Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enzob

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már írtam a TotalTool-on  a következő  témáról, azaz  tudatosan  csökkentik-e a gyártók a gépek élettartamát,  vagy csak mi érezzük úgy, hogy egyre silányabb a minőség és emellett egyre jobban távolodnak a vevőktől? Akkor hazai mintákon keresztül próbáltam…..
Roy bácsi meghallgatta a kuruzslók, orvosok véleményét és ennek alapján keretet hirdetett, mi több, megvannak a számok is, amiből egyelőre túl merész következtetéseket nem vonnánk le, mert Roo tuti nem lesz kezdő az első két meccsen. A tegnapi infóknak megfelelően Gareth Barry…..
forrás..
enzob 2011.10.05 21:26:05
@Caya: hát pedig az
NapiKlikk Fuck yeah! 2011.05.09 17:30:00
window.location='http://napiklikk.hu/2011/05/09/fuck_yeah_15';..
enzob 2011.05.07 21:32:45
Mindenekelőtt: a bíróval, sem a mostanival, sem az előzőekkel nem akarunk foglalkozni. A futball részei, a szögletzászlókról sem szoktunk hosszas értekezni. Ha Mourinho valóban annyira ismeri őket, akkor készítse fel rájuk tisztességesen a csapatát. Ha pedig azt is tudja, hogy a…..
Azt mindjárt az elején szögezzük le, hogy a Madrid nem fog se nekirohanni a Barcelonának, se nyílt sisakkal játszani, se semmi ilyesmi. Az eddigi három meccs és az ezeket övező hisztéria éppen arról szólt, hogy Mourinhóban még mindig benne van az őszi 5-0, és belehalna, ha még…..
Bizarr, akár elmebetegnek is nevezhető kéréssel fordult vasárnap a Real Madrid az UEFA illetékeseihez. A minden bizonnyal újabb sikertelen szezont záró klub gyakorlatilag azt szeretné, ha az európai fociszövetség a fél Barcelonát eltiltaná egy időre. Indokaik olyan viccesek,…..
Like Gyanús Sonka úr ! 2011.04.19 18:50:10
 Ügyeljetek arra, hogy használjátok a Tetszik gombot ! /* Like gyanús*/..
enzob 2011.04.30 17:43:41
Remek, sajnos nem beágyazható videót találtunk, amely szépen összefoglalja, hányszor segítették a 2009/2010-es BL-szezonban a játékvezetők José Mourinho akkori csapatát, az Intert. Fogalmunk sincs, hogy történhetett, hogy egy teljes szezonon át ilyen tendenciózusan tévedtek…..
enzob 2011.04.30 13:16:39
Bazmeg ez már nevetséges. ki ne dörzsölje már a tarkóját a sok manónak ez a nádas - írta kedves kommentelőnk a blog túloldalának sirámára, miszerint magas a fű a Bernabeuban, ezzel is tönkre akarják tenni a Barcelona játékát.   Arról fogalmunk sincs, hány centis az a…..
enzob 2011.04.27 17:58:21
@TikiTaka: tökéletesen egyetértek
de hát a favágóknak kell a háj ugyebár...
A legszebb, ahogy Mourinho a legegyértelműbb szabálytalanságok után is nekiáll hisztizni...
Ha már simán megszereztük a kupát a verhetetlennek hitt Barcelona elől, kipróbáltuk, hogy mit is bír. Negyed ötkor a Cibeles felé menet Sergio Ramos tesztelte le, hogy egy busz kárt tud-e tenni benne.        Itt még egészben a kupa, Ramos kezében. Inkább…..
enzob 2011.04.21 13:11:21
Könnyen elképzelhető, hogy nem játszhat a Iniesta a BL-elődöntő első meccsén Madridban. A Barcelona-Sahtar Donyeck meccs UEFA-ellenőre ugyanis azt javasolta a fegyelmi bizottságnak, hogy tiltsák el a jó Andrést. Mégpedig azért, mert a katalánok 3-0-s vezetésénél kiprovokált…..
Okoskodhatnánk mi magunk is, de egyelőre a D-licencünk sincs meg, amivel legalább gyerekeket zavarhatnánk körbe-körbe a pályán, és még szponzort sem találtunk az ingünk hajtókájára. Ezért inkább megkerestük az aktív magyar edzők közül nemzetközi meccset nemcsak tévén…..
Felhívtuk Magyarország legismertebb Madrid-szurkoló sportújságíróját, Hegyi Ivánt, hogy mit tippel a Nagy Négyesre. (Iván talán nem is tudja, hogy ennek a blognak a sötét oldalát író szerző első lépéseit egyengette a Népszabadság sport rovatában. Nem is akartuk neki…..
enzob 2011.04.15 18:35:46
Eddig is gyanús volt, hogy Schmitt Pál esetleg Real Madrid drukker, hiszen négy évig volt Magyarország nagykövete a történelem nélküli, csúnyácska spanyol fővárosban. Most azonban – ha nem is hivatalos forrásból – de egy informátorunk megerősítette a hírt.Úgy tudjuk,…..
Ehhez túl sok mindent nem lehet hozzáfűzni. A találatot köszönjük malocznak...
enzob 2011.03.06 19:12:08