Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicnyapempöli

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tudományos Újságírók Klubja, a Tudományos Ismeretterjesztő Társulattal (TIT) közösen hirdetett pályázatot - idén már másodszor -  az Élet és Tudomány egykori szerkesztője és nagyszerű blogger, a tavalyelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt Juhari Zsuzsanna emlékére. A pályázatra a tudományt…..
A napjainkban népbetegségnek számító állandósult, vagy rendszeresen jelentkező nyakfájdalom, nyakmerevség néhány évtizeddel ezelőtt szinte ismeretlen jelenség volt. Amíg megfelelő helyen, azaz a gerincünk tetején „hordtuk” a fejünket és nyakunk folyamatos mozgásban volt, gyakorlatilag panaszmentesen…..
cicnyapempöli 2016.09.29 10:01:28
@Balance Gerincterápia: Köszönöm szépen, igen, pontosan ilyen szokott lenni, de eddig mindenki csak azt mondta, hogy ez a stressztől van, de akkor felkeresek egy ilyen terapeutát....ha esetleg tudna ajánlani, annak örülnék
cicnyapempöli 2016.09.29 10:45:57
@Balance Gerincterápia: Köszönöm a szakszerű választ, elolvasom, és mindenképpen élni fogok a lehetőséggel, mert az a visszatérő fájdalom megkeseríti az életemet.... :-) örülök, hogy rátaláltam a blogjára, és további sikeres munkát kívánok :-)
Kilenc Medici-gyerek csontvázára bukkantak egy rejtett kriptában Firenzében. Hat gyerek a szegények betegségében, angolkórban szenvedett.   Az angolkór kialakulását általában a szegénységgel és a rossz életkörülményekkel hozzák összefüggésbe, amely főként a…..
Vajon ki mennyit keres Angliában? A kérdés elég sok magyart érint, hiszen ez a határátkelés egyik célországa, így vélhetően nem érdektelen, mit érdemes célba venni. Emellett felidézzük, hogy osztotta egymást a migrációval kapcsolatban Russell Brand színész és Nigel Farage…..
...Kínában és Kubában. Az első manipulált fotók már Lenin hatalomra kerülése után megjelentek. A nem kívánatos, politikai életből (elitből) így vagy úgy kikerült elemeket a fotókról is el kellett tüntetni. Eredeti fent: Lenin és Trockij az ünneplő tömegben / Manipulált lent: Trockij már…..
cicnyapempöli 2014.12.13 19:07:20
@bloggerman77: még nem szóltam hozzá egyetlen poszthoz sem, pedig elég régóta figyelemmel követem a blogot, nagyon kivételes, hiánypótló, és szórakoztató, biztos sok munka van benne......szóval, csinál a blogger egy hibát (?) egyszer, és akkor te veszed a bátorságot, nem tudom honnan, hogy ilyen minősíthetetlen stílusban nyilatkozz az illetőről- nem a munkájáról, bár ahhoz sem lett volna jogod-, felháborító, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak. Csak téged minősít!
A bloggernek gratulálok, remek munka, amikor csak tehetem megnézem!!! Ne törődj az ilyen suttyókkal!!!!
Bezony ám, most már nagyon repül az idő, szűk két hónap van már csak hátra és Babuci kívülről fogja szemlélni a nagyvilágot. Kifelé igyekvését mi sem bizonyítja jobban minthogy nagy sebbel-lobbal helyezkedik a pociban és ungarise néptáncot produkál :). Súlyban már lehagytuk…..
Hat hét van hátra kérem szépen, elkezdem lassan vágni a centit. Hét elején egyből rástartoltam a zöldséges/gyümölcsös honlapra hogy megnézzem hol tart Babuci jelenleg. A tények: két és fél kilós súly, majdnem 45 centis hossz. A heti betevő pedig: valami sárgadinnyeszerű cucc,…..
Upsz, na most egy kicsit megcsúsztam az irományokkal, igyekszem is pótolni a kimaradást. A cím szerint Babuci már a 32. hetét tapossa....Persze nem azért maradt ki egy T mínusz 10es beszámoló hogy ellinkeljek egy hetet, hanem mert Anyuci felhívására rájöttem hogy a zőccséges…..
cicnyapempöli 2012.09.25 23:28:14