Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz_

1 bejegyzést írt és 415 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 26-án vasárnap este 9:10-kor jelentkezik először az a műsor a TV2-n, amire Hajdú Péter csak nagyon hosszas tárgyalások után tudta rábeszélni Friderikusz Sándort, aki az Ének iskolája második évada után intett búcsút a TV2-nek. A formátumot viszont mintha rá szabták…..
Olvasónk, Sándor küldte nekünk az alábbi felvételt, amiben az egyik legnépszerűbb amerikai talk-show-ban került elő Orbán Viktor és Jean-Claude Juncker múlt heti kézfogása. Kimmel nagyjából annyit tudott hozzáfűzni, hogy fogalma sincs, ez mit jelent, de talán azt, hogy akkor most…..
sz_ 2015.01.29 22:03:24
Bár az MTVA nem hosszabbított szerződést Fábry cégével, és maga Fábry Sándor is elismerte, hogy bizonytalan a Fábry Show jövője, most mégis úgy néz ki, hogy márciustól újra indulhat a műsor. A Borsnak az MTVA erősítette meg, hogy már folynak a tárgyalások, bár konkrét…..
Közös megegyezéssel távozik a TV2-től Papp Gergő, írja a TV2 sajtószobája. A műsorvezető-riporter 2005-ben csatlakozott a Napló stábjához, ahol riporterként dolgozott, 2007-től a Koffeinmentes Mokka egyik műsorvezetője is volt, majd 2010 februárjában kapta meg az Aktív…..
sz_ 2015.01.22 14:19:57
@B.Gy.: "vannak olyan mozgáskorlátozott parkolóhelyek, amik dirket a legtávolabb vannak kijelölve a bejárattól, a szélességük semmire sem elég csak odafestették a jelet, hogy elmondhassák van"

Akkor se parkolj oda, buzi.
sz_ 2015.01.22 14:21:54
@B.Gy.: Őszintén elnézést kérek az előzőért, nem olvastam végig a hozzászólásodat.
Azt hittem arra célzol, hogy ha szar helyen van a mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyek, akkor beállsz oda.

Bocsánat.
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
Közeledünk az X-Faktor végéhez ezt leginkább onnan tudhatja az, aki idén egy adást sem nézett még meg, hogy Istenes Bence most már alapjáraton is üvölt, amikor pedig nagyon lelkesnek kell lennie, akkor úgy racsít, hogy lejjebb kell venni a tévé hangját, mert a szomszéd még azt…..
Furcsa, hangos, politikai és hamis hangoktól sem mentes műsoron van túl az X-Faktor - a 100. adásban volt minden, mint a búcsúban, Tóth Gabi megint sírt, Istenes Bence megint kisfilmezett, Szikora beszólt az internetnek, a Tha Shudrast pedig zsinórban másodjára mentette meg a…..
sz_ 2014.12.03 17:01:31
@edebedenéni: remélem sms-t is küldtél rá!!!44
Haha, hülye.
Szűkszavú a hír, mi sem teszünk hozzá semmi extrát:  Dr. Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója, 2014. október 1-jével Szujó Zoltánt nevezte ki az MTVA Sportfőszerkesztőségének élére. Szujó Zoltán újságíró, sportriporter, műsorvezető. 2002. és 2012. között…..
sz_ 2014.09.15 18:04:56
@kis_kiraly: Október 1-től új feladatot kap a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap sportfőszerkesztőségének vezetője, Riskó Géza, aki 2011. óta töltötte be ezt a tisztséget.

A több évtizedes szakmai múlttal rendelkező, kiváló szakember a jövőben ügyvezető igazgatóként tevékenykedik: feladata lesz a sportszakmai szervezetekkel, jelentős intézményekkel történő kapcsolattartás, valamint a kiemelkedő projektek előkészítése és beindítása is.
Igen: Afrikában meg éheznek. Addig is nézzük, milyen klasszikus hibákat érdemes elkerülni, ha jót akarunk.     Nem rugózik kifelé a szár Érdemes megnézni vásárlás előtt, mi van, ha kifelé feszítjük a napszemüveg szárait. Ha a szár erős, és nem rugózik kifelé,…..
Reviczky Gábor - akinek a Wikipedia-oldalán mindig jót derülök, mert az ismertebb szerepeinek felsorolása a Família Kft.-vel kezdődik - összesen 33 évig volt a Vígszínháznál, tavaly viszont átment a Nemzeti Színházhoz Vidnyánszky Attilához, erről is kérdezték tegnap este a…..
Ha valakinek a véleményére még súlyos szükség volt az egész kormány kontra RTL Klub pofozkodásban, az nyilván Rogán "Louis Vuitton" Antal, akinek a legújabb Facebook-posztja szerint egészen addig tetszik a bulvár világ, ha ő mondja meg, hogyan mutogassák benne. Most nem úgy…..
Kihagyja a futball-vb-t Ifj. Knézy Jenő, miután egy 2008-as asszonyverési ügyben most megszületett ítélet szerint hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és emiatt a képernyőről is lekerül. Először úgy nézett ki, úgy megverte a feleségét, hogy eltört az…..
sz_ 2014.04.08 11:04:21
@joska61: emiatt valószínűleg a balfasz mezeinek is több meccs jut, jaj!
Remélem, hogy a döntőt GTG kapja.
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
sz_ 2014.02.23 09:01:11
@annmbp: "félplayback helyett legyen kötelező a teljes élőzés"

Teljesen felesleges lenne, mert a döntőben nem lehet élőben zenélni, kötelező a félplayback.
Hiába no, csak az nem követ el hibát, aki nem dolgozik, ugye, Rákay "Philip" Kálmán Szabdság tér '89 című történelminek szánt esztrádműsorán meg 62-en munkálkodnak, és hát ahol ennyien vágnak fát, ott a forgács mennyisége is nagyobb lesz. A műsorfolyam legutóbbi…..
Tegnap éjjel, nem sokkal fél tíz után egyre több kommentelő jelezte, hogy valami nem stimmel a valovilag.hu oldallal: a villából nincs közvetítés, és amikor az egyik összefoglaló videót elindítják, ez az ablak ugrik fel: A kép profi munka, a színvilága, a szövege, a képek…..
sz_ 2014.01.20 08:57:10
@solesz: Sőt, JavaScript.
(Bár az iPhone-t se úgy írják, ahogy a gyártója szeretné, haha.)
Vannak, akik szerint ez az igazi bolsevik-tempó. Gergő kezdetben SZDSZ-tanácsadó. Majd a Gyurcsány-Bajnai kormánnyal szembeni állásfoglalásként barátaival megalapítja az LMP-t. Aztán megkísérli, hogy a Lehetmást szőröstül-bőröstül bevigye a Bajnai által vezetett…..
A Fidesz ma sokkal jobban áll a felmérésekben annál, mint amit a párt számára mélypontot jelentő időszakban, 2012 közepén – a trendvonalakat meghosszabbítva - erről gondolni lehetett. Ezt a mondatot nem most, hanem 2013 januárjában írtam itt a blogon. Most azonban még inkább…..
Mi ez már? Mi következhet? Nem lesz Sas-kabaré szilveszterkor? Eltűnnek a Bud Spencer-filmek a tévéből? MI AZ MÁR, HOGY NEM ADJA LE EGY NYOMORULT TÉVÉ SEM A RESZKESSETEK BETÖRŐKET? Van már Facebook-csoport is, meg online petíció. Lájkolni, aláírni, MÉG NEM KÉSŐ! Mentsük meg a…..
sz_ 2013.12.20 18:27:01
:(
VASÁRNAP És akkor lássuk, mi történik vasárnap!  20:29 Félóra eltelt a műsoridőből, és az égvilágon semmi nem történt. Volt egy közös Take That-dal, és Fábián Juli is énekelt egyet. Tóth Gabira most kivágott ruhát adtak, Alföldi Róbert 46 éves és egy…..
sz_ 2013.11.24 09:04:18
@nimrod666: "Viszont volt egy dal, ami nem volt kapcsolható konkrétan egy mentorhoz sem, mivel Simon Cowell egyik felfedezettjének a zenéje volt."

Olly Murs daláról volt szó. OM a 2009-es brit X-Faktor második helyezettje, Simon Cowell mentoráltja.
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
Végre megkaptuk azt a szerződést, amelyet a közmédia kötött Kovács Ákossal új rádiószignálok készítésére. Ezek alapján a zenész cége 12 millió forintot kapott, ami – bár a szolgáltatás speciális jellegére tekintettel nem nagyon lehet összevetni piaci árakkal,…..
Az első, szerintünk vállalhatatlanul széteső és tróger műsort követően Sebestyén Balázs és Vadon János új műsora, a Vundersőn und Zuperszexi (eltaláltam?) a második kiadásban úgy 50 százalékot visszavett az arcból és a gyökérségfaktorból, majd a harmadikra az alkotók…..
A TV2 új showműsorának második adása jóval gördülékenyebben zajlott, mint az első, kevesebb volt a baki, Friderikusz Sándor is rátalált a ritmusra, és a zsűritagok szerepe is kezd letisztázódni, Liptai Claudia a kedves, meghatódó, Lakatos Márk a bohém, Hajós András a…..
Lőttek az egész hétvégés egyetemi futballnézésnek, nincs már eredeti hangú, zseniális NFL-közvetítés, nem látunk több NHL-elemzést és nem ébredünk az Around the Hornnal, az ESPN America július 1-től csak Nagy-Britanniában fogható, más európai országban nem. Az ESPN…..
Nahát, nem is hittük volna, hogy ez valaha előfordulhat: Kovács "Ákos" Ákos, érdemes művész, a Kossuth-díj egyik könnyűzenésze olyan összegért vállalta, hogy 320 db szignált ír (írat valami négerrel) a közrádiónak, amiről az MTVA nem hajlandó nyilatkozni. A Bors háborodott…..