Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blackwitch Willow

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem akarsz udvariatlannak és tájékozatlannak tűnni, akkor jobb, ha ezeket gondolatokat csírájában elfojtod, és nem mondod ki. 1. Jaj, tudom, te nem szereted a kenyeret/tejet/diót! Szeretné, csak nem eheti, ezért kerüli. 2. Ebben csak egészen kevés liszt/hagyma/mogyoró/tej van, nyugodtan ehetsz…..
Továbbra is a szín tiszta Ökörhuggyozás Simon viszi a show felét azzal, hogy hülyét csinál magából és másokból. A magánzárka alatt rájött, hogy egyedül nem tudja végig tolni ezt a búcsús kocsit. Ezért, hogy a kis háreme érezze a törődést, úgy döntött, megmasszírozza a…..
Blackwitch Willow 2014.01.16 22:30:45
Blackwitch Willow 2014.01.17 20:45:08
@Lasombra: ráhibáztál. ugyanis csak képet láttam róluk az index oldalon (lehet hogy a velveten), ott meg tök egyformának tűntek.
A pornó műfaját nem sokáig műveltem. Nehezen ment az a közöny, ami ott megjelenik egymással szemben az emberekben. Külsőségek nagyon fontosak, a haverkodás, nyalizás, fejben meg nem voltak erősek a pornósok. Látom, hogyan lehet beragadni abba a szakmába, egyik egykori partneremet…..
..
Blackwitch Willow 2013.01.09 20:25:58
Könnyű feladattal indítjuk az évet. A cikkben látható keresztrejtvény megfejtésének határideje 2012. december 31., a helyes megfejtők között kisorsoljuk a helytelen megfejtések beküldőit.  ..
Blackwitch Willow 2012.01.01 23:41:52
Subba Latte nyomtató 2011.11.08 12:31:26
Latte NYOMTATÓ. Facepalmban vagyok.   ..
Blackwitch Willow 2011.11.08 20:30:37
@bucbuc: én csak most jutottam el oda, hogy megnézzem ezt a botosjetit. de elsőre nekem is gondolkodnom kellett rajta, hogy az mi a tök akar lenni.
Nahát, az emelkedett szellemiségű Összeesküvőkben, a TV2 dugással, csöccsel, balhéval, álvált menyecskével, kilincsre onanizáló hülyegyerekkel és hasonló konzervatív, polgári értékeket képviselő műsorában legutóbb egy kádban dugtak hajnalig egy nőt, tessék csak…..
Blackwitch Willow 2011.11.02 20:12:31
@Eltévelyedés: de, szoktunk, csak tudod, van némi különbség aközött, hogy kettesben a hálószobában vagy akárhol, meg aközött, hogy kamera előtt, néhány millió ember szeme előtt.
Blackwitch Willow 2011.11.02 20:20:36
@nemecsek ernő áruló: elismert szakma??? na nehogy már.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Blackwitch Willow 2011.08.14 22:18:51
@luciferko: tudod, nem csak a helyesírás a gond ezzel a poszttal. hanem az is, hogy se füle, se farka, totál zavaros, hogy most akkor mi is van? így nehéz értelmeset hozzászólni.
Subba Esküvős 2011.08.04 17:18:36
ŐŐŐŐrület sok esküvős videó van a Youtube-on, a kettő legjobb eddig, rongyrázós, meg rokkos:     ..
Subba A vásárló hölgy 2011.07.29 11:01:00
Állítólag ezt a finom kis virágot kivezették a Walmart-ból, mert bikiniben vásárolt.  ..
Egy átlagos, Szulák Andrea gyomorpanaszaival, Puhl Sándor jó döntéseivel és egy matyával súlyosbított reklámblokkot végignézni sokszor tényleg büntetésnek tűnik, szerintem az egyik leghatásosabb vallatási eljárás lehetne a CIA szimulált vízbefojtásos technikája mellett.…..
Amíg Ákos Londonban ad teltházas koncertet a magyar babysittereknek és felszolgálóknak, addig hazánk elektronikus tánczenei undergroundja a hátsó kapun próbálkozik valódi sikert elérni külföldön, nem kis sikerrel. A veszprémi Slap In The Bass-szel szemben ugyan alapból elfogultak…..
Ez aztán elég nagy bukta.....
