Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brikett Jones

47 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsuzsanna a magyar ipart akarta támogatni, ezért a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt.-nél vette meg a kétlapos asztali villanytűzhelyet. Meg is kapta a méltó büntetését, kár, hogy nem fokossal. A vásárlás a legrosszabb fajta hungarokommunista hangulatban zajlott: nem volt rendes zacskó, az…..
Brikett Jones 2009.07.10 12:33:31
@Koholmány: örülök, hogy szereztem egy pár boldog órát embereknek, akik ezen röhögnek. vállalom. síkhülye vagyok a matekhoz is, meg a fizikához is, meg a kémiához is. még jó, hogy van itt egy csomó ember rajtam kívül, aki ért ezekhez. irigylem is őket.
a munkámhoz meg aztán rohadtul nem szükséges tudnom ilyen dolgokat, úgyhogy nem is szándékozom pótolni a hiányosságaimat.
ennyi.
Brikett Jones 2009.07.10 12:35:31
@ericcartman:
1. miért is ne???
2. legközelebb vigyél el autóval, köszi.
3. inkább csak tapasztalt vén róka, aki még ismeri ezt a kifejezést.
4. na, ezt meg aztán tényleg most hagyjuk abba.
A sajnálatosan lebukott kenderültetvények eddig legnagyobbikát találták a rendőrök 6 családi házba rejtve vietnámi bérlőknél: A rendőrség szerint az 5315 tő cannabis indica növényt professzionális körülmények között nevelték a hat, Budapest külső kerületeiben…..
73 kg. nem csodálkozom a tegnapi őrület után, hogy itt tartok. :(amúgy meg éppen a fogyókúra felénél járok, jelen pillanatban 4 kg súlycsökkenést tudok elkönyvelni. ha a 90. nap végére 8 kg lesz a végeredmény, akkor annak örülhetek.ma téliszalámi, kaukázusi kefír, kockasajt…..
72,5 kg. :(ma elég idegroncs napom volt, úgyhogy össze-vissza ettem. sajnos.egész nap csak egy kevés málnát ettem, meg 1 l Cappyt ittam.hazafelé aztán "megmarhultam", vettem egy zacskó chipset és betömtem. elszakadt a cérna. aztán még csináltam zacskós paradicsomlevest…..
71 kg!!! juppppiiiiiiiii!!!mondjuk, olyan hasmenésem van, hogy ihaj... :) a chilis bab tényleg megtette a hatását... :)ma délig semmi (kezdek éhes lenni), délután tepertős pogi. és iszom a vizet literszámra. :)..
72,5 kg. talán megindult valami. a chilis bab lehet, hogy jót tett. :)ma újfent azt ebédeltem. hús is, bab is, kis kenyérrel. (tegnap nem ettem kenyeret)az emésztésem mintha beindult volna. vagymi. :)rájöttem, hogy nem iszok elég folyadékot sem. a diétám megkezdésének elején azért…..
 Nekünk nem jutott Kula Shaker, bobby, Big Ben és egy ideje királynő sem. Van viszont Corvintetőnk, ahol esténként találkozhatunk az összes budapesti biciklisfutárral, harmadikos gimnazista lánnyal és fiatal sales managerrel. És az áruház tetején - ahol mi még vásároltunk…..
73,5 kg. :(este ettem először. chilis babot főztem és abból. de inkább csak a húst, mint a babot. hamár fehérjenap. meg egy kis epres süti. abból is inkább a krém (tejfölös), mint a "tészta"...
72,5 kg. botrány. megállt a fogyás teljesen. illetve, kedden már voltam 71,5... mostanra meg újabb 1 kg feljött. vagy nem tudom. kezdem feladni... az a durva, hogy alig eszem. és nincs semmi bűnözés. igazából a délelőtti gyümölcsöt szoktam kihagyni, helyette gyümölcslét iszom. de…..
73,5 kg. totális csőd. :(1 banán, 1 l Cappy. némi pisztácia meccs közben. és 3 Ham-let...
73 kg. ezt most miért???? kicsit el vagyok kenődve... :( alig eszem, mégse történik semmi.mai menü: 1 doboz Bonduelle Indiana mix. SEMMI MÁS!!!! meg gyümölcslé...
