Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apuleius

5115 bejegyzést írt és 12160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komoly átalakulás előtt áll a Juventus, s nem csupán a csapat kispadján következhet változás, de komoly mozgás várható a keretben is. A torinói klub szeretne azonnali minőséget képviselő játékosokat igazolni, ám ehhez alighanem be kell majd áldoznia néhány fiatal tehetséget. A Juventus egyik…..
Élesedik az edzőkérdés a Juventusnál a csapat kilátástalan játékkal párosuló eredménytelensége miatt, s az ügyben megszólalt a klub korábbi elnöke, Giovanni Cobolli Gigli is. "Allegri általában nagyon higgadt és viccelődik a mérkőzés utáni nyilatkozatok során, de vasárnap egyértelműen ingerlékeny…..
A Juventus egykori játékosa, Angelo Di Livio is megszólalt a mély hullámvölgybe került zebramezes csapat jelenlegi helyzetével kapcsolatosan, s határozott ötlettel szolgált az új edző személyét illetően. "Ha figyelembe vesszük mindazt, amit a szezon második felében műveltek, senkinek a…..
A Juventus holland tehetsége, Dean Huijsen, aki a szezont kölcsönben az AS Roma kötelékében tölti, végül nem Hollandia, hanem Spanyolország nemzeti csapatát választotta, s első alkalommal kapott meghívót az U21-es csapathoz. A La Gazzetta dello Sport munkatársa arról kérdezte a fiatal játékost,…..
A Juventus francia középpályása, Adrien Rabiot jelenleg nemzeti csapatával készül, s sajtótájékoztatón nyilatkozva beszélt a jövőjéről. "Semmit sem döntöttem még el a jövőmmel kapcsolatosan. Igaz, hogy az előző szezonban a Juventusnál maradtam, annak teljes tudatában, hogy nem szerepelünk majd…..
A Juventus továbbra sem talál vissza a győzelmek útjára, s a csapat korábbi mestere, Fabio Capello elemezte a zebramezesek kiábrándító helyzetét, miközben egyre több kritika illeti Massimiliano Allegri munkásságát. "Először is hadd mondjam el, hogy Allegri csodákat tett egészen a Derby d’Italiáig,…..
Apuleius 2024.03.19 13:41:17
@venember83: Hát igen, valahol itt kezdődnek a nagyon komoly problémák...
A kitartóan rendkívül gyenge és eredménytelen formát mutató Juventus a Genoa csapatát fogadta vasárnap kora délután, s nagyon fontos lett volna, hogy begyűjtse mind a három pontot, mert a zebramezes csapat a rengeteg elszórt ponttal egyre lejjebb süllyed a tabellán, s a amennyiben nem történik…..
A Juventus mindössze egy pontot gyűjtött hazai pályán a Genoa ellen, így egyre nehezebb helyzetben folytatja küzdelmét a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikéért. "Az első félidőben volt egy kis feszültség a mérkőzés fontossága miatt, s mert győznünk kellett, ezért egy kicsit…..
A Juventus a reményteljes évkezdet és scudettós álmok után leszakadt az éllovas Intertől, és vasárnap a Genoa ellen már egyértelműen győznie kell, ha lépést kíván tartani a második helyet átvevő Milannal. A Genoa elleni meccs előtt sajnos edzésen megsérült Arkadiusz Milik, ám a keret nem fog…..
A Napoli 3:1-es vereséget szenvedett kedd este az FC Barcelona otthonában, s az 1:1-es első meccs után így elbúcsúzott a Bajnokok Ligája jelenlegi kiírásától. Mindez azt jelenti, hogy a Juventus már bizonyosan ott lesz a FIFA Klubvilágbajnokságon. A tervek szerint négyévente megismétlődő új sorozat…..
A Juventus hazai pályán fogadta az európai helyek egyikéért küzdő Atalanta csapatát, s a vendégcsapat szerezte meg a vezetést, amikor a torinóiak által is élénk érdeklődéssel figyelt Koopmeiners egy szabadrúgást követően a hálóba talált. A második félidő derekán a Juventus mintegy öt perc alatt…..
A Juventus továbbra is csak keresi a kiutat az egyre mélyülő hullámvölgyből, a Frosinone elleni aratott kínkeserves győzelem után a zebramezes csapat vereséget szenvedett a Napoli vendégeként, s ezzel a második pozíció is komoly veszélybe került a bajnoki tabellán. A torinóiakra a következő…..
