Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heni a BeBuról

8 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután itthon mindenki ért a lakberendezéshez (szokták is mondani, hogy a 3 millió lakberendező országa vagyunk :) - mint ahogy minden máshoz is -, felesleges elmondanom, hogy a fehér szín alkalmazása az enteriőrben milyen hatással bír. Na, jó, itt azért mégis mondok valamit :)…..
Közhírré tétetik! Elkezdődött a BeBun a"Egyszer volt, hol nem volt...- a BeBu kedvenc vidékiélet blogja" játék. A játék részletei:Kedvenceimből kiindulva és ajánlásaitok alapján összeállítok egy listát vidéki élet témájú blogokból, Ti pedig kiválasztjátok azt,…..
Onlinemarketing blog Számolni kell 2011.07.31 20:21:45
Kétségtelenül a hétvége mémje Jakab Andor írása arról, miért nem ad munkát senkinek. Az írás több szempontból is tanulságos, íme ezek közül kettő.A tartalomhozNekem nincs 12 alkalmazottam, van viszont négy. Igaz, nem egyszerre vettem fel őket, és nem adtam el a lakásomat a…..
Heni a BeBuról 2011.08.01 07:22:43
@Illyés Edith: A javításig nem jutottam el, de én is tényleg jól felhúztam magam, hogy ilyen ferdítés van benne - innentől kezdve már a többi is megkérdőjeleződött. Én nem lájkoltam és nem osztottam meg, és nem is értettem azt a csomó kismamát, aki viszont minden komment nélkül megtette. Örülök, hogy végre valaki az ellenvéleményt is leírta.
Ma kétéves a blog, és köszi, hogy itt vagytok.  Ez a második születésnapi poszt már nem szépen bekeretezett álmélkodó évértékelés, mint az első volt, hanem amolyan kitépett jegyzetlap, amelyre csak sietősen ráfirkantottam a dátumot és a legsürgősebb teendőket. Épp a…..
Hamarosan megnyit az Europeum - bár szerintem csak minden elszánt shopaholicot leszámítva a legtöbben azt sem tudjátok, mi is az az Europeum:-) Úgyhogy gyertek a részletekért a BeBura, ahol azt is megtudhatjátok, lesz-e esetleg ott is Müller:-)..
Ez itt az újabb millió dolláros kérdés, amelyre - szokásomhoz híven - nem fogok mindenkire érvényes, tuti választ adni. Erre a kérdésre ugyanis így ebben a formában nincs válasz: a gyerekekről csak egyesével, külön-külön lehet megmondani, szempontok egész sorának átgondolása…..
Heni a BeBuról 2011.03.02 00:13:45
@Felicitasz:
(Korábban még Mézharmat néven jelentem meg)
A gyerekből kiindulást természetesen nem úgy értettem, hogy megkérdezem a gyereket:-), hanem, hogy én, mint szülő ismerem őt és érzem-értem őt annyira, hogy neki a közösség, bölcsibe stb. járás jó lenne vagy inkább nem. Feltéve persze, hogy egyéb feltételek adottak (pl. nem kell anyagi okokból visszamenni). Elnézést, ha félreérthető voltam.
Mi kell a babának? 2011.02.24 08:48:17
Friss cikk a BeBuról:  Az őszi Glamour-napokról már részletesen írtam, de jó hír, hogy idén tavasszal sem marad el a kedvezményes bevásárló hétvége, és április 8-9-10-én megint számtalan üzletben vásárolhatsz többnyire 20% kedvezménnyel. Mivel a Húsvét idén…..
Mi kell a babának? Fejlődés 2010.12.27 14:51:25
A blog bezárt, de legalábbis szünetel. Ha érdekel a téma, gyere, várunk a www.mikellababanak.hu oldalon...
      Kaptam egy díjat, amit Edina ajándékozott nekem. Ő a Tündér Tanoda Tanárnénije.Sokszor megfordulok az oldalán, szeretem az írásait, mivel mindig tanulok belőle valamit. Tőle kaptam a legkedvesebb biztatást, hogy folytassam, amit…..
Heni a BeBuról 2010.11.28 19:18:40
Na de ki is az a Lomb Kató, akit az előző blogbejegyzésben idézett interjúban Medgyes Péter emlegetett? Lomb Kató (szül. Szilárd Kató, Pécs, 1909. február 8. – Budapest, 2003. június 9.) tolmács, fordító, a világ első szinkrontolmácsainak egyike. Eredetileg fizikából és…..
Emlékszel, mikor mosolygós dundi kisbabák egymás pelenkájába lesegettek abban a régi Libero reklámban? Naná, hogy én is úgy gondoltam, csakis a legjobbat (=legdrágábbat) az én pici lányomnak. Aztán látva, mennyi pelenka is fogy el egy-egy nap, már hallgattam a baráti tanácsra,…..
Tisztításhoz, aprításhoz: Kézre álló, éles hámozókés Éles profi szakácskés ⇒ be kell szereznem aprítógép reszelő(nemesacélból) ⇒ be kell szereznem fokhagymanyomó citromfacsaró botmixer nagyméretű salátástál(ak) vágódeszkák…..
A keresztelő után - ha csak a keresztszülőket és nagyszülőket hívtuk is meg - illik megvendégelni a meghívottakat.Felkereshetünk egy éttermet is, ahol minden terhet levesznek a vállunkról, nem kell bajlódnunk a főzéssel, a vendégség utáni romok eltakarításával. Ez esetben - ha…..
A kisebb családi rendezvények is komoly előkészüléssel járnak. Egy keresztelő megszervezése sok odafigyelést, szervezői munkát igényel, pláne egy pár hetes - hónapos kisbaba mellett.A szervezés lépései:1. Keresztszülők kiválasztása2. Helyszín,…..
Paleo konyha Az igazi sós csirke 2010.06.23 12:19:00
Egy gyors és könnyű receptet adok most Neked!Ne lepődj meg, hogy a hagyományos sós csirke receptjét látod itt!A diéta alatt nem kell  lemondanod a húsról!  Igazán ínycsiklandozó ízt kapsz akkor is, ha csak sóval sütöd a csirkét. És  az aranysárga csirke…..
Te is imádod a muffint? Reggelire vagy desszertként szoktad enni?Hát én tegnap kipróbáltam a Szendi féle kókuszos muffin receptet, s bántam, hogy csak a megadott mennyiség alapján sütöttem, mivel így kevés lett.Hozzávalók:-20 dkg kókuszreszelék- 5dkg nyírfacukor (én…..
    Egy ideje divatba jöttek a felnőttes babaruhák. Menő farmerek, vastag pulcsik, kötényruhák, díszes rátétes kabátkák és szőrmebunda újszülötteknek. Ezek elsősorban a gyanútlan és naív kezdő szülőket és kétségbeesetten ajándékért rohangáló rokonokat…..
Milyen ruházattal várjuk otthon a kis újszülöttet? A babakelengye összeállításánál alapvető szempontok, hogy milyen évszak (és időjárás) várja a kis trónörököst, ill. hogy kislány vagy kisfiú-e az újszülött. Ezt ma már jó előre tudni lehet, és ha nem is akarod…..
Az első hat hónapban alapvetően leginkább bodykra és rugdalózókra lesz szükséged, legalábbis ezek a legkényelmesebbek mindkettőtök számára, így érdemes ezekből bespájzolni. Ha csak nem született nagyon kis súllyal a babád, a 3-6 hónapos méretből vegyél bővebben, nyugodtan…..