Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyilkoko

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjátok mik ezek? Ha most látjátok őket először, akkor kár is tippelgetnetek, nem fogjátok kitalálni. Bringatároló szekrények. Mátyásföldön a HÉV-megállókba telepítették őket olyan 98 körül, s bár 2000-ben egy lelkendező cikk jelent meg arról, hogy itt épp úgy…..
A 2012-es Tour de France győztes országúti kerékpárját, a Pinarello Dogma 2-t új szerepkörben mutatja be Martyn Ashton új videója. A lassan 40-hez közeledő brit triálos számára lehet, hogy már unalmasak az ugrásokra optimalizált kerékpárok, ezért vette kölcsön a Bradley…..
Schobert Update kövérgyerekvoltamdelefogytam Norbert, a fittneszguruság élő szobra egy screenshot tanúsága szerint a Facebookon kutyázta a magyar olimpiai küldöttséget, hogyaszongya: Amúgy feltennék egy kérdést Nektek (sic): Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián…..
  Csak a közbeszéd mondja ki, amit a sajtó nem: Rakonczay Gábor elveszett. Ha életben van is, ha kenujában ül is és evez, Magyarország számára a sportoló egy hónapja elveszett. Francia és amerikai segítség hiányában nyomkövető nélkül, saját döntés nyomán…..
gyilkoko 2012.03.17 01:11:07