Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apuleius

5127 bejegyzést írt és 12177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
Ugyan Itália már nem képviseltette magát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az olasz csapatok nagyszerűen teljesítenek a kisebb európai kupasorozatokban, s ennek köszönhetően eldőlt, hogy bizonyosan öt olasz résztvevő vághat majd neki a Bajnokok Ligája új, átalakított kiírásának. Az Európa-liga…..
Massimiliano Allegri a pénteki, Cagliari elleni idegenbeli meccs előtt arról beszélt, hogy az Öreg Hölgