Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reader613

0 bejegyzést írt és 502 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy brit szülőpár egész éves kalandlistát dolgozott ki, hogy a gyerekeiket felállítsák a TV elől. Mit szóltok a módszerhez? No, nem a spanyol viasz, hiszen mindenki tudja, hogyha élményt, programokat és együttlétet adunk a gyerekeknek, akkor nem valószínű, hogy a TV-re…..
A kupakudarcok után könnyedebb szórakozásra, egy kis zenehallgatásra invitálnám a kedves olvasókat! Érdekességképpen ezúttal világszerte ismert, fodbal iránt elkötelezett zenészeket mutatunk be. Elsőként egy olyan zenészt aki nem csak szurkoló, hanem futballista is. Louis…..
Az eddig mindenki számára ismeretlen Fideszes képviselő egy napra sztár lett hazánkban, pár óra alatt sikerült mindenki fejébe belevernie a vak komondor kifejezést, és röhögünk rajta, pedig sírni kéne. Hogy lehet egy olyan ember parlamenti képviselő aki az alábbi interjút képes…..
reader613 2013.04.29 22:31:30
A hosszú hétvégére egy könnyed Nano Wars klónt kaptok útravalónak: a Cloud Wars-t. Aki esetleg nem játszott volna még hasonlóval, annak dióhéjban a játék menete: a bázisokban (ez esetben felhőkben) lévő szám folyamatosan nő, és ha egy ellenséges felhőre kattintunk, akkor az…..
Sanna Quist svéd fotós találta ki ezt a projektet. Megkérte a barátait, hogy hordják össze a saját dolgaikat egy kupacba és mosolyogjanak a kamerába. Innen a megnevezés: Minden az enyém!”All I own”. Nagyon különleges fotók készültek, érdemes végignézni őket.…..
reader613 2012.08.25 22:31:18
Subba Szuperpuma: Kuss 2012.08.10 16:44:24
XVI. Károly Gusztáv és Szilva svéd királyné előtt ülő néni, a kézilabda mérkőzésen. ..
PromontorBlog Rejtvény 2012.03.05 08:36:00
A következő kérdések várnak megfejtőikre: Hol készült a fenti kép? (Erre kollégáknak nem ér válaszolni!) Mi ez? Hogyan működik? Információk idővel szivárognak majd és előbb-utóbb lesz megfejtésposzt is. Kellemes fejtörést! Frissítés (március 12.): Itt a…..
  Balotelliből félelmetes játékos lesz, ha ezentúl mindig így uralkodik az indulatain. A temperamentumos csatár a szombati Man City-Aston Villa meccsen pont a vendégszurkolók előtt csúszott meg a pályaszéli borításon, a birminghami drukkerek persze gúnyosan kiröhögték. A…..
reader613 2011.10.18 00:00:16
Hajcsatok Beenhakker lelépett 2011.10.02 13:36:00
Bukdácsoló csapat, menesztett edző, egy hónapig dolgozó sztárszakember, éhező futballisták. Egy szappanopera összes részében nincs annyi fordulat, mint Újpestnél az elmúlt három hónapban.             Július 1.: Bartha…..
Google, Apple, Facebook az informatikai óriások triumvirátusa. Mit kell tudnod, hogy munkát kapj náluk?A terület virágzik, nem véletlen, hogy minden negyedik szakmabeli fiatal álma, hogy a Google-nál dolgozzon. Íme, néhány tény és egy kis segítség, az önéletrajz…..
Tizenegy éve október 1-jén a sydney-i olimpián négy aranyat nyertünk, és két ezüstöt, közte egy fájó kézi ezüstöt. Videók!Ha valaki 2000. október 1-én hajnalban fel tudott ébredni és követni televízión az Ausztráliából érkező közvetítéseket, a magyar sport egyik…..
