Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fassy

10 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
Appleblog Jön az új AppleTV? 2010.08.15 09:32:00
Az Engadget szerint hamarosan bemutatkozhat az igazi áttörésre mindmáig képtelen AppleTV utódja. A blog úgy tudja, hogy a készüléket át is keresztelik, rövidesen iTV-nek fogják hívni, és alapvetően különbözik majd a mostani modelltől. Például nem lesz benne merevlemez, wireless…..
Egyre durvább állapotok vannak a a tajvani Foxconnál, a legutóbbi jelentés szerint az utóbbi három hétben harmincan kíséreltek meg öngyilkosságot a dolgozók közül. Egyesek szerint ez a munkakörülményekre és a horrorisztikus bánásmódra vezethető vissza.Emlékezhetünk, amikor a…..
A pc-sek által a végletekig védett Slate ugye a Windows miatt eleve bukásra volt ítélve, amit csak akkor ismertek el a rajongók, amikor már a HP is belátta, hogy szarból nem lehet várat építeni. Nem a Windows 7-re gondolok általában, hanem a Windows 7-re tabletkörnyezetben.Úgy…..
w Mire a falevelek lehullanak 2010.04.21 06:00:00
Hát mégsem lesz radikális és azonnali adócsökkentés az idén. Ej, a fenébe. Pedig az elmúlt nyolc évben a Fidesz lényegében ennyit árult el a gazdaságpolitikájáról: ha egyszer odaengednék őket a gombokhoz ezek a balfasz szocik, ők rögtön megvágnák az adóterheket, és…..
John Gruber, a Daringfireball szerzője hozta nyilvánosságra a rettegett és szupertitkos iPhone Developer Program License Agreement, vagyis a fejlesztői szerződés egyik pontjának változását, ami sok programozóban felemelte a vérnyomást. A 3.3.1-es pont eddig szűkszavúan csak annyit…..
Az Apple jelentése szerint a szombati iPad Day-en körülbelül 300 ezer iPadet értékesítettek, beleértve az előrendeléseket is. A felhasználók egyetlen nap alatt nagyjából 1 millió alkalmazást töltöttek le a készülékre. Vajon az első eladási adatokból levonhatjuk-e azt a…..
Kész, eddig vártam, és a következő napokban döntésre fogok jutni. Az iPhone 3GS és a Nexus One merült fel, mint lehetséges kiszemelt prédák. Az elmúlt időszakban egy sok pro és kontrát olvastam, hallottam mindkét telefonról. Ám továbbra sem tudtam nyugodt szívvel eldönteni,…..
Zseniális kimutatás jelent meg a napokban: a Retrevo azt kívánta felmérni, hogy milyen változás állt be az emberek iPadhez fűződő viszonyában, mióta megtudták, hogy mi is az valójában. Vannak teljesen érthető változások: január 27-e után sokkal kevesebben mondták, hogy még…..
Ugye, hogy ugye: mégiscsak igazak voltak az októberi pletykák arról, hogy lesz Google Phone. És azt is jól éreztük meg, hogy a HTC-vel kooperálnak - mint az Android-projektben. Mondjuk szerintem a Google eleve nem az a cég, amely csak úgy, ölbe tett kézzel nézi az iPhone…..
És nem indul. Illetve indul, a ventilátorok felpörögnek, de a monitor makacsul sötét marad. Próbáltam kurblinyílást keresni. Nincs. Na de a történet: egyik kollégám hozta be ezt a gyönyörűséget, ami annak előtte a Cash Flow szerkesztőségében szolgálta ki újságírók…..
Na kérem, a tegnapi látogatásom Handrás új üzletében azért is kifizetődő volt, mert tudtam beszélni az Apcomos vezetőkkel, akik megerősítették nekem, amit eddig csak sejtettünk. Azt tudtuk eddig is, hogy az Apple irodát tervez nyitni Budapesten, de azóta az iroda meg is nyílt,…..
