Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stonedbear

0 bejegyzést írt és 248 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma jelenik meg Ákos új maxija Ébredj mellettem címmel. A kislemez kizárólag digitális formátumban lesz elérhető, rajta a címadó, Hauber Zsolt (zene) és Ákos (szöveg) szerezte új dal és annak egy remixe, ezenkívül két koncertfelvétel a múlt decemberi arénás előadásokból.…..
stonedbear 2015.04.13 13:31:00
@rewriter: sehogy. Ez nyilvánvaló.
stonedbear 2015.04.14 09:08:29
@Rolandné: Jajj, az országot sem tudnám vezetni, de attól még látom, milyen szarul csinálják mások.

Mellesleg, ismerem ákos életművét, ennek a dalnak a szövege és a hangszerelése összevetve az Ikon vagy Új törvény lemezek bármely dalával, olyan szinten alulmarad ... de szerintem ezt mindenki tudja.
Emlékszem még arra az időre, amikor a Kasabian annyira nem érdekelte a magyarokat, hogy a Pecsában is csak lézengtek az emberek az első budapesti koncertjükön. Ez azóta kissé megváltozott. Glastonburys headliner lett belőlük, és a Szigeten sem csak páran ugráltak rájuk legutóbb.…..
Mohain néven és Fasznak annyi címmel új és régi számokat egyaránt tartalmazó, összefoglaló jellegű szerzői albumot jelentetett meg a hazai zenei élet egyik enfant terrible-je, a gitáros-énekes-dalszerző, Mohai Tamás. Bő harminc éves pályafutásáról, mely folyamatos kaland…..
stonedbear 2015.03.27 10:30:26
A most debütáló Solidmen-klipet a tavalyi csöcsös-kokós sikervideó méltó utódjának szánja a zenekar. A dal a szintén friss, háromszámos EP-jük zárószáma, a Nulláról hatvanra. A kislemez most csak annyit, hogy tematikája van, és Korszellem a címe. A felesleges és lélek…..
Egy frászt volt régen minden jobb. Amikor egy jugoszláv nyomású nagylemezért néha hónapokig kellett könyörögni anyunak, hogy megvegye? Amikor a Petőfi Rádió hétfő délutáni, 2-től 5-ig tartó kívánságműsorából legalább egy óra eltelt, mire felhangzott valami normális…..
Újabb neveket jelentettek be a Szigetre, köztük azt a Kornt, ami legutóbb 2012-ben játszott a fesztiválon. A zenekar azóta megjelentette tizenegyedik stúdióalbumat, The Paradigm Shift címmel (kritikánk itt), aminek bővített változata idén júliusban fog kijönni. Erről egy új dalt…..
Mindig is szerettünk a sztárok zsebében turkálni, de a konkrét gázsikról eddig nem nagyon lehetett tudni. Most az NME, a Business Insideren keresztül kitálalt, és megmondja, mennyit kérnek a sztárok azért, hogy esetleg még otthon, a saját kertünkbe is láthassuk őket. Azt meg kell…..
Amin sajnos Megadeth nem lesz, mert az együttes lemondta a legtöbb júniusi koncertjét. A Limp Bizkit viszont jön, akik úgy látszik a hat éves szünet után már végleg beindultak, és hamarosan újabb albumot hoznak ki Stampede Of The Disco Elephants címmel, előttük pedig fellép Rob…..
Újabb adag fellépőt jelentettek be a fesztiválra. A legtöbb új név az elektro színteret képviseli, de ismét fellép a Madness, a Leningrád és a Triggerfinger is. Zene mindenkihez! Az újak közül a legnagyobb név az angol ska klasszikus Madness. A zenekar utoljára 2010-ben volt a…..
stonedbear 2014.06.06 13:51:59
A Qualitons, a Péterfy Bori & Love Band és a Lángoló Gitárok közös nyereményjátékában egy olyan tárgyat sorsolunk ki amiből csak egy darab létezik a világon. Egyetlen darab egyedi nyomású vinyl lemez várja a gazdáját, amelynek A oldalán a Bosszúálló Rockandroll (Lángol a…..
stonedbear 2014.06.05 09:17:45
Hivatalosan is bejelentették, hogy novemberben fog megjelenni az együttes nyolcadik albuma, melynek különlegessége, hogy dalait ugyanennyi különböző amerikai városban rögzítették. A lemez munkálatairól Sonic Highways címmel nyolc részes HBO-minisorozat is készül, amelynek…..
stonedbear 2014.06.04 09:58:34
Megint látszik némi esély arra, hogy újra együtt zenéljenek a Led Zeppelin még élő tagjai. Az utóbbi hónapokban több nyilatkozatot is hallhattunk a főszereplőktől, és bár Robert Plant elutasító volt, úgy érezzük, hogy ebből azért mégis lehet még valami. A zenekar első…..
