Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dontomika

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A fényképet knockinaround töltötte fel az Indafotó Urbanista gyűjteményébe. Ha valamire, hát erre jó az okostelefon. Mármint megnézni rajta, mikor érdemes elindulni otthonról, hogy ne fagyoskodjunk a buszmegállóban, vagy ne rohanjunk fölöslegesen az…..
dontomika 2013.04.19 13:42:03
@Önkéntes Véradó: Ahogy Andreas is írta, a menetidők pontatlanok az alkalmazásban. Ha nekünk nem hiszel, itt van a fejlesztők hivatalos álláspontja erről: www.facebook.com/bpmenetrend/posts/10151542292627959

A te itteni, 2013.04.07. 12:50:49-kor íródott megjegyzésed is jó példa arra, hogy a felhasználók többsége ezt nem veszi észre, inkább szidják helyette a BKV-t, és "eszetlenül" támogatják továbbra is a jelenleg legkevésbé pontos, de ennek ellenére agyon hypeolt menetrendes appot. A készítő meg csöndben ül (ült 1-2 évig), és élvezi a felhajtást, anélkül, hogy bármit is tenne a probléma megoldása érdekében. Ha valami inkorrekt üzleti magatartás, akkor pont ez az.
dontomika 2013.04.19 16:05:34
@Önkéntes Véradó: Nem az "fáj", hogy a konkurencia népszerűbb. A tinyappworks féle menetreddel pl. semmi bajom, sőt, 5 pontot kapott tőlem is. A BpMenetrendel, mint alkalmazással sincs bajom, ezt le is írtam a play-n. Ami "fáj" az az, hogy sokan nem látnak az orruknál tovább, de a szájuk annál nagyobb. Olvasd csak végig az utolsó 100-200 kommentet a BpMenetrendnél, és számold össze, hányan idiótázzák le azokat, akik a pontatlan menetidőkre mernek panaszkodni. Pedig teljesen jogos, amit írnak, mégis sok ember szemében ők a hülyék, mert "nem számolnak a dugókkal meg a késésekkel".

Ha egy app, 15:38-ra ír egy buszt, akkor elvárom, hogy a hivatalos menetrendben is úgy szerepeljen, és én majd ahhoz képest fogok számolni a pontatlanságokkal (és nem pedig az alapból hibás időpontot veszem alapul, ahogy most van). Vagy ha nem ad pontos indulást, akkor ne is próbálja meg annak látszatát kelteni (pl. legyen valahova leírva, hogy "gyerekek, bocsi, de a menetidők csak körülbelüli értékek, és a bkv késésein felül számoljatok még rá +/- 5 percet itt-ott"). Úgy gondolom, hogy ez egy jogos elvárás, és a Te, illetve a többiek fél oldalas magyarázkodása a dugókról csak kifogás. De ez csak az én véleményem, ha a többség nem így gondolja, azt nagyon sajnálom.

A személyeskedésre meg most sem reagálnék, de annak örülnék, ha felhagynál vele.
A fejlesztők ilyenkor sem unatkoznak. Ha mi mégis unatkoznánk kaptunk a hétvégére egy újabb buildet. A Linux felhasználók most sem kaptak túl sokat, de hamarosan egy hatalmas javítási hullám érkezik, amit jelenleg még tesztelnek, beleértve a betűtípus javításokat.…..
dontomika 2010.06.18 21:37:31
@penge™: Igen. Mivel a bmp fájlokban alulról felfele tárolódik a kép, máshogy nem lehetett volna kivitelezni.