Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ashgard

41 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A közelmúltban Budapesten forgatták a rítus című filmet Anthony Hopkins főszereplésével. Beau Flynn producert valami miatt kifejezetten vonzza az ördögűzés témája. Saját bevallása szerint ez azért van, mert szentül hiszi, igenis létező problémával állunk szemben. A…..
 Egy teljes 1,5 órás dokumentumfilm angolul arról, hogy a történelemben lehettek e UFO látogatások:..
 Elhangzott a Magyar Alvásdiagnosztikai Társaság II. Alváskonferenciáján2002 november 7-8. BudapestFreud kiadta az Álomfejtés című könyvét 1900-ban, tehát kereken 100 évvel ezelőtt. Ő maga úgy értékelte a művet, hogy az volt az legsikerültebb és egyúttal legszemélyesebb…..
 A felvétel Ausztráliában készült, angol nyelvű, de mindenképpen érdekes...
 Az utolsó gyilkosság után három évvel a bűntárs leány jelentkezik a rendőrségen, ám apja bolondnak titulálja, és ezzel négy újabb évre elhessegeti a nyomozókat. Aztán persze teljes erővel nyomoznak Belgiumban, Magyarországon, Kanadában és Ausztriában. Minden kellék…..
 A Zodiákus az egyik legnagyobb misztérium által övezett sorozatgyilkos Amerikában. Szokták emlegetni a második Hasfelmetsző Jack-ként is. Persze Jack asszem angol volt, Zodiac meg amcsi, de ez lényegtelen, ugyebár? :) A szerencsétlen rendőrök több, mint 2500 gyanúsítottal…..
 Valahol a texasi Trevis megyében egy isten háta mögötti tanyán éldegél a Sawyer család. Szép család. Ők négyen, Leatherface, a Nagypapa, a Hentes és a Stoppos Amerika legelvetemültebb és legkegyetlenebb gyilkosai. Mindeközben, ők tulajdonképpen csak egy igazi konzervatív…..
Killer Time Péntek 13 legenda 2011.08.12 12:16:00
 Avagy; miért szerencsétlen ez a nap?A történet Kr.u. 1112 körül kezdődik... A francia Hugues de Payens márki és 8 másik francia lovag megalapítja Krisztus Szegény Lovagjainak rendjét. És hogy miért szegények, ha egyszer nemesek? A rend minden tagja köteles teljes…..
 1988-ban, nem sokkal bolondok napja után, egy hívás érkezett Missouri állam egyik rendőrségére. A bejelentő egy meztelen férfit látott az utcán. Vicc volt vagy sem, a rendőrök könnyedén leellenőrizhették a bejelentés valósságát, és kimentek a helyszínre. A bejelentés…..
  ..
 Nem csoda, hogy John Wayne Gacyt mindenki kedvelte, aki csak ismerte. Egy éles eszű üzletember volt, aki ha éppen nem a karrierjét építgette, akkor partikat rendezett barátainak, vagy bohócnak öltözve szórakoztatta a helyi kórházban betegeskedő kisgyerekeket. Az emberek Gacyt…..
 Már több, mint öt éve annak, hogy elhangzott az egész sorozatot beindító, örök érvényű mondat: "Apa vadászni ment, és több napja nem jött haza". Ekkor a fivérek, Sam és Dean Winchester útra keltek, és elkezdték keresni apjukat, akik anyjuk halála után…..
 A macskaügyességű, vérszomjas és kegyetlen gyilkos egy sötét londoni nyomornegyed utcalányai közül szedte áldozatait. Az 1888-as év gyilkosát soha nem fogták el, a rendőrség mégis lezárta az ügyet. Vajon miért?A rendőrségre egy nagyobb méretű levél érkezett, benne egy…..
 Amikor az első testet megtalálták, az szinte már csak csontváz volt. Bár a terület csak 50 yardnyi volt, a testet mégsem vette észre senki, csak mikor már oszlásnak indult. Még volt egy kis hús a csontokon és fekete haj a koponyán. A férfi, aki megtalálta a maradványokat…..
Killer Time Énok könyve 2011.08.10 14:13:00
  Az őrangyalok könyveÉnok áldásának szavai, amelyekkel megáldotta a kiválasztottakat és az igazakat, akik majd a nagy nyomorúság idejében fognak élni; amikor minden gonoszság és istentelenség el lesz távolítva. És példázatokban beszélve így szólt: - Énok, egy…..
Killer Time Démonok: Azazel 2011.08.10 14:10:00
 Ószövetségi lény, a puszta démonának neve, akinek egy kecskebakot küldtek ki a pusztába az engesztelés napján (lóm-kipúr), miután főpap ráolvasta Izrael bűneit. A nép vétkeivel megterhelt, majd a pusztába kiűzött kecskebak jelképezte, hogy nem maradt bűn Izrael…..
 A sorozat utolsó, befejező része..
 Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O’Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is kénytelen megtanulni az ördögűzés szabályait.Római tartózkodása során találkozik Lucas atyával (Anthony Hopkins), és onnantól…..
Killer Time Baál 2011.08.07 10:30:00
 Baál Jamm és Mót mellett a harmadik főníciai főistenség. Míg Jamm a tenger, Mót az alvilág ura, addig ő az eget és a földet kormányozza. Baál Dagan fia, felesége pedig Anat. Szent állata a bika. Voltaképpen Baál nem személynév, hanem megszólítás, mely elrejti az…..
Killer Time Óriások 2011.08.07 10:25:00
 Óriások a BibliábanAz idők kezdetén amikor az emberek meg lettek teremtve, keveredés útján a földi ember és a bukott angyalok házasságából óriások születtek......   Óriások a KoránbanA Korán-ban Allah kinyilatkoztatta, hogy óriási méretű embereket…..
 Itt a tegnapi videó folytatása, remélem tetszeni fog sokaknak ..
 Ma egy videóval kedveskedek nektek, hamarosan jön a többi része is: ..