Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyross (törölt)

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most egy olyan közös "eseményt" szeretnék elmesélni, ami egy buzgó egyháztag mindennapjainak része volt. Mivel a pásztorok nem dolgoztak, nem foglalkoztak világi munkával, hisz egész életüket Isten szolgálatában töltik, így van bőven idejük közösségépítő…..
  1978-ban jelent meg ennek a könyvnek az első változata, melynek 10 000 példánya azonnal eltűnt a boltok polcairól. Azóta több kiadást is megélt ez a fantasztikus könyv, de még manapság is nehezen beszerezhető. Azt hiszem, most, hogy túl vagyok rajta, azt kell mondanom, hogy…..
  Egy neves belvárosi könyváruház monumentális termeiben sétálgatva valahányszor megállapodok az „ezoterika” feliratú sorok előtt, furcsa érzés lesz úrrá rajtam. Emberek tucatjait látom angyalos, csakrás, meditációs, jóslós és kártyavetős könyveket…..
Minél több időt töltöttem ennek az egyháznak a kötelékében, annál több embert ismertem meg, annál inkább voltam része az egyházi tevékenységeknek. Igét hirdetni jártunk, esténként jókat beszélgettünk, és mindent Isten nevében tettünk. Érdekes, mert hétköznapi emberek…..
"Ahogy a vallási iratokból és egyéb írásokból kitűnik, hogy legtöbbször és a legtöbb helyen az ember nagyobb jelentőséget tulajdonít a belső világnak, mint az objektíven létező dolgoknak. Úgy érzi, hogy amit behunyt szemmel lát, lelki értelemben magasabb jelentőséggel…..
Szeretnék pár szót szólni a kereszténységgel és az Egy Istennel való fiatalkori kapcsolatomról. Katolikus családba születtem, így fejlődésem különböző szakaszainak nagyobb részét ilyen környezetben töltöttem, próbáltak rászoktatni a rendszeres imádkozásra, a rendszeres…..
Mind Revolution Bevezető 2007.07.22 13:25:00
Tökéletesen unalmas vasárnap délután van, úgy döntöttem csinálok egy blogot mert "mindenkinek" van, aztán, hogy mi lesz belőle a jövő meg a sors hozza. Az első téma amiből fel szeretnék dolgozni ezt-azt "Emlékek egy keresztény egyházból" címmel…..