kevesebbet, mivel a MÁV-START…..
A rendőrség szerint véletlen baleset történt 1983-ban, ám sokan a leghíresebb politikai gyilkosságot emlegetik...
MovieCops ARANYLÁZ 2019.05.27 06:00:00
Charlie Chaplin (1889–1977) filmes pályafutása már a némafilmkorszakban elkezdődött. Chaplin azon kevesek közé tartozott, akiknek karrierjét nem törte derékba a hangosfilm megjelenése. Igazi polihisztor volt a szakmában: nem csupán színészkedett, hanem filmjeinek általában ő volt a…..
Kate McKinnon, a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. Joggal, a nő elképesztően vicces, (ezeket a videókat érdemes megnézni) és ezt már filmekben is bizonyította, szerepelt a Ghostbusters remake-ben, legutóbb pedig Budapesten…..
karmon manna 2018.08.02 14:47:36
Az egyik vietnámi kollégám anyukája egy hónapra látogatóba érkezett Finnországba, és mivel két nap bőven elég Helsinki bevételére, ezért úgy döntöttek, hogy Párizsba is elrepülnek. Terepismerettel nem rendelkeztek, a francia gasztronómiát csak a cuki patkányos Pixar filmből(sic) ismerték, de nagyon…..
Szerencsém van azokkal a CBA-boltokkal, amelyekben vásárolni szoktam. Igaz, van, amelyikbe már vagy huszonöt éve járok, sajnos együtt öregszem az ott dolgozókkal. A fiatal fruskaként megismert pultos hölgy két gyermekes családanya, a hentes kölkei is megnőttek, ismerős arcok, na. És akikkel ilyen…..
karmon manna 2018.07.13 11:14:27
@KEDZDJETEK EL FÉLNI !: Bach Szilvia lánya az Auchant reklámozza? Hmmm? Vajon melyik arc lehet a lánya?
Indokoltság Mióta a vasút jelen van Budapesten, állandó téma a városközpontba történő bevezetése. Nem véletlenül; túlzás nélkül lehet állítani, hogy nincs az országban olyan közlekedésfejlesztési projekt, amelynek jelentősége összemérhető lenne ezzel. Budapest nem csak az ország abszolút központja,…..
A Fizettem.hu-ra több olyan bejelentés is érkezett, amely arról számol be, hogyan lehet megúszni a tömegközlekedési eszközökön a jegyvásárlást, vagy legalábbis hogyan lehet olcsóbban, persze nem legálisan jegyet venni sofőröktől, kalauzoktól, ellenőröktől. Több minta…..
newzz.com Kasza! Kasza? 2014.03.21 09:00:00
A televíziós talk show-k magasan a fénykorukat élik manapság, és mivel nincsen túl sok olyan műsorvezető, aki egy ilyen adást szívesen elvezetne, ezért mostanában bárkiből lehet házigazda.   Így történt az is, hogy Kasza Tibor, a Crystal nevű zenekar énekese berobbant a…..
Nem tudok mit mondani, Lászlóné, Kápolnásnyék, latexes Pussy Riot tánccsoport.Képek, videók: A videó: (video: kormany.hu)  ..
karmon manna 2014.03.21 08:38:14
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): ott a pont. Tulajdonképpen én sem értem, miért ez a nagy felhajtás, mert ebből már van 60 db, és most érkezik még hozá, és ezeken van 230v.os konnektor, meg wifi is, de ezeket a régebbiekbe is be fogják majd szerelni. Ami a műsort illeti, valami produkciót szokás abszolválni, ha már kitalálták ezt a bemutatót. Milyen műsort kellett volna? Táncdalok? Az ajjaj fekete vonat nem játszhat, merthogy ez nem az a színvilág...
A Velvet hozta le még tegnap este, hogy Ördög Nóra blogján jelentette be: ismét terhes, és az anyasággal foglalkozik majd, így tuti nem fog tévéműsort vezetni belátható ideig. Az RTL Klub ősszel ismét X-Faktort indít, amit így minden bizonnyal Lilura bíznak, ami azért lesz…..
karmon manna 2014.03.20 13:13:06
Hogyan lehetne komolyan venni ezeket a cégeket, amikor a saját adminisztrációs hibáikból (khm, automatikusan feldrágított előfizetéssel) keletkező fantomtartozásokat csont nélkül, szinte azonnal kiadják a jóságos behajtónak, akinek csak agyatlanul zaklatnia kell az ügyfelet egy…..
Egy rutinellenőrzés során bukkantak a nem (vagy inkább mégiscsak) mindennapi szállítmányra a Kína keleti partjainál fekvő Csiangszu tartományban. A sofőr papíron nyulakat szállított, de amikor kibontották a zsákokat... Sun Hai rendőrtiszt ötszáz, zsákokba gyömöszölt,…..
Ma megjelent Zuschlag János könyve. Attól tekintsünk el, hogy hemzseg a helyesírási hibáktól. Nyilván gyorsan kellett írni, hogy még a kampány idején megjelenjen.... No, de a 121. oldalon kiderül, mit lát János az MSZP gondjának: Továbbá az MSZP egyik nagy problémája, hogy…..
Azt megszokhattuk, hogy Hajdú Péter és Puzsér Róbert egymást anyázza a facebookon, sőt, a cicaharc néhol egészen szórakoztató is tud lenni. Arra is volt már példa, hogy valami fajsúlyosabb médiaszemélyiség, újságíró, sőt tán még politikus is véleményt nyilvánított a…..
karmon manna 2014.03.07 12:38:08
@LÁSZLÓ: az első sort kifejthetnéd, a többire nagyjából én is így emlékszem...