Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suszter és a Gyík

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyájas, vigyázz! Menekülj gyorsan a címben olvasható címre, mert itt voltak az ufók, és átvittek mindent oda... :-) De komolyabbra fordítva - suttyomban mindent jól előkészítettünk a háttérben, míg ti gyanútlanul mulattatok, és a Valentényi Sanyi-nap tiszteletére új helyen…..
Ha netántán valaki nem emlékezne, bátran vissza szabad lapozni - aki viszont nem szeretne ennyi energiát befektetni lengyel kéjutazásunk jelentős mennyiségű alkoholban ázó részleteire, annak röviden összefoglalom az első rész történéseit. Pesten lakom, '83 van, általában, és a…..
A lengyel kaland, így alakult, ma folytatódik - igazából nem én tehetek róla, a történet magát írja, akinek netán sok így, olvassa össze kétsoronként, véletlenül úgy sikerült, hogy úgy is kiad valamit: akkor a sivatagi törperókákról tudhatnak meg egyedülállóan érdekes…..
A képen látható egyik útlevél, jelesül a piros  a Mamié, vagyis a volt anyósomé, 1987-ben járt le, én meg pár éve elkunyeráltam  tőle, szentül megfogadva, hogy nem követek el vele visszaélést, mert úgy hasonlítunk egymásra, mint két tojás. Jól látható, hogy…..
Velem mindig történik valami - most például, délben benyeltem egy darabka babérlevelet. Vagy a vadas mártásában volt, vagy a koszorúmról esett a tányéromba, én már nem tudom - de tény, alig tanultam meg újra járni, már megint kész vagyok. Ver a sors. Itt ül a torkom közepén,…..
Suszter és a Gyík 2012.02.10 17:00:02
Haverom meséli: Képzeld öregem, megyek be a lépcsőházba, ahol a bögyös Mara lakik, gondoltam megörvendeztetem és a paraszt férje helyett letakarítom előtte az autóját, had vigyorogjon; jól hátba vert a felismerés, hogy Mara lecserélte azt a rusnya zöld autóját, valami buzisárgára. Hát öregem, a liftbe meg ott a Boda, de valami kegyetlenül beállva. Mondom neki, mi van művészkém, kiírtad a lelked az üvegnek? Dehát tudod milyen a pofa? Nem válaszol, mert egy méterrel a föld felett futkorászik, mert ő az elit. Nem ismerem a pasast, csak látásból, de tudom én, hogy milyenek ezek. Mint a Stossek, az se köszön vissza. Nah mindegy, próbálok köszönni neki, de kb. 30 centivel mellém néz, mintha szellemet látna. Teljesen K.O. a faszi.
Már éppen kezdtem vele nem foglalkozni, akikor megkérdezi
-Kell cigi?
-Hogy a picsába ne kellene? Nyomjad!- mondom neki, mire az ürge elkezdi lehúzni a kabátja cipzárját.
-Állj már le! Cigiről volt szó kiskomám! Ha a nacit is lenyomod, fölviszlek a Marához és megmutatom neked, hogy ki a férfi...

Furcsa, torz vigyor ült az ipse képén, kezeivel nyugalomra intett, majd a levetett kabátját a kezembe nyomta. Megállította a másodikon a liftet és kiszállt...

Mara kicsit húzódzkodott az aktustól, mert meg volt győződve róla, hogy leloptam a Bodáról a kabátot. Tököm az, te ribanc! Gondolod kell nekem egy ilyen újságírós kabátja?! Pont nekem, aki 3 napszakban tolom a kemence mellett?! Nah majd leviszem én neki.

Megyek le, hát ez a jóember ott hintáztatja a kocsiját a 13 centisbe. Verem az ablakot, mint a hülye, de szarik hátra nézni, mert az ugye- az ilyennek- derogál. Állítsad már lefelé azt az autót és pattanjál ki a kabátodért, mert Mara teljesen elhidegül, ozt' este már megint a férjére vigyorog...
De nem, öregem! Ő csak nyomja a gázt, és hátrafelé integet, hogy hagyjam abba, és húzzak elfele. Bazdmeg! És leléptem.

Mara persze addigra már berakta a dugót.

Másnap visszamentem, mert köcsög azért nem vagyok. Fogtam a kabátját és ráterítettem a kocsijára. Valami fószer meg nyomja nekem a süketet, hogy így, meg úgy köszöni, hogy tegnap letakarítottam a kocsiját, cserébe letakarította a szomszédja autóját. Aztán rájött, hogy annak kék van, ez meg valami szakadtzöld... Öregem, ott tiszta hülyék laknak! Oda ne menj, még akkor sem, ha maraörömökre számítasz!
Folytatódik, mi több, ha úgy szereti, a reggeli kávéhoz jön a minden szombaton már hajnali öttől olvasható Hétlövet Classic, a régi ízesítéssel - óvakodjon a hamisítványoktól, keresse az igazit itt. Ha tetszett, szóljon a barátainak, ha nem, küldje az ellenségeit...…..
Suszter és a Gyík 2012.02.11 13:37:59
Hát akkor belevágok, kedves olvasó, és feltörök egy újabb szűzföld-darabot a Hétlövet-birtokon: mától fogva minden héten egy alkalommal egy könyvet veszünk górcső alá itt, a méltán legendás Delfin Könyvek sorozatából. A Delfin a '60-as évek elejétől nagyjából…..
 No hát... vágjunk a közepébe: álombeteg vagyok,  és ez már igen korán  megmutatkozott, majd később talán  kanyarodunk egyet arra is, ha  el nem felejtem.  Szerencsére ritkán van valami  bajom, ha viszont  van, akkor hm... dr. Boda nem…..
Suszter és a Gyík 2012.02.07 21:34:20
Remélem újra ilyen irányt vesz a jelenleg tomboló céltalanul szétfokozott, hatásvadász webdesign. Legyen végre minden letisztult, lényegretörő, hatékony, és kellemes a szemnek, mint amilyen az internet indulásakor volt minden! "A 8 évesnél fiatalabb gyerekek általában még…..
Suszter és a Gyík 2011.03.07 20:38:06
jodizajn.plaincard.hu/

Ez is versenybe szállhatna. Nem? De! Ugye?
Suszter és a Gyík 2011.03.08 00:46:04
@Mike36: Valóban fake, magam kreáltam, amikor megláttam egy webtákoló honlapját... Sajnos (?) azóta törölte az oldalát, s most vár. Tán a kuncsaftra? Nem tudom... :)
 A Médiatanács ma megtárgyalta az elhíresült Ice-T ügyet. Kezdjük rögtön a végével, magával a határozattal. A tanács úgy döntött, hogy a Tilos Rádió nem sértette meg a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény rendelkezéseit, ezért a…..
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
Ez a Való világ. Ezzel az egy mondattal el is intézhetnék a posztot. Aki látta tudja miről beszélek, aki nem az meg kitalálta régen. De ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az ertéel tagadhatatlanul médiatörténelmet írt tegnap. Olyan gyönyörűen rúgták föl a…..
hángörienidiocc Meglepetés 2010.10.23 09:55:00
Bárki, bármit gondol a Google Inc.-ről, azért ez egy kedves meglepetés számunkra tőlük:     A képre kattintva előjön ám nagyban is...