Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szittyós Feri

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ténytár.blog EU: ismét raporton 2012.02.15 08:45:00
2012. február 9-én kormányunk - illetve az általa hozott törvények - ismételten közmeghallgatáson vett részt Brüsszelben.  Az Európai Parlament – annak is állampolgári jogi szakbizottságának -„vendége” ezúttal Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes volt.…..
  Tűzoltók tüntettek pénteken a brüsszeli utcákon. Az ok: a kormány szigorítani akarja nyugdíjazási feltételeiket, így megszűnne az eddigi korkedvezményes, 58 éves nyugdíjkorhatáruk. A tűzoltók nem kímélték a velük szemben kivezényelt rohamrendőröket, a meglehetősen…..
comment:com Fizetős lett az es.hu 2012.02.01 16:00:00
Egy véletlennek köszönhetően vettük észre, hogy az Élet és Irodalom online verzióját már nem lehet ingyen elolvasni. Mint megtudtuk, a váltás a lap január 13-ai számától él. Az Élet és Irodalom nyomtatott változatánál 13 forinttal drágábban olvashatják online a…..
Leesett az első hó, egyre jobban vacogunk a sál-sapka kombó alatt is, hamarosan elérkezünk az év legrövidebb napjához - rohamléptekben közelegnek az Ünnepek. Arra szeretnék mindenkit kérni, hogy most egy kis időre tegyük félre a tréfát és az ellentéteket. Álljunk meg egy…..
Szittyós Feri 2011.12.10 15:40:46
@is: nekem csak az segít az orbáni diktatúra rémségeinek átvészelésében, hogy 2006-2010-tal ellentétben most felelős ellenzékünk van. :-(
Előre le szeretném szögezni: nem hiszek az olyan fekete-fehér felosztásokban, hogy "szegény" vagy "gazdag". A világ ennél - hála Istennek - sokkal árnyaltabb és bonyolultabb. A "szegény" szót azért bátorkodom majd ma többször is alkalmazni, mert Te húzod magadra ezt a jelzőt…..
Szittyós Feri 2011.12.08 12:04:00
@.Pierre Bezuhov.: igen, Tibi a bloggggggerkedésből él ilyen fényesen, te nagyon okos. /o\
Debreczeni József, Gyurcsány Ferenc és Kuncze Gábor bemutatták Debreczeni új könyvét, ami a magyar politikai korrupcióról szól. (Fotó: Index) Köszönjük szépen, hogy új megfejtéssel gazdagították a "vastagbőr" kifejezést! (Debreczeni amúgy a Gyurcsány vezette…..
Szittyós Feri 2011.12.02 16:19:24
@DarthVader: ahogy a legtöbbeknek az, mivel erről ritkán ír az állítólag Fideszes magyar média. A legnagyobb állami cégeknél volt igazgatósági és FB tag (reptér, Magyar Hitelbank, Postabank, stb).
Szittyós Feri 2011.12.02 16:22:28
@is: ha valóban ilyen eredményeket lehet elérni ellenzékből (hiszem Gyurcsány zseniális reformpolitikája csakéskizárólag a patásördög és a fidesz miatt bukott meg!), akkor hogy lehet hogy a mostani ellenzék egy szalmaszálat sem tud keresztberakni amikor lényegi kérdésekről van szó? Ennyire tehetségtelenek, vagy valami más a magyarázat?
  Nagy tisztelői vagyunk Gréczy Zsolt munkásságának, legutóbbi blogbejegyzésének (A legszomorúbb barakk) egyik mondatát mégis háromszor-négyszer is el kellett olvasnunk, míg elhittük, hogy tényleg azt mondja, amit: „Az egyetemistáknak nem engedik a tüntetést - mint…..
Szittyós Feri 2011.06.26 18:11:10
@Kettes: ez egy blog, te előember. A szerzők arról írnak amiről akarnak, ha nem tetszik szarjál valamit a saját szemétdombodra. Vagy te a népszabinak is minden nap küldesz egy listát, hogy milyen témákat hagytak ki az aznapi számból?
És nem győztünk. Míg tavaly ilyenkor a Fidesz az IMF ellen vívta gazdasági szabadságharcunkat, függetlenségünkért, ma a Fidesz gazdasági megállapodást kötött Kínával. 1 milliárd eurós hitelkerettel, és 2015-re 20 milliárd dollárra növelt kétoldalú gazdasági kapcsolattal.…..
Szittyós Feri 2011.06.25 22:43:52
@Alamio: hagyjad szegény @ist, 1. fogyatékos, 2. maszop-fan, 3. nem válaszol semmire.
Gréczyblog A legszomorúbb barakk 2011.06.24 08:09:00
Magyarország bezárkózik. Magára csukja a vasfüggönyt, csak most nem nagyhatalmak alkuja kényszeríti, hanem önszántából teszi. Igaz, polgárai egyre  nagyobb elégedetlenségétől övezve. Mi leszünk a legszomorúbb barakk.Most már nem kétséges, hogy Orbán Viktor tönkre teszi…..
Modorosblog Az Innovátor 2011.06.22 20:08:00
-Na mi van, hol a 3210-esed? Majdnem tíz évig azt hallgattuk, hogy neked ennél jobb nem kell, és nem is lesz más. Mutasd csak, hadd nézzem... egy kis HTC? Nem rossz, kezdésnek határozottan nem rossz. Nekem is volt egy ilyen, de azóta lecseréltem egy Galaxy II-re - sajnos a 2.1 is nagyon…..
Szittyós Feri 2011.06.23 00:02:55
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): ilyenkor el kell menni nyaralni. :-)
Pedig annyi kérdésünk lenne a magyar diktátorhoz, de mégsem tudjuk ezeket feltenni. Ha megszólal, külföldön teszi. Idehaza csak zokniban dekázik, egy-egy hazugsága közben becsap a villám, de leginkább azt szereti, ha néha kiteheti a kezét egy-egy előtte elvonuló focista elé, aki…..
Szittyós Feri 2011.06.14 10:06:17
@Látnokzsálya: miért, mennyi osztalékot fog fizetni a MOL a köv 3 évben? Te tényleg ilyen parasztfenomén látnok vagy?:-)
  Tegnap este, miközben zajlott a köcsögmédiatörvényről is tárgyaló parlamenti ülés, a közelben, konkrétan a Szabadság téri Hütte kávézónál - más néven Lipót Garázs - 3-400 ember tüntetett a sajtószabadság védelmében (az Index 1500 résztvevőről írt, de ők…..
Szittyós Feri 2010.12.23 23:31:45
@calam: "szaros pedig nyilvánvalóan alapvetően az, aki hatalmat adott szalai annamáriának, orbán viktoron keresztül. bocs, ez mind a ti, fidesz-hívők szara."