Nem újdonság, hogy a Fidesz minden hullámhosszon folyamatosan hazudik, vagy ha éppen nem, akkor félrevezet és/vagy mellébeszél. Legújabban Páva Zsolt fideszes pécsi polgármester fosott bele a ventilátorba azzal a szöveggel, hogy most aztán tessék végre jól megnézni, milyen…..
reader613 2011.09.30 23:45:32
Néha még a nagyon jelentős Frankfurti autószalonon is durván kilóg a lóláb. Ilyenkor a rosszindulatú újságíró röhög egy jót, a konzumhölgyek magasabb sebességi fokozatban terelik az autó jobban sikerült részeire a figyelmet, a gyártók pedig remélik, senki nem vette észre,…..
reader613 2011.09.16 23:17:34
@nick2005: igazad van, tényleg minden ízlés dolga. De ha egyszer valami olyan kurva ronda, mint ezek itt, akkor nincs miről vitázni.
Már eléggé unjuk a szerdai meccs minden olyan mozzanatát, ami a bíróval vagy a színészkedéssel foglalkozik, de amit most találtunk, az kihagyhatatlan.   Igen, a 60. percben járunk, jön nyújtott lábbal Pepe, Alves elterül. És a következő pillanatban a Barcelona játékosai…..
Remek, sajnos nem beágyazható videót találtunk, amely szépen összefoglalja, hányszor segítették a 2009/2010-es BL-szezonban a játékvezetők José Mourinho akkori csapatát, az Intert. Fogalmunk sincs, hogy történhetett, hogy egy teljes szezonon át ilyen tendenciózusan tévedtek…..
Minél kisebb a szerepe a véletlennek, annál jobb a Barcelona a Madridnál. Nem véletlen a fölényes előny a bajnokságban, ahol a legkevesebbet számít egy rosszkor bekapott gól vagy döcögős meccs. Oda-visszavágón sincs gond, 180 perc túl sok ahhoz, hogy mázlival hozni lehessen.…..
reader613 2011.04.21 00:49:08
@hvuk: "Ha hosszabítás lesz akkor nincs esélye a Madridnak. Már most iszonyú fáradtak, még az első félidőben kifutották magukat, de mostanra teljesen lefáradtak."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

erre ráhibáztál keményen.
Nyilván ez is részét képezi a mostani "Ugocsa non coronat" jellegű hozzáállásnak, miszerint az EU bekaphattya, úgyis mi adjuk az elnököt és majd megmutatjuk, hogy kell a dolgokat csinálni, mert nekünk Brüsszelből ne diktáljanak. Semjén Zsolt - teológus-szociológusként…..
Kemény csaj következik a játéktörténelem legszebb virágszálait bemutató rovatunkban: Tanya, akit még éppen Lara Croft előtt castingolt a Westwood a két pisztollyal igazságot tevő, macsókat megszégyenítően jól harcoló nő szerepére. Tanya a Red Alert sorozatban tűnt fel a…..
PromontorBlog Napi baki 2011.02.05 21:18:00
Nézzük:A Győrnek van egy Simona Spiridon nevű beállósa.Ugyancsak van egy Aurelia (de nem Aureila) Bradeanu nevű átlövője.A képen amúgy Görbicz Anita látható...
17. § (1) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek, nemzetek, közösségek, nemzeti, etnikai, nyelvi és más kisebbségek vagy bármely többség, továbbá valamely egyház vagy vallási csoport elleni gyûlölet keltésére.  (2) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek,…..
w Az irodalom visszavág 2010.12.09 08:15:00
Ha mostanában emberekkel találkozom, vagy akár csak felveszem a telefonomat, nem úszom meg, hogy el ne hangozzon: jaj, szegénykém, mi lesz most veled, hogy médiatörvény? A kérdés persze jogos. Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta…..
Az ifjúszocik reinkarnált szervezete, a csodálatos nevű Societas e-aláírás gyűjtésbe kezdett az Orbán-kormány által einstandolt magánnyugdíjpénztári befizetések ügyében. Bár, ha lehet hinni Orbán miniszterelnök (de még pártelnök is) úrnak: többet bizony nem megy pénz…..
Az esztergomi Fidesz láthatóan nem tudja elfogadni, hogy a szavazók kétharmada Meggyes Tamás független ellenfelére Tétényi Évára voksolt. (Pedig az országos Fidesz milyen sokra tartja a szavazatok 53 százalékával megszerzett parlamenti kétharmadot).Pedig Tétényi Éva…..