Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tcrassus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép példamutatás volna, ha Schmitt Pál, mondjuk, Kovácsra magyarosítana. Hályogkovácsra még inkább...
A National Geographic írt egy érdekes jelenségről, melyre egy tanulmány hívta fel a figyelmet. 2002 és 2004 közötti űrhajós sérüléseket vizsgáltak, melyek közel fele a kézzel volt kapcsolatos. A magyarázat az, hogy az űrséták során, amikor kívülről dolgoznak az…..
tcrassus 2010.09.20 01:30:36
@felhasznalo: Ugy kepzeld el, hogy egy lufit amikor nincs felfujva, siman csomora kotsz, de amikor mar van benne levego, akkor mar nehezebb hajlitgatni. A kesztyu a "lufi" es amikor "felfujjak" a gaznyomastol annyira kemeny, hogy ha pl. marokra fogsz valamit, a ujjtoveknel (ahol az ujjaid talalkoznak a tenyereddel) a tenyer nekiszorul a kesztyu falanak es elzarja a verkeringest. Ha ez hat-nyolc oran keresztul a hidegben gyakran ismetlodik (kepzeld el, amikor hideg idoben tul kicsi cipoben jarkalsz es mar nem erzed a nagylabujjad) akkor mar kisebb fizikai trauma (mondjuk belekapsz a kesztyu vegebe a kormoddel) miatt is leeshetnek a kormok. Es ha leesik munka kozben, akkor nem lehet beugrani es levenni a kesztyut es kirazogatni belole, hanem el kell vegezni a munkat es kozben uvolteni, ahogy a mar leesett korom beleagyazodik szepen lassan a puha eleven husba ahonnan csopog a ver stb. amit ugyan abban a pillanatban nem erzel annyira, de amikor vegeztel es bejossz a hajoba, akkor mar nagyon is. Plane, ha el is fertozodik, mert a kesztyu belseje nedves es tele van penesszel, aminek ugyebar nem kell oxigen, hogy vigan szaporodjon a kormod helyen es igy tovabb. Inkabb vagyok tanar.
Rengeteg szenvedélyes backdoor kommunikációs üzenetet inspirál a sárga irigység. Talán még soha nem láttam ennél plasztikusabb példát a jelenségre. A képet a Tumblren találtam, egyéb kommentár nélkül, ha olyan szerencsénk lenne, hogy valaki olvassa a Homárt a házból, írja…..
Nou San Trafford Mocskos Bayern! 2010.05.19 13:00:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) A szerencse fogalmát (értsd: orbitális disznó mák) Münchenben találták föl, de a bajorok…..
Egy vb-naplóba sok minden belefér, ez most itt például egy olyan csapongó poszt, amiben néhány olyan apróságot szeretnék megosztani, amik magukban nem tennének ki egy posztot. Ezek jobbára a vb kezdete óta gyűlnek, úgyhogy lesz köztük néhány múlt héthez kapcsolódó is. Kicsit…..