Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shilohnouvel

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sors a legnagyobb rendező: tegnap kedd volt.....  :-) Egyelőre csak annyit tudni, hogy befolyással üzérkedés gyanúja miatt tartott kedden több helyen házkutatást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gazdaságvédelmi főosztálya, többek között a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem…..
shilohnouvel 2010.06.19 13:51:40
@kaposs: jaaaaa..egy egész háreme volt az biztos. Jól használta a fütyijét...és élvezetes volt a hihetetlen memóriája is...Egy kicsit nagyképű volt de néha jól állt neki...
Én soha nem tudtam, hogy haragudjak e vagy gyűlöljem amikor az 5 év alatt sorozatosan lebukott a nőügyeivel...Számtalan nője zaklatott és hívogattak, hogy ők is beálltak a sorba...szóval egy brazil szappanopera...
Fülöp Csilla Zsófia és Kurta Edit voltak a legagresszívabbak...fenyegettek, titokban fényképeket csináltak rólunk amikor megérkezünk valahonnan a reptérről..stb. szóval veszélyes, bosszúálló nők is akadtak a hálóba bőséggel..a Jánost is áll.an hívogatták, zaklatták...nekem üzengettek...stb. Nem volt unalmas az 5év. Ha van még kérdés!!!
shilohnouvel 2010.06.21 11:37:56
@Gunther: Jaaa...én is az első pill.ban amikor meghallottam, hogy lecsukták, arra gondoltam, hogy valami fejes asszonykáját kufircolta...nincs kizárva...mert ennyire hülye nem lehetett , hogy nyíltan zsarol cégeket...hát nem tudom...sok sértett nő levelét őrzöm...jó kis magyar szappanopera lenne belőle.
shilohnouvel 2015.03.22 18:32:02
@kaposs: Egesz biztos, hogy on egy holgy... ilyen sertett egoval mas nem lehet. A Janos kint van es koszoni szepen jol van. Kapcsolatban vagyunk azota is es kozos jovot tervezunk . Mocsok dolog volt az ellensegeitol es irigyeitol, hogy igy elbantak vele. Artatlan !!
A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gazdaságvédelmi főosztálya február 16-án tartott házkutatást a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen, Szabó János rektor irodájában, majd őt őrizetbe vették, azóta előzetes letartóztatásban van, befolyással való üzérkedéssel…..
shilohnouvel 2010.06.26 01:49:32
@Cassy71: Nem volt élettársa, csak kufircolni járt oda, és még sok máshoz. Az "élettárs" vagy szemet huny a dolgok felett , vagy nem tud semmiről ő sem.
shilohnouvel 2010.06.26 01:55:25
@Cassy71: Hjaaaa...márciusi wellness...én is tudnék csatolni meghívásokat Indiai nyaralásról...
Istenem mi nők...mennyire barmok tudunk lenni...