Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ooops

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de a nyári szezon egyik aktualitása megérdemel ennyit. Itt a jó idő, végre süt a nap, a depresszió elűzésének egyik legjobb módja a motorozás.Nem kell csodálkozni, elismerem, hogy így van. Régebben én is motoroztam, tudom miről…..
Ooops 2010.06.19 22:11:20
@dePiros: nekem is ez a tapasztalatom, bar a 4 kerekuek kozott is egy specialis allat fajta: a taxis.

A normalis motorost meg nem lattam es taxist is evente a fel kezemen meg tudom szamolni, azt is inkabb videken, es nagyon meglepodok. Persze azt sem allitom, hogy minden autos tokeletes :-)

En jelenleg igy mukodok:
- motorost leszoritani nem probalok, a kozlekedes biztonsag a maniam (ezert is vettem Volvo-t...) de nem is terek ki elole. A KRESZ ra is vonatkozik, aki nalam gyorsabban megy, az mar kimeriti a gyorshajtas fogalmat.
- ha valaki eloszor indexel, utanna probal elem bejonni, akkor beengedem magam ele
- ha valaki eloszor megindul elem, akkor utolag hiaba kezd indexelni
- taxisnak akkor segitek, ha betartja a KRESZ-t, azaz evi 1-2 alkalommal
- a nagy fekete autonak sincs automatikusan elsobbsege

Ezt a magatartasomat kevesen viselik, sok embernek lattam mar a kozepso ujjat, de ez nem zavar. Probaltak mar parszor jutalmul leszoritani az utrol, de en mentem tovabb egyenesen, ok meg persze nem akartak ossze torni a jarmuvuket, inkabb feladtak. Azon mar szerencsere tulesetem, hogy ha megall mogottem a busz, es rogton lefullasztom a tragacsot :-)