Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zuzzad

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tilos Rádió január 26-án sugározta Török-Illyés Orsolya és Hajdu Szabolcs különleges hangjátékát, az Obiectiva Theodorát. Ha lemaradtál róla, ne szomorkodj, mert utólag is több módon meg lehet hallgatni...
Zuzzad 2020.08.02 13:19:36
A Tilos Rádió most vasárnap délután öttől sugározza Hajdu Szabolcs és Török-Illyés Orsolya különleges hangjátékát, az Obiectiva Theodorát. Az Ernelláék Farkaséknálból ismert színésznő elmeséli a mű születésének kalandos történetét...
Zuzzad 2020.01.25 13:03:22
  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia. Mert hát fontos dolog ez, de korántsem biztos, hogy beszélni kéne róla, akit…..
Zuzzad 2019.03.06 18:29:59
Az amerikai tévécsatornák minden évben több tucatnyi új sorozatot rendelnek be, hogy hátha valamelyik sikeres lesz, de 10-ből jó eséllyel maximum 3 éli meg a második évadot. Persze mindegyiknek nagy reményekkel vágnak neki, de általában soha senki nem látja előre, hogy melyik lesz az, ami egész…..
Zuzzad 2018.06.10 15:40:02
Toókos Péter, János testvér – korábban a Pápai Református Kollégium Gimnáziumának  francia- és hittantanára – ma a bakonybéli bencés monostor örökfogadalmas szerzeteseként él. Sem eredeti felekezetéről, sem a szerzetesség iránti vágyáról nem mondott le, bár eleinte a két vágy együttes teljesülése…..
Gerincet villantott Friderikusz Sándor! - írhatnánk divatos sajtószlenggel. A veterán tévés az Indexnek adott hiánypótló interjút. Friderikusz kiteregette a TV2 és az ATV szennyesét. Elmesélte, miért hagyta ott Vajna, majd a Hit Gyülekezete csatornáját, hogyan tehénkedett rá a Fidesz a befolyásos…..
Ne szépítsük, fotelszurkoló vagyok. Van ilyen, nem feltétlen megy mindenki stadionba, lehet amiatt mert messze van, lehet amiatt mert nincs lehetősége rá, mindegy is ebből a szempontból, van egy rakás olyan Milan szurkoló is, aki még életében nem járt a város határán túl. Fotelszurkoló voltam…..