Blackwitch Willow 2011.05.04 20:45:49
Modorosblog Ez mind a tiéd lehet 2011.04.29 06:00:00
Rádszól a reklám - "ma megkaphatod" Szinte ajándék - ez a dolog /Első Emelet - Amerika/  Itt sorakoznak a gyönyörűségek, és igen! Ez mind a tiéd lehet, azonnal... még pénz se kell hozzá, tessék. Ráér. Kifizeted majd szépen, havonta, ahogy csak tudod. 0%-os…..
Blackwitch Willow 2011.04.29 18:16:56
@Donna Anna: lakást kicsit bonyolult anélkül venni. mást aláírok, hogy ne.
Tisztelt blog!   Segítséget szeretnék kérni munkahelyi zaklatás ügyében. 4 hónapja dolgozok egy cégnél adminisztrátorként, de már az első napoktól zavart a főnök "közvetlensége". Ez mára odáig fajult, hogy a folyamatos szexuális tartalmú megjegyzések mellett…..
Blackwitch Willow 2011.04.29 18:06:14
@macska56: teljes mértékben egyetértek.
Subba Micsoda nő Budapesten 2011.04.28 11:59:00
Egy forró budapesti hölgy vásárlás közben.  VIA..
És? És megkérdezte, mi a tervem velük. Mondtam neki, én felteszem a polcra, vagy a szekrénybe, vagy valahova. Képek a héten innétSziasztok! Pár éve történt, hogy olyan komolyra fordult a kapcsolatom egy lánnyal, hogy összebútoroztunk. Pontosabban nem is... Vagyhát... No…..
Blackwitch Willow 2011.04.19 23:23:45
@Dr. Jula Watson: nyugi, annyira nem vészes. de egyrészt az igenis frusztráló, hogy máról holnapra élsz, azon rettegsz, hogy miből lesz fizetve az albérlet, meg a számlák, a másik meg közben több ezer forintot elkölt arra, hogy meghívjon vadidegeneket egy (sok) italra. mert ugye, élvezni kell az életet.
másrészt, a pénz az pontosan arra kell, hogy biztonságban legyél, hogy ne legyenek olyan gondjaid, hogy mondjuk tönkre ment a mosógép, de nincs miből újat venni/megjavíttatni.

nem azt mondom, hogy nem költök, pl. egy mozira, ha arra van kedvem, de nem okoz semmi élvezetet az, hogy tönkrement a csizmám, táskám, biciklim, mondjuk, és na akkor menjünk újat keresni, és költeni a pénzt.
mondom, a pazarlást utálom, a felesleges költekezést, mikor minden szir-szart összevesznek sokan, amire semmi szükségük, mer csak, jaj de aranyos.
alapban a vásárolgatás nem vonz, egyáltalán.

és egy csomó mindent lehet élvezni úgy is, hogy nem kerül pénzbe, vagy nem sokba. nekem inkább pont a pasik voltak azok, akik szintén úgy gondolták, hogy kizárólag akkor lehet bármit is élvezni, ha az minél több pénzszórással jár, lásd exemet (másikat, nem a fentit), aki százezret elszórt a Szigeten.(nem voltam vele, évekkel azelőtt történt, hogy megismerkedtünk).
én meg, mikor voltam, megnéztem a koncerteket, amikre mentem, mászkáltam, nézelődtem, ha szomjas voltam ittam, ettem. nem költöttem sokat, mégis jól éreztem magam.
Blackwitch Willow 2011.04.19 23:24:51
@Dr. Jula Watson: márpedig az emberek, főleg a nők többsége bizony a leginkább tök felesleges dolgokra költ. lásd a kolléganőm, kb. a huszadik retiküljét vette ma meg. ne mondd, hogy szüksége van rá...
Blackwitch Willow 2011.04.23 20:50:59
@djdm: nos, 2010 karácsonyán még együtt voltatok, akkor nem csodálom, hogy még fáj. azóta nagyon kevés idő telt el.
A hétvégére valódi tyúkper ügyet posztol ki a Zugügyvéd. Kakaskukorékolással is lehet birtokháborítást elkövetni, csakúgy, mint a  tyúkszar szaggal.Tisztelt Zugügyvéd, kedves kommentelők! Szeretnék tanácsot kérni tőletek. Saját tulajdonú kertes házban lakom…..
Blackwitch Willow 2011.04.16 23:17:52
@Androsz: szerintem ez kutyától is -meg gazdától is- függhet.
általában a kertben tartott kutyák már attól is ugatni kezdenek, hogy valaki elhaladt az utcán (ha éjjel van, végül is, lehet, hogy birtokháborításnak veszi a kutyus).
viszont pl.unokatesóméké panelben tartott, elkényeztetett dög volt, és iszonyatos lármát csapott, ha pl. becsengetett valaki.