stonedbear 2014.06.03 10:45:32
@Dani77: én azt hittem csak holnap jelent meg
Egy nemrég rendezett arizonai fesztiválon elkobozták a Sublime with Rome öltözőjéből az ott talált marihuánát, a felbőszült zenekar pedig a Linkin Park tagjait gyanúsította meg azzal, hogy leadták a drótot a hatóságoknak. A Sublime with Rome egyébként a volt sublimeos Eric…..
stonedbear 2014.05.29 09:52:12
Továbbra is marad a szintipop vonalon Ákos. Ez onnan derül ki, hogy megjelent az Újrakezdhetnénk című új dal, amit ráadásul azzal a Hauber Zsolttal közösen szerzett Ákos, akivel a Bonanza Banzait alapították. Hauber nem csak, mint zeneszerző bukkan amúgy föl Ákos mellett, de a…..
stonedbear 2014.05.28 14:49:33
@shitgun: Ákos régen versesköteteket adott ki, melyekben az összes aktuális dalszövege is benne volt. 3 ilyen könyve is volt.
A Deezer szerint legalábbis, de amúgy mi is bírjuk a nagyon fiatal pszichedelikus rockzenekart. Biztos ez tűnt fel a streamingszolgáltatónak is, akik most négy zenekart választottak ki 182 országból, hogy versenyezzenek egymással a Young Guns programban. Ebben a négyben van benne…..
Álszent és erőltetett dolog lenne, ha úgy tennék, mintha a Blind Myselfhez nem kötnének személyes kapcsolatok. A zenekar énekesével, Tóth Gergővel egy időben együtt is dolgoztam, de már lehet az is elég, hogy a legelső demót még kazettán rendeltem meg tőlük. A Blind Myself…..
stonedbear 2014.05.26 08:37:13
@TIBI567: nem. ez a legrosszabb zenekar a kategóriájában is, csak mindenkit ismernek akit kell.
Egyrészt, Will Ferrell és Chad Smith olyanok mint két tojás, pedig semmi közük egymáshoz. Másrészt Will Ferrell vicces. Harmadrészt Chad Smith nagyon jó dobos. Negyedrész még poén is van a frenetikus dobpárbaj végén. Ja, és beszélgettek is előtte, az se semmi. Ez itt van…..
Alább a hivatalos jelöltek, lehet szavazni! Aztán majd csinálunk alternatív díjátadót (nem, csak vicceltünk). Amúgy kizárólag a magyar kategóriákat gyűjtöttük ki alább, ezek az igazán érdekesek. (A teljes listáért ide kell kattintani.) Hajrá! Betöltés.....
Hogy a zenei paletta teljes legyen, nem hiányozhatnak a keményebb zene legjelesebb képviselői sem az idei EFOTT-ról. A zúzosabb ritmusok kedvelőit többek között olyan kultikus és fiatal metál bandák várják idén Miskolctapolcán, mint az Ossian, a Moby Dick, a Road és…..
stonedbear 2014.05.22 10:14:23
Az istenhit, a különböző neveken megszólított természetfeletti iránti szomj, illetve mindennek dalbafoglalása több nagyszerű szerzeményt és lemezt eredményezett a kommerciális zene történetében, mint gondolnánk. A Wovenhand (most így egyben, de néha külön van) szerdai…..
Xscape címmel most jelent meg Michael Jackson második posztumusz lemeze, amin van egy olyan eddig ki nem adott dal is, amin Jackson Justin Timberlake-kel közösen ad elő. Persze csak virtuálisan, hiszen közösen sosem dolgoztak a dalon, azt utólag, producerek szerkesztették egybe...
Azt mondja Lukács Laci Tankcsapda-frontember, hogy a Köpök rátok című új daluk mindazoknak szól, akik az elmúlt években megvádolták őket azzal, hogy már nem olyanok, mint régen, meg hogy eladták magukat. Mindezt a dal klipjéhez tartozó werkfilmben nyilatkozza (alább látható) sok…..
stonedbear 2014.05.13 14:24:14
Május 20.-tól három napon keresztül a NAGY-SZÍN-PAD! zenei verseny indulói veszik birtokba az Akvárium színpadát. A rendezvénysorozattal kapcsolatban a jövő héten indul egy játék a Lángoló Gitárokon, amelynek keretében mindhárom napra nyerhettek velünk belépőket, hogy a…..
stonedbear 2014.05.12 09:14:06
Azt gondolná az ember, hogy a sztárok úgy szoktak hotelszobából tévéket kidobálni, hogy teljesen beállva csak úgy felkapják, és kihajítják az ablakon, ami ideális esetben még zárva is van. Ehhez képest Keith Richards Rolling Stones-gitáros akciója maga a megtestesült…..
stonedbear 2014.05.08 13:07:44
ez a cikk és ezek a kommentek feldobták a napomat...

@VatoLoco: elovlastad a cikket?

@Carl Troy: rosszul tudod, kedvence a Dankó édes vörösbor, innen a név. Sőt! a Danko Jones neve is innen jött