Ezen a blogon is többször volt már téma, hogy wireless világunkban immár csak egy nagy megoldatlan problémakör maradt. És ez pedig a vezeték nélküli áramellátás. Nos, a WiTricity éppen azon ügyködik, hogy a kütyük számára is elérhetővé tegye a kábelmentes áramellátást.…..
 (Ez még nem a beharangozott post, csak szeretném kitenni az utókornak) Miről szól ez a Twitter szolgáltatás:A legtöbben a “mikroblogolás” kifejezést szokták használni, rá, hiszen alapvetően blogokhoz hasonlóan jelennek meg twitter oldalunkon…..
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..
Visszatér a blog egy hatalmas kezdeményezéssel. A cél: 100 EVK szakkollégista becsatornázása a Twitterbe!0:26-perckor ment ki a mail az everyone-ra, ez azt jelenti, hogy elindul az egészpályás letámadás, amikor 1 héten keresztül aktivizáljuk magunkat a keménymaggal.A mail kicsit…..
Annyit előre elárulok, hogy a laptop veszít. A videóból kiderül, hogy az Apple laptopja szar, mert az illesztékek rendszeresen elengednek. Legalábbis a szöveget gépelő hülyeállat azt állítja, hogy már több ismerősénél is beindult a folyamat, az informatikai Pangea darabokra…..
fassy 2009.05.01 19:54:50
Na, ilyet szeretnék én magyarban látni: pár hete jelent még csak meg az új, gombnélküli shuffle, máris pontos képet kaphatunk a kereslet változásairól. Legalábbis Ben Reitzes elemző azt állítja, birtokában van a számoknak. Ezek alapján a shuffle forgalma 50 százalékkal nőtt az…..
Appleblog Anyád Leo! 2009.02.28 18:47:00
Itt szeretném megjegyezni, hogy hosszú ideig tartó ellenállás után feltelepítettem a Leopardot a Tiger helyére, de a 10.5.6-os pontosan ugyanazokat a tüneteket produkálja, amik miatt annak idején a 10.5.1-ről visszatértem a 10.4.11-re.Ez a rendszer kérem szépen nálam nem stabil.A…..
Hát én aztán fel nem tudom fogni, hogy ez miért hír, vagy hogy mi tartott ennyi ideig, de attól még tény, hogy a világ legjobb mobilján a mai napig nem lehetett megcsinálni egy szimpla szövegmásolást. Ennek azonban nemsokára vége. Legalábbis részben. A videón is látható program…..
Elképesztő, két évvel ezelőtt még az iPodok adták az Apple bevételének harmadát, 2008 negyedik negyedévében viszont már csak 14,21 százalékkal járultak hozzá a dollármilliárdok növekedéséhez. Tették mindezt úgy, hogy az említett időszakban nőtt az iPodok forgalma, 2006…..
Csütörtökön még azt írtam, hogy szerintem a helyzet elkeserítő. És az is biztos, hogy ez még messze nem a legrosszabb. Nézzük akkor, hogy mi is történt eddig. Az irányadó technológiai index (Nasdaq) két hét alatt elveszített értéke negyedét. Kik hozták össze ezt a buktát? A…..
A Sophos legutóbbi jelentése szerint egy új trójai a windowsos iPhone-júzereket célozta meg. A spamek "Virtual iPhone Games" és hasonló címeken futnak, és noha készségesen feltelepítik a játékot, mellette egy trójait is a pécén felejtenek.A Sophosos Graham Cluley…..
w Hiszterolib 2008.09.02 06:00:00
Na, van az SZDSZ-nek saját arca. Szóval ez lenne az. Csúnyácska. Nincs egy hónapja, hogy Fodor Gábor sajtótájékoztatón noszogatta a kormányt cselekvési tervért. Legyen terv, és legyen abban adócsökkentés – ez volt a mondás. Íme, a terv. Van benne adócsökkentés, nesztek.…..