Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janos_Kobanyai

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára nem sokan olvastak arról, hogy az MSZDP látványosan, ám eredménytelenül kampányoló, így elbukó főpolgármester-jelötje Schmuck Andor a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségei Szövetségének lovagja. Ez csak annyiban érdekes, hogy a…..
Bár még harmincas évei közepén jár, mégis kivételes politikai pályát futott be Kucsera Miklós, az MSZP egyik kerületi önkormányzati képviselő-jelöltje. Kucsera jelenleg a Fővárosi Közgyűlésnek bizottsági tagja MDF-es színekben és a párt budapesti választmányában is…..
 Az MSZP egyik kőbányai képviselő-jelöltje, Tóth András bemutatkozó levelében a megszokott "mindent megígérek" szövegen kívül, újszerű, eddig még nem látott ígéretet tesz, " képviselni kell a baloldal érdekeit a kis és-középvállalkozók (tehát a…..
Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket az alábbiakra, a cikket a képek szerkesztésén kívül változtatás nélkül közöljük:Tisztelt 10ker!Szinte napi rendszerességgel olvasom a kerületi hírportálokat, kivétel nélkül. A mai nap a helyi szocialista pártlap internetes oldalára…..
A cikket az ujhegy.hu engedélyével változtatás nélkül közlöm:A választási kampány hevében a baloldalon mindenféle jelzők repkednek:„budai oligarchák, Fidesz bérenc, mutyizós budai milliomos” és még hasonlók. A kerületi MSZP minden erővel Verbai Lajos lejáratásán…..
Biztos mindenki elgondolkozott már azon, hogy vajon mi volt száz-kétszáz éve azon a helyen, ahol most él vagy amerre nap mint nap jár. Nos nem is olyan nehéz megtudni. Magyarországról három katonai felmérés készült, az első még az 1700-as évek végén, az utolsó Ferenc József…..
X. kerület Oligarhák Kőbányán 2010.09.11 08:28:00
Családok befolyása alatt állt évekig a kőbányai MSZP, és ezen keresztül az önkormányzat is, akik fiktív tagokkal felduzzasztott pártszervezetekkel juttatták tagjaikat pozíciókba, majd különböző vállalkozásokat hoztak helyzetbe - mondta a Hírszerzőnek adott interjújában…..
A kobanya.info szeptember 8-án meghívót kapott a X. kerületi MSZP irodavezetőjétől, amelyben meghívták a szerkesztőséget Szanyi Tibor szeptember 10-ei kőbányai fórumára. A meghívót még 23 másik médium kapta meg: Duna TV, Mti, Atv, Kőbányai Hírek, TV10, Helyi Téma, Echo TV,…..
Kőbánya Önkormányzata a projekt keretében 2010-ben 68 helyszínen összesen 684 kerékpár elhelyezésére biztosított lehetőséget a kerékpártárolók építésével. A helyszínek között megtalálhatók közintézmények éppúgy, mint például üzletek, gyógyszertárak. A kerület…..
Azt, hogy a  szocialisták a helyi embereiket nem tartják alkalmasnak a kerületben élő emberek érdekeinek képviseletére eddig is tudtuk. Arató Gergely országgyűlési képviselő-jelöltjük Gyálon, a frakcióvezetőjük Csicsay Iván Zuglóban, választmányi elnökük Andó Sándor…..
Kedd délután az Lehet Más a Politika képviselőjelöltjének segítségével a rendőrség őrizetbe vett egy férfit Kőbányán, aki ajánlócédulát akart eladni. Kedd délután fél hatkor a rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki ajánlócédulát akart eladni Tóth Balázsnak, az LMP…..
Verbai Lajos kőbányai polgármesternek elege lett az MSZP-s fantomtagokból. A korábbi szocialista politikust a kerület jelenlegi MSZP-s polgármesterjelöltje ki is zárta a frakcióból. Élő Norbert szerint Verbai Fidesz-bérenc. A kerület első embere úgy véli: a Budán élő, de…..
A májusi - csendes  szakítás után nyilt háború kezdődött a kerületi szocialista frakció, és a 2006-ban MSZP színekben megválasztott Verbai Lajos polgármester között. A kőbányai MSZP elnöke szerint Verbai Lajos immár "Fidesz bérenc", a polgármester pedig azt…..
Az MSZP kőbányai szervezete és az MDF közös polgármester-jelöltet indít Budapest X. kerületében. A hír nemrég számos országos és helyi internetes honlapon jelent meg. A paktum mögött az a Kucsera Miklós állhat, aki nemrég a Magyar Demokrata Fórum nevében juttatott el hozzánk…..
Augusztus 20.-án Óhegyen ismét ünnepelt a kerület. Koncertek, táncbemutató, vidámpark, sétalovaglás várta a parkba látogatókat. Az ünnepen a választáson induló politikai pártok  is sátrat állítottak, az egyik helyen babgulyást, a másikon csapolt sört lehetett kapni. A…..
 Alig hat hét múlva ismét választ Kőbánya. Október 3.-án önkormányzati választásokra kerül sor, ekkor döntheti el a kerület lakossága, ki legyen a közvetlen önkormányzati képviselője és Kőbánya polgármestere. Mind a négy parlamenti párt, így a FIDESZ-KDNP, Jobbik,…..
Országos hírű visszaélések (K&H botrány, Kaszab história), elmaradt beruházások (S1 Projekt, Origo City, Gergely park, Újhegyi kultúrház, uszodakorszerűsítés), milliós végkielégítések, családtagok pozícióba helyezése után a kerületi MSZP frakcióvezetője Csicsay…..
A Sibrik Miklós úti bevásárló központot, a vásárolni igyekvők csak testi épségünk kockáztatásával tudják megközelíteni. A forgalmas úttesten áthaladni meglehetősen veszélyes, amit a lakók számtalanszor jeleztek már az illetékes szerveknek. A kérés meghallgattatott és…..
 ..
X. kerület Tüntetés Kőbányán 2010.06.19 08:00:00
A Kőrösi Csoma Sándor úton felépült százlakásos önkormányzati ház megépítését egyöntetű sikerként könyvelhette el a városvezetés. Egészen a mai napig, mikor a lakók tüntetést szerveztek egy általuk igazságtalannak ítélt döntés ellen.   A lakók számára a…..