Könnyes búcsút vesz tőlünk az iWiW, nyugodjon békében. Nekünk sajnos reagálunk kell a változó időkre, és lecseréljük a külföldi rokonra. Szaporodó pokróc Kurva feleség Imádom a hasam Védekezem Marcsit A menyasszonyom Pavlon Zsuzsanna haza hívása Mozgalom"Tisztelt"…..
Blackwitch Willow 2011.04.08 20:33:02
@doggfather: bárhogy, oda nem kell meghívó.
de szerintem is elég gyenge.
Hiába, bennragadtam a húsmentességbe, a néhány hónapja, épp a Dining Guide díjátadón megkezdett önkéntes böjtömet azóta is csak elvétve hagytam abba. Csaba persze szerintem komplett idiótának tart, ő továbbra sem mondana le a vérről és a különféle, izmokba töltött…..
Blackwitch Willow 2011.03.12 20:03:59
@idiesel: 14 évesen hogy lehet eldönteni?
ekkor konkrétan úgy, mint a tesóm. aki pedig, imádta a húst. anyukám vegetáriánus lett, mert ízületi gondjai voltak, és utánaolvasott a táplálkozásnak. megszűntek a gondjai. tesóm akkor volt 13, gondolta, na , ezt ő is kipróbálja. mondo, előtte imádta a húst. most 34 lesz, és nem hiányzik neki, azt mondja, sokkal finomabbakat eszik, amióta nem eszik húst. és egyáltalán nem gyenge (piros öves taekwondós.
az én esetem: egészen pici koromtól kezdve egyszerűen képtelen voltam húst enni. mert mindig az jutott eszembe, hogy ez még valaha élt, és ezért nem tudtam megenni. a 80-as évek elejéről beszélünk, voltam kb. 5-6 éves, soha, sehol nem lehetett hallani olyat, hogy egyáltalán ilyen van, hogy valaki nem eszik húst. mégse kellett. úgyhogy nyugodj meg, el lehet azt dönteni gyerekként is.
ja, és én se vagyok gyenge, se nincs semmilyen betegségem.
Nem...
Blackwitch Willow 2011.02.27 16:39:03
@Patek: hát, pedig én fürdőruhát hallottam. de tényleg félrehallottam. ennek ellenére, egy szűk nadrágban akármilyen vékony betét is látszani fog,és én nem igazán bíznék a fehér gatyában sem, lányként.
Praxis Perverz nőgyógyász 2011.02.02 14:22:00
Sajnos a családomban elég sok rossz tapasztalat van különböző orvosokkal kapcsolatban és hiába még csak 17 vagyok, már nekem is sikerült belefutnom egy olyan emberbe, aki megalázott és aki miatt azóta is félek a nőgyógyászoktól.     A barátommal egy éve vagyunk…..
Blackwitch Willow 2011.02.02 20:27:16
@ReignOfdark: nem igazán értem a kifogásaidat. nem találkoztál még olyan nővel, aki óvszert használt volna alkalmi kapcsolatban a bogyó mellett: nem tilos ám a férfinak se megvennie, tartania és használnia azt az óvszert...ugyanez a hármas pontra, hogy "honnan tudja a férfi, hogy a nő szedi-e"
használjon óvszert, ha ennyire fél.
A karácsonyi lazítás után újra dübörög a 7sins.hu, ezúttal az közös irodai 8-4-ig került górcső alá. Nem meglepő, de mindenhol vannak antiszociális, szociopata vagy csak görény kollégák. Néhány gyöngyszem.:  MAJOMEMBER: Van egy új kolléga, pont velem szemben ül. Élő…..
Blackwitch Willow 2011.02.01 20:04:06
@Chaoyang: ezt én is hallottam, hogy egy idő után magától tisztul a haj, de mégis, mennyi idő után???
Kedves Munkahelyi Terror Blog! Régebben megjelent egy poszt arról hogy Nagykőrösön kirúgtak 300 embert. Én 410-ről hallottam, de hivatalosan csak 250 volt: http://www.foglalkoztatas.hu/?mod=2a&newsid=4056 A pontos számokat senki nem ismeri, pláne hogy a többség kölcsönzött…..
Blackwitch Willow 2011.01.26 19:28:15
@owvk: és a család? nem egyedül van.
Blackwitch Willow 2011.01.25 20:10:31
@ċsirke72: én is ezt akartam szóvá tenni...