Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uuzsgyi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Farm ahol élünk Jön a tél :( 2010.09.07 21:32:00
A legújabb akcióm hozzávalói:2 raklap, 1 bála széna, 2 műanyag lengőajtó, 4 daliás fiatalember és néhány szög.Szeretném felkészíteni a srácok házát a télre. Az első és legfontosabb, hogy egy védettebb helyre kerüljön és lehetőleg olyan helyre ahol a hálószoba…..
Farm ahol élünk Ha tudnák.... 2010.08.21 20:51:00
Szegény árva cicák... Borzalmas lehet nekik... Susuka a ruhásszekrénybe kényszetrül, ha pihenni szeretne. Cserépkének még rosszabb a helyzete, neki már csak a bide jutott. (azt azért hosszátenném, hogy a bide használaton kívüli)Rögtön teszek fel képeket, csak előtte…..
...Mancsika a nagy lufikkal:                    Golcsi nem mert hozzájuk közel menni mert félt tőlük :) Vicces volt ahogy a 'Nagy Góliát' becsinál két lufitól :D---------Hamarosan el kell…..
Tegnap pakolgattam és találtam egy szalagot. Gondoltam, nem dobom, ki, hanem kiakasztom a 'cicaszobához'.A gyereket teljes izgalomba jöttek az új szerzemény miatt. Még azt is elfelejtették, hogy…..
Ajjaj, hol is kezdjem. Ja, még mielőtt belevágnék, azt azért szeretném megemlíteni, hogy Szófia hercegnő szeme teljesen meggyógyult!!!!!Nos, nem is olyan régen vettem egy tök jó kis radiátorra felszerelhető cicaágyat. Cserépke nagyon oda volt érte meg vissza :) Sajnos az egyik…..
Farm ahol élünk Zuhany 2010.06.12 21:07:00
Szomszédba locsolnak, fiúk megbolondulnak :DSusuka továbbra is a a mosdókagylóban pihen. ..
Farm ahol élünk Reggel 2010.06.16 21:37:00
Hát jó, legyen... közkívánatra :DKicsit tanácstalan vagyok. Már végig olvastam minden macskás könyvet és fórumot, de nem találok megoldást a problémámra.Minden hétköznap 5:30-kor kelek. A cicusok mindig az ébresztő megszólalása előtt néhány perccel elkezdenek mocorogni.…..