Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gumicsonti

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézzük csak. A Magellán-Mokka-Tények hármasra (a Magellán most támad fel) a TV2-nek jelenleg egészen pontosan három férfi műsorvezetője van, Pachmann Péter, Váczi Gergő és Szebeni István. Volt több is, de azokat kirúgták vagy felmondtak (Dudás, Kárász, Kőrösi, Tvrtko, stb.), a helyükre érkező Gönczi…..
Az M4 Sport a köztévé utóbbi 25 évének legsikeresebb vállalkozása, a több tízmillió forintért vásárolt sportjogokkal valóban olyan tartalmat tudnak képernyőre pakolni (nem az NB1-re vagy a Megye II-re gondolunk), ami érdekli a nézőket, a BL-meccsek, a magyar válogatott selejtezői és a Forma-1 a…..
Komoly problémái akadnak Szabó Zsófival új kollégáinak, írja a Bors. A Jóban-rosszban korábbi szereplője nemrég igazolt át a TV2-től az RTL Klubhoz, ahol az After X-et vezeti, de a napilap értesülései szerint nem igazán kedvelik az új kollégái, sőt, már az előzőek sem…..
Jelenleg Majka keres a legjobban a magyar műsorvezetők közül, legalábbis a Blikk számításai szerint. A lap összeállította a legjobban fizetett médiamunkások listáját, és szerintük most Majka az éllovas évi 47 millió forinttal. Azért tegyük hozzá gyorsan, hogy a számítás…..
gumicsonti 2014.11.10 11:29:39
Megjelenésük után rövid idővel máris egy ország rajongja az itt most meg nem nevezett közösségi eladogatós oldal mélyen emberi sorsokat bemutató filmecskéit. Ahogy a néniék adják el a nippeket, meg Józsit, aki csoppereket épít és aztat is eladja. Magyarország, 2014:…..
Csudálatos téma hétvégere: be lehet-e vinni egy 4 kilós kutyát szatyorban az IKEÁ-ba? És egy 8 kilóst? És pórázon? Mondjuk egy 30 kilóst? És mit mond a rendelet? És mit mondanak a homárok? (Én azt, hogy tényleg nem közintézmény az Ikea, de ebből csak annyi következik, hogy…..
Áginak 250 forintjába került, hogy nem nézte meg eléggé a bérletét vásárláskor. Eredmény: egy újabb "hamis bérlet": Talán érdemes megosztani a néppel, hogy is jártam a BKK-val. Én, a becsületes és előrelátó vásárló megvásároltam havi bérletemet a múlt héten,…..
A Kettős Mérce-blog történetében nem először tettük fel ezt a kérdést. Az elmúlt 5 évben alatt végigkövettük már a Zöld Pardon, a Sirály, a Kultiplex és a Tűzraktér bezárását. De szerveztünk flashmobot a Szimpla-kert bezárása ellen, ami végül happy enddel zárult,…..
Viktor már tavasszal megmondta, beletörött a bicskája a MÁV-ba. Láthatóan azóta se sikerült leölnie ezt az éhes és agresszív dinoszauruszt, pedig ha nem vigyáz, a MÁV dönti be őt és kormányát: kemény 250 milliárdot nyúl le ez az ótvar cég a költségvetésből minden évben.…..
A többség a felfelé nyíló sirályszárnyas ajtókról ismeri a Mercedes 300 SL-t – de annyit minimum általában tudnak róla, hogy ez valamilyen régi, autóipari ékszer. A hozzáértők azt is tudják, hogy a maga idejében bitang erős és gyors autó volt, már-már versenykocsi, de…..
Vasárnap reggel Tihanyban ébredtünk, a reggeli mellett gyorsan végignyálaztam telefonon a hireket. 8:54-es keltezéssel kint volt egy hír: kamion felborult az M7-esen, teljes útzár Budapest felé. Fasza. 11-kor elindultunk hazafelé, rádióban mondták, hogy a pályazár még mindig tart.…..
gumicsonti 2012.06.25 14:13:03
@julios: Hiába 100-as sok helyen a 8-as, de a szélső sávot sikerült olyan profin kátyuzni, hogy még 80-nál is szétrázza az autót. Nagyon lezüllött az utóbbi években.
gumicsonti 2012.06.25 14:55:24
@D4D: zöldséget, gyümölcsöt szállított, az meg már aranyárban van
Tisztelt Dániel úr!Aligha vagyok azzal vádolható, hogy különösebben rajonganék Horthy Miklósért, művéért, koráért, szelleméért, az ön tette mégis szomorúsággal tölt el. Én ugyanis hiszek az emberi nagyságban, a nemes erényben, az értelemben, a jóságban, a belátásában,…..
Tisztelt Közterület-felügyelet! Ma reggel találtam egy papírpacát az autóm szélvédőjére fagyva. Csak úgy pőrén, zacskó nélkül dugva az ablaktörlő gumija alá mállott a gyűrt-tekert saláta. Elsőre az ugrott be, hogy eredetileg talán valamilyen nyomtatvány lehetett. Az…..
A bulvárlapok egymásra licitálva rémisztgetik a jó népet. Szerdán a Blikk asztrológusa fokozta a világvége hangulatot azzal, hogy a csillagokból nukleáris katasztrófákat, háborúkat és forradalmakat jósolt 2012-re, de így visszaolvasva lófasz volt ahhoz képest, amit a…..
Tavalyelőtt már írtam a témáról, és ki gondolta volna, hogy bő egy év múlva még mindig aktuális lesz a kérdés! Akkori jóslatom (270 körüli euroárfolyam 2011-ben) félig bejött, félig nem - nyár végéig igazam volt, szeptembertől (a végtörlesztéses ötlet megjelenésétől)…..
Szlovák rendszámom van, és nem félek használni Mai cikkünk blogposztja...
gumicsonti 2012.01.04 13:24:03
@ordosb: Ez nagyon durva!
Akkor pl. azok akik Rajkán vettek házat, és onnan mennek be Pozsonyba dolgozni, akár ugyanígy járhatnak????
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..