Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tajha

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
rrroka készítette ezt a képet. ..
Tajha 2014.03.17 14:11:38
Tajha 2014.03.17 14:37:51
@rrroka: jaaaaajjjjj, az Húsvét vasárnap, nekem mégsem lesz jó az........ áááááááááá
valami hasonló, ami Budapest közeli és nem túl hosszú? :)
Ha április, akkor Tóparti Futóparti, a kedvenc futórendezvényünk ever. Habár teljesen edzetlenek voltunk (főleg én, Rrróka még el-el kolbászolt a határban), szóba se jött, hogy kihagyjuk. Már csak azért sem, mert Pók Janó főszervező számított a jó öreg riasztópisztolyomra,…..
Maga a verseny sokkal jobban sikerült, mint a tavaszindítás, hiszen megint esik a hó, mintha március végén bárki is örülne neki.A szombati Gazdagréti Tavaszindító Futóverseny egy remek kis létszámú verseny volt, aminek a Gazdagrét-Csíkihegyek Általános Iskola adott…..
Tajha 2013.03.26 14:05:30
@Gyalogg: nem akarok kötözködni, de az eredeti kiírás kekszet, gyümölcsöt, izóitalt, teát, stb ígért, ez mind csak az ígéret földje maradt... legalábbis nekünk, akik nem a mezőny első felében értünk be. Ez volt a bünti? :) Egyébként jót futottunk, ez sem tudta elrontani a világmegváltó hangulatomat.
@rrroka: örülök, hogy megismerhettelek Titeket :) mennék én még futni hosszabbat is, ha jövőre kitart még a lendületem, biztos megyek is! :) addig a kicsi is megnő annyira, hogy lehet vinni őt is messzebbre, nem lesz annyira kényelmetlen a dolog.
Tajha 2013.03.27 16:07:02
@Lemúr Miki: ezen hozzászólásodból nekem az jön le, hogy sosem voltál jó hazudó... :) Azért köszönöm, jól esik a dicséret! :) Egyébként nyomtam, ahogy lehetett, most ennyi tellett tőlem, remélem ez csak jó felé fog fejlődni.
A Balboa után rájöttem, hogy akkor edzek rendesen (rendersebben...), ha van valami belátható cél a közeljövőben, így aztán jó három hete tervezgetem, szervezgetem a versenyeket, futómegmozdulásokat amiken részt szeretnék venni idén. A Vértes maraton egy nagy kihívás lett volna,…..
Tajha 2013.03.21 16:37:26
@rrroka: érdekes lesz, majd este utánanézek még, hátha találok valamiféle szintmetszetet. Kb milyen szint lesz benne?
Rókalaci buzgón szervezi a facebookon a Solstice Run - Napfordulós Világfutás névre hallgató eseménysorozatot. Az első alkalom most csütörtökön lesz (márc. 21.), és a Hosszútáv Blog Szerkesztőbigottsága nevében arra ösztönzök minden kedves olvasót, hogy vegyen részt rajta.…..
Tajha 2013.03.21 10:54:11
@rrroka: még sokáig MA van :)
Én a tegnap vettem egy mély lélegzetet, és eldöntöttem, hogy szombaton indulok a Gazdagréti eseményen, 10km-en :)))) első futóversenyem több, mint 15 év után!
Miután nagynehezen sikerült kiderítenünk, hogy a Classic Balboa kör milyen hosszú (19,4 km, le tudjuk futni), és arról is megállapodtunk, hogy kibírjuk pár száz sporttárs közelségét, nagyon úgy néz ki, hogy megyünk jövő vasárnap, és lenyomjuk ezt a legendás pályát. Dobzse…..
Tajha 2013.02.21 15:12:45
@rrroka: utánanéztem a könyvnek, elég rémisztő az ára... inkább spórolok még egy keveset, és veszek egy cipőt :)
Tajha 2013.02.22 15:13:45
@rrroka: de milyen hujen nezne ki, ha ket konyvet k
otnek a talpamra? ;)
Tajha 2013.02.23 12:52:05
@Bozót: vegulis tenyleg nem tul sok, de sajnos ilyenre most nincs penzem. Jo lenne valami szakkonyvet venni inkabb, ebben a rohano vilagban folyamatosan ott kell lenni, es nem mondhatom, hogy "ezt nem tudom megcsinalni, de futni viszont tudok!":)
Szeretem az olyan futórendezvényeket, amikben van egy kis plusz őrület. Hiába mondják, hogy a hosszútávfutás az érett férfiak (és persze nők) sportja, lássuk be, kell egy adag eszelősség ahhoz, hogy az ember futócipőt húzzon egy fagyos februári vasárnap reggelen ahelyett, hogy…..
Tajha 2013.02.20 16:38:26
@rrroka: addig akár még én is olyan állapotba kerülhetnék, hogy csatlakoznék... :) Jelen pillanatban a Móricz körtér-Lánchíd-Petőfi híd-Gellért hegy körül lógok, ezt majd szeretném kitenni legalább hétvégén a Normafa környékére.

@Lemúr Miki: nekem a tájékozódással nincs semmi bajom, de az is igaz, hogy én pl nem tudok zenét hallgatni futás közben. Nemhogy futás közben, de jelen pillanatban kifejezetten nem szeretek semmit hallgatni, amikor gyalogosan vagyok, erdőben ez csak fokozódik. Az is igaz, hogy futás közben én is teljesen magamba fordulok, jókat lehet gondolkodni közben, és ismét: erdőben, túra közben ez csak fokozódik (ezért is szeretek egyedül menni teljesítménytúrákon is, egész héten eleget jár a szám, legalább ilyenkor legyek csendben :) - ez esetben is fennállhatna az esélye az eltévedésnek, de ilyenkor tudjuk mire figyeljünk :)). Zenét és egyebet otthon, normál körülmények között hallgatok...
Tajha 2013.02.21 10:48:06
@rrroka: kösz a tippet, elnézek majd arra is :)