Apuleius 2024.03.10 18:46:45
@MdewC: Nagyon boldog születésnapot!!!
Apuleius 2024.03.10 19:33:30
A Juventus az Atalanta együttesét fogadja az olasz bajnokságban, s a torinóiak mestere, Massimiliano Allegri nyilatkozott a mérkőzést megelőző szombati sajtótájékoztató alkalmával. "A szezonnak ehhez a szakaszához érve a pontok nagyon fontosak, pontokat kell szerezni a cél eléréséhez, s egy olyan…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus sportigazgatója, Cristiano Giuntoli megkezdte az egyeztetéseket Mario Hermoso képviselőjével, hogy felmérje az Atlético Madridnál szereplő játékos szerződtetésének lehetőségét. A zebramezesek már a nyári átigazolási időszakra készülődnek, s olyan…..
A Juventus számára a Bologna csapatánál szereplő Riccardo Calafiori lehet az elsődleges kiszemelt a védelem megerősítésére, amire már csak azért is szükség lehet, mert a Manchester United a pletykák szerint nyáron ajánlatot tehet a torinóiak brazil védőjére, Gleison Bremerre. A zebramezesek a…..
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
Az olasz sajtó több, egymással egybecsengő állítása szerint megszületett a döntés Paul Pogba ügyében, s a Juventus francia középpályása doppingvétség miatt négy évre szóló eltiltást kapott. A játékos az Udinese elleni bajnoki mérkőzést követően, tavaly augusztus 20-án bukott meg a…..
A Juventus csupán napokkal ezelőtt jelentette be, hogy szerződtette a Boca Juniors csodagyerekét, Francisco Martin Baridót, s a 2008-as születésű játékos azóta már be is mutatkozott a klub U16-os csapatában. A debütálás aligha sikerülhetett volna ennél jobban, az argentin támadó a Modena elleni…..
A Juventus szerb támadója, Dušan Vlahović nagyszerű formát mutat, s a Frosinone elleni bajnoki mérkőzésen két góllal járult hozzá csapata győzelméhez. A játékos teljesítménye kapcsán megszólalt honfitársa, Darko Kovačević, aki annak idején maga is megfordult a zebracsíkos mezben, s akit arról…..
A Juventus megszakította rossz sorozatát, s ugyan távolról sem nyújtott meggyőző teljesítményt, némi szerencsével megszerezte mind a három bajnoki pontot a Frosinone elleni találkozón. "Jól érzem magam, szükségünk volt egy győzelemre a szurkolók számára, akik mindig velünk vannak, s akiket érzünk a…..
A Juventus kínkeserves, ám annál fontosabb győzelemmel szakította meg rossz sorozatát a Frosinone elleni bajnoki találkozón, s a mérkőzés után a torinóiak mestere, Massimiliano Allegri értékelte csapata teljesítményét. "Tudtuk, hogy a Frosinone jó futballt játszik, s fordítanunk kell a…..
A Juventus a Frosinone csapatát fogadta, s Dušan Vlahović révén gyorsan megszerezte a vezetést, azonban a vendégcsapat Cheddira és Brescianini találataival még az első félidőben fordítani tudott. A zebramezesek így ismét futhattak az eredmény után, s ennek eredményeként Vlahović még a szünet előtt…..
Időszerű lenne, hogy a Juventus megrázza magát, s ismét a január elején mutatott formáját nyújtsa, mert Massimiliano Allegri csapata mindössze két pontot gyűjtött az elmúlt négy forduló során, így a távolság tetemesre nőtt a listavezető Interrel szemben, míg a tabella harmadik helyén álló AC Milan…..
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy megszerezte a Boca Juniors tehetségét, Francisco Martin Baridót, aki 2026-ig kötelezte el magát a torinói klubnál. "Francisco Martin Barido a Juventus játékosa lett: a fiatal argentin játékos 2026-ig szóló szerződést írt alá a Bianconerivel, s készen…..
A Juventusnál továbbra is bíznak a csapathoz januárban csatlakozó Carlos Alcarazban, akit szeretnének Torinóban tartani, azonban ehhez újra kell tárgyalni a Southamptonnal kötött megállapodást. A 21 esztendős argentin középpályás az angol klubtól érkezett Torinóba egy hat hónapra szóló…..