71,5 kg vagyok!!! háháááá!!! végre valami!!! :)mai menü: pick téliszalámi, kockasajt, KYR gyümölcsjoghurt.a délelőtti gyümölcsöt gyümilé formájában viszem be, máshoz nincs kedvem...
73 kg-ot mutatott a mérleg. botrány. pedig szinte nem is eszek. persze, amit igen, azt nem a diéta szerint... szóval jogos. anyagcserém áll, belémszorult minden... remek.ma Cappy baracklé, meg 3 banán maximum. ennyi.2 banán, 1 üveg Cappy, 4 Hamlet... ennyi...
72,5 kg. anyagcserém áll napok óta.ma délben próbáltam enni tésztát, de mire megcsináltam, már nem is kívántam. szóval kb. 4-5 falatot ha ettem.este meccsnézés, hozzá pisztácia. közben Rosé és gyümölcslé. semmi más. ja, de. 2 bögre tejeskávé. valahogy ébren kellett…..
72,5 kg. semmi változás.az EB kicsit belekavart a dolgokba. egészen este 8-ig nem ettem semmit egész nap. se gyümölcsöt, se mást.este aztán egy szelet pizza csúszott le, meg némi pisztácia és szotyi.meg egy üveg Rosé. :)..
72,5 kg. alakul. megint gyümölcsnapot akartam ma tartani, de egyszerűen nem vagyok rá képes. itt vigyorog rám egész nap 2 banán, de nem kell. ma délig ki is hagyom a gyümölcsöt, egyszerűen nem kívánom, inkább csak gyümölcslevet iszom.12 után egy kaukázusi kefírt meg egy…..
73 kg voltam ma reggel is. ma csak banán és Cappy sárgabaracklé, meg ásványvíz lesz.azon gondolkodom, hogy holnapra vagy egy víznapot iktatok be (van, aki minden 5. napon megtartja, nemcsak havonta egyszer), vagy ismét egy gyümölcsnapot, hogy kicsit gyorsítsak a tempón. aztán majd…..
73 kg. még mindig. a tegnapi belerondítás után nem is csoda. :(délelőtt 1 db banán.délután 2 tepertős pogácsa.este talán pici tészta, de az nem biztos.update: este még lecsúszott a tészta is. a picinél kicsit több.....
73 kg vagyok. délig 1 banán, délután egy dobor Bonduelle Indiana mix (nagyon finom!!!).este még nem tudom. talán sült krumpli, vagy valami ilyesmi.update: megint belerondítottam a diétába. 1 jegeskávé, aztán 1 somlói galuska, majd 1 adag vadas marha zsemlegombóccal, amit nem ettem meg…..
73,5 kg. botrány. mondjuk, a hétvégi zabáláshoz képest még annyira nem is rossz. bár kb. úgy érzem, hogy mindent kezdhetek előlről.ma délig semmit nem ettem, mert egy tréningen ültem.délután 10 dkg borjúpárizsi, egy kaukázusi kefír, 2 db kockasajt.este 1 db (nem egy csomag!!!)…..
szintén nincs mérlegelési eredmény. ezen a napon mindent ettem, csak éppen gyümölcsöt nem. nem is vagyok rá büszke. :(lesz mit ledolgoznom az elkövetkezendő hetekben. :(..
mérlegelés nem volt. nem sikerült betartanom sem. sajnos. eléggé össze-vissza ettem mindent. :(..
súly: 73 kg. még mindig. de már inkább a 72,5-be hajlik. menü:délelőtt banán. délután Bonduell Mexicana mix. egy dobozzal.este a szüleimnél rántott karfiol. tudom, nem igazán passzol a mai nap étrendjébe, de most ezt kívánom...
súly: 73 kg. :( semmi változás.menü:délelőtt 1 db banán.délután 5 dkg pick téliszalámi, 4 db sonkás Medve kockasajt, 1 db 450 g-os Kaukázusi kefír.este egy fél grill csirkecomb, pár olivabogyóval, meg 3 falat dinnye...