Hát ha már levezetjük kinek is a hibája, akkor sztem a legtöbbet Fletó tette a Fidesz győzelméért. Tehát indirekte aki 2002-ben vagy 2006-ban a maszopra szavazott, az Gyurcsányt szekerét tolta, aki annyira elkúrt mindent, hogy a Fidesz kétharmadot szerzett. Na, csak kiderült kik is szarosak valójában, mi geci?
Pálffy István, önkéntes család és házasságügyi attasé mondta a héten:"a házasság és a család intézménye törvényi védelmének megteremtését az alkotmány írja elő, sok keresztény ember számára a házasság szentség, a hagyományos család pedig a magyarság…..
Szittyós Feri 2010.10.09 15:01:03
@kisa: Téged honnan szalajtottak baszki? HESS :DDD Most jöttél a disznóólból? :D

Amúgy ha nem tetszik a véleménynyilvánítás akkor ki lehet kapcsolni a kommentelés lehetőségét. Bár nem teljesen értem, mi a baj azzal, ha a nagy szarozás-gecizés-köcsögözés-naridroidozás közepette valaki hasonló stílusban nyilvánít véleményt :D
Szittyós Feri 2010.10.09 15:02:29
@kávéfüggö: egyikőjüket sem választották meg, listán jutottak be.
Szittyós Feri 2010.10.09 17:43:21
@kisa: Nincs mire reagálni, a bejegyzés logikai bukfenceket vetve próbál érvelni, miközben a végére eljut oda hogy nincs mondanivalója. Ezt én úgy hívom, szar. Volt szdsz-szavazók körében divat levezetni mostanában a frusztációt ilyen és hasonló bejegyzésekkel.

Ha meg nem olvasnám el, akkor hogy alkothatnék róla véleményt? :D

PS: azt a Lex Járait elég ciki emlegetni, ui nem született ilyen törvény. Sebaj. :DDD
Sárdobáló Kiegyensúlyozottság 2010.09.25 15:00:00
Az RTL parlamenti pártokat kérdezett a dugódíjról. Kihagyta a Legeslegjobbikot. Erre egy magánszemély az OVB-hez fordult, amely megállapította az esélyegyenlőség megsértését. A következő hírblokkban már a Jobbik is benne volt. Nem akarok esélyegyenlőséget! A magántévé…..
Szittyós Feri 2010.09.25 22:31:28
@Horváth Andor Márton: ez nem erkölcsi érzék kérdése, te gyökérállat, hanem arról szól a történet, hogy mivel az RTL egy véges, értékes erőforrás (hogy te is értsd, te degenerált liberálfasiszta: frekvencia) birtokában bomlasztja azt a kevéssé barázdált agyad, így némi kötelessége is akad. Ha elég bobi szavaz a magyar ufópártra, akkor őket is be kell kúrni a szar műsoraikba, ez így működik.

Te sem vagy sokkal értelmesebb, mint egy Novák vagy Pörzse szintű paraszt.
a Tisztelt Ház Sitt! 2010.09.19 19:11:00
Holy sitt! Mesterházynak még gyakorolnia kell a képes beszédetAz őszi ülésszak Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött el, amelyben a tradíciók szerint értékelte az elmúlt időszakot és az elkövetkezendő idők programjáról is szót ejtett. Abba…..
Egy-kettőről hallottunk már, de most kezdenek összeállni a mozaikok. Úgy tűnik, nem csak simán arról van szó, hogy néha-néha megszaladt valakinek a ceruzája, és időnként megdobta valamelyik haverját egy jólfizető szerződéssel......nem, többmilliárdos véletlenek sehol…..
Szittyós Feri 2010.09.17 14:43:23
@is: "megneznem, hogy az 55 rohamtempoban elfogadott torvenyre mennyi zsozso ment ki az elmult idoszakban ugyvedi irodaknak, pedig minden miniszteriumban van torvenyelokeszito jogasziroda. 1 milliard korul saccolom, ami idoaranyosan bizony veri a fenti adatokat."

A különbség, hogy az előbbire van bizonyíték, az 1 milliárdos saccod meg science-fiction.

"van olyan informatikai fejlesztes, amihez 5 evente osszesen harom honapot kell szakerteni (IT strategia, rendszerbevezetes), es Magyarorszagon van 20 ilyen szakerto"

Az ilyen szakemberek valóban 0 dokumentációval dolgoznak, meg visszautalják a pénzt amikor rájuk húzzák a vizes lepedőt, igazad van :DDD
Szittyós Feri 2010.09.17 15:06:33
@f.domino: ha a Tibi ekkora szar ember, akkor hogy lehet hogy a helyiek polginak választották?
Avagy a "Hogyan csináljunk/tunk segget a szánkból" tanfolyam x-ik leckéjét sikerült ma bemutatnia a Fidesznek a parlamentben. Történt, hogy az országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén Matolcsy bemutatta úgynevezett helyzetértékelő beszámolóját a tavalyi…..
Szittyós Feri 2010.09.14 15:18:03
@szkeptikus vagyok: te sem a többsejtűek rendjébe tartozol, ha jól sejtem.
Mindenki emlékszik, mi történt 2006. október 23-án: tüntetések, randalírozás, Fidesz-nagygyűlés, a két tábor összekeverése, majd összeverése rendőrök által, rendőri túlkapások egész sora, szétdúlt város. Ám nehogy azt higgye valaki, hogy mindez kifogott Demszky Gáboron,…..
Mandiner blog Akik maradtak 2010.09.07 18:01:00
  A kormányváltás óta eltelt hetekben, hónapokban sorra jöttek azok az információk, amelyek arról adtak tanúbizonyságot, hogy az új Fidesz-kormány nem kímél senkit és semmit, amikor saját emberei közigazgatásba történő bebetonozásáról van szó. És bár korábban magam…..
Szittyós Feri 2010.09.08 12:16:27
@is: te nagyon sötét. Mondjál már pár példát, milyen újságírót lehetetlenítettek el a gonosz patásék :D Nekem inkább úgy tűnik, hogy nagyon jól megél még mindig a hivatásos rettegők nagy része, hülyítve a hozzád hasonló droidokat.

A szívem is majd megszakad a sok köztisztviselőért, dolgoztam annó (az egyik legnagyobb) minisztériumi háttérintézményben, az emberek 70-80%-a tök feleslegesen lógatja ott a lábát. Átlagosan a közszféra 50%-át simán le lehetne építeni. Engem is bármikor kirúghatnak, mégse sír a szám, hanem dolgozok.

UD Zrt-zés meg nagyon izzó, pláne hogy az UD-sek helyett mint kiderült Dávidék meg Szilvássy elvtárs kavart a zavarosban:-(((
Míg mások ajánlószelvényt gyűjtöttek, addig az MSZP kampány ezerrel dübörög. Az MSZP pártelnöke fekete kalapban, fehér kesztyűben imitálta a popzene tavaly elhunyt csillagának mozdulatait a salgótarjáni Beszterce-lakótelepen, egy választási gyűlésen. A politikus Michael…..
Szittyós Feri 2010.09.05 21:55:45
@flippant: ez nem úszógumi, ez már mentőcsónak pászmek. Jól tartja az asszony a bélszerkezete alapján:-)