Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pa-lee

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1989-ben beléptem a Fidesz-be. Akkor még úgy hívták, hogy Fiatal Demokraták Szövetsége, fiatalok voltak és demokraták. Ma már – az akkori szabályok értelmében - nem lehetnék a tagjuk. Nem is vagyok, de más miatt. Boldog, lelkes ifjú voltam, hogy bizony én is teszek a demokrácia ügyéért valamit.…..
Ahogy igértem, szaporodnak az új grillen (amit egyszerűen "a mozdony" néven emlegetünk idehaza) készült ételek posztjai. A fiúnak volt szülinapja, gondoltam, hogy meglepem egy hamburgerrel, mert azt nagyon szereti. Bolti bucit meg nem veszek, mert az nekem túl édes, meg seízű -…..
Ez a story mindenkinek egy kicsit másról szól. És az eltérő alapok miatt eltérő módon fogjuk értékelni a storyt. Én a story elején 3 kérdést tettem fel magamnak. És Laár András választ adott ezekre. Igaz választ, de nem azt a választ amit szeretett volna adni. Leginkább azért, mert fel sem merül…..
Nem fájna a szívünk a szélsőjobbról befelé húzó, de újnyilas hagyományait azért ápolgató formációért. A politikai ellenfél államhatalommal való megfélemlítése, vegzálása és akár betiltása azonban a magyar demokrácia végét jelentené...
Ha az Idiocracy című Mike Judge filmet (vagy lassan dokumentumfilm, ahogy állnak a dolgok) vesszük alapul, tetszik tudni, azt, amiben a jövő Amerikájában a nézők legkedveltebb tévés szórakozása egy fingós reality követése, akkor a Pumpedék második évada megérdemelne minden díjat, amit csak hozzá…..
Vannak az életben dolgok, amik nem kerülnek semmibe, és sokkal szebbé lehet velük tenni a világot. Egy mosoly a pincértől, miközben megkérdezi, hogy ízlett az étel. Türelmesen megvárni, hogy előbb leszálljanak az emberek a villamosról, és csak aztán felszállni. Nem dudálni azonnal, ha a lámpánál…..
pa-lee 2017.08.21 12:27:15
Az egész azzal kezdődött, hogy egy gyerek észrevett egy látványos hibát, és szólt róla. Azzal folytatódott, hogy a gyereket ezért meghurcolta két mamutcég, a rendőrség hathatós asszisztálásával. Vagyis a gyereken kívül senki sem használta az eszét. A magyar internet összefogott és egy-kettőre…..
pa-lee 2017.07.22 16:30:23
@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: Láttuk már több helyen is az "értékes" felbérelt hozzászólásaidat te nem is tudom minek nevezzelek, mert egyetlen élőlény se érdemel hozzád való hasonlítást. De biztos sokat kapsz ezért. Jól fizetnek? Megéri, mi? Egy biztos, gerinced az már felszívódott, az biztos...
Hétvégén nagyot ment az MTVA egyik riportere, aki a Bajai Halászléfőző fesztiválról kissé furcsán, galuskásan beszélve jelentkezett be, és le is keverték menten, mert hát égő volt kissé nézni a vergődést (a riportalanyok meg trollkodtak is egy sort a legendás népszopás-baki felemlegetésével…..
pa-lee 2017.07.10 12:22:09
@Bloggggger: miért gané? Szarrá röhögte mindenki magát rajta mindenki, végre volt egy kis nézettsége a közmédiának... És emberi volt, abszolút hozta a fesztivál hangulatot. Te talán szent vagy, sose "csapott meg" a melegben egy-két feles? Még azt is simán el tudom képzelni hogy szerencsétlent direkt bepiáltatták csak nem számított rá mi lesz a hatása a nagy melegben. Álszent vagy fidesznyikes troll faszikám, de qrvára. Ez a srác meg rohadtul de jópofa, emberi volt, ahogy a riport alanyok is nagyot nyomtak...
"Üzenj te is, hogy rúgják ki a Fideszt az Európai Néppártból "  – ezzel a címmel indult  nemzetközi petíciógyűjtés a CEU-t ért támadások kapcsán. A petíciót Cas Mudde holland politológus, a CEU korábbi tanára indította el, aki április 4-én a The Guardian című brit lapban "Az EU túl sokáig tolerálta…..
pa-lee 2017.04.04 14:29:58
@Egéridomár: hát nem szoktam kommentelni, de asszem erősen egyet kell értenem...
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..