Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mózi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó 20 lóerős Simson? 2012.01.09 18:13:00
Simán nem hinném el: feláll a mérőpadra egy jó karban lévő régi Simson S51, elkezdi húzni a kiscsávó, és a teljesítménymérő padon pont háromszor annyi jön ki, mint amit egy halálratuningolt NDK dögtől várnál: majdnem 20 lóerő!   Látszólag egy szépen…..
...de az is lehet, hogy nem. Minden esetre a tulaj biztosan krónikus kipufogófelhalmozitiszben szenved.K-rolynak köszönet a fotóért!..
Hogy az alábbi Escort megegyezik a 2009 októberében bemutatott Tüzes-cápafogas-sikolyos fehér gyilkossal, de ha netán mégsem, majd kijavítotok. Krisitől érkezett az új link, köszönet érte.Sókár. A javából, egy kis pinstripinggel fűszerezve.Az 1.6-90LE biztos szereti.Az a hátsó…..
mózi 2011.04.09 18:35:50
@P-T5: Abban egyetértünk, hogy a fényezés a legjobb a kocsin,viszont mielőtt leribancrendszámozod valakinek a munkáját(ami legalább nem tapéta,hanem kőkemény idegölő, egyedi kézimunka)elárulom ,hogy a pinstripping már az ötvenes évek óta a tuning része, a csajok meg csak úgy tíz éve varratnak magukra ilyen motívumot.(egyszer kipróbálhatnád legalább tudnád mit fikázol, én bő fél év gyakorlás után mertem először egy számítógépre hajszálcsíkozni!) Ja és mielőtt félreértenéd ez nem az én munkám ,szóval nem magamat védem,csupán ha megnézed a képet szépen van megcsinálva.
Irgalmatlan tempóban készülünk az idei Oldtimer Expóra, a telefonálás és a rögtönzött értekezletek, tárgyalások töltik ki a szervezői mag munkaidejének java részét. Eleinte úgy gondoltuk, kicsit elszaladt velünk a ló, hiszen lényegében nem létező típusokat,…..
mózi 2011.03.16 09:56:09
@Csikós Zsolt: Tény,hogy amit küldtem az nem kicsit csúnya, de van a használtautó.hu-n még egy ami szépnek tűnik :www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/crown/toyota_crown-4318465 .
mózi 2011.03.16 15:02:19
@Csikós Zsolt: Itt egy kép egy barátom autójáról,tudom nem is japán, nem is limuzin, de szerintem elég kurens jószág főleg mivel nem egy zöldre kent Tramp, hanem a táblája szerint is Kübelwagen és határvadászként szolgált itthon! kep.psharing.com/504239.jpg
Íme a beígért folytatás. :)Ezek után mondja valaki, hogy az autó nem tükrözi a tulajdonost.. :)..
A következő cikkünkben néhány "kásztöm rájdot" tekinthettek meg, egészen pontosan 30-at, ám két cikkre bontva. A beküldőjére már sajnos nem emlékszem, viszont ha jelzi kommentben, örömmel kijavítom a nevére. :)Folyt. köv. :)..
Janitól érkezett ez az igen hasznos és ötletes szárnyfelrakás:Szép délutánt!..
zoli0724 küldte nekünk ímélben ezt a hungarikumot.Első ránézésre egy újabb "hülyegyerekszvift". Másodikra szintén...Remek ízlésvilágról tesz tanúvallomást a csodás belsőtér, melyben a piros szín uralkodik. Mintha csak az NFSU2-ből jött volna ki. :) Van minden:…..
Autófília Katonák voltunk... 2010.06.18 10:00:00
Soha nem gondoltam volna, hogy 30 éves koromra eljutok oda – mint a fater – hogy egyfajta kellemes romantikával gondolok majd a katona éveimre. 2001-ben soroztak be. Akkoriban már nem volt akkora divat a katonásdi. Sőt! Kimondottan vegyes érzelmek émelyítették a gyomrom.…..