Regisztráció Blogot indítok
Adatok
athlon4

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat futamon vagyunk túl az idei Formula-1-es szezonban, és eddig a Kínai Nagydíjat kivéve, nem igazán sikerült senkinek megállítania Sebastian Vettel menetelését. A regnáló világbajnok fölénye már-már nyomasztó, és sokunkban felmerül a kérdés, vajon az idény előtt hány…..
Katalóniában évtizedek óta szokás azon morogni, hogy a madridi kormány lenyúlja a gazdag katalánok befizetett adóját, aztán ahelyett, hogy Barcelona környékét fejlesztené, iskolákat épít valami andalúziai putriban. Sajnos ez ma már a foci világában is igaz. Viszonylag…..
Bekövetkezett. Bár mondjuk engem egyáltalán nem lepett meg, hogy Hollandia világbajnoki döntőt fog játszani, hiszen már a tavalyi vb-sorsoláskor is meg voltam győződve erről, és ezt azóta is rengetegszer hangoztattam, hogy döntős lesz a narancsmezes válogatott. Nagyon kevesen…..
Flying Dutchman Kíbernarancs 2010.06.20 12:31:00
Jelentem, változás történt: a Mechanikus Narancs Kíbernarancs lett. Természetesen nagyon örülök, hogy kedvenceim két forduló után elsőként jutottak be a legjobb 16 csapat közé a most zajló dél-afrikai labdarúgó világbajnokságon. „Hollandia veretlenül…..
Megérdemelt győzelmet aratott Hollandia Japán válogatottja ellen az E csoport második mérkőzésén. Az első félidő akár, egy egymás közötti kétkapuzásként is értelmezhető. Voltak a narancsmezesek, akik a labdajáratást, míg a fehér mezesek a védekezést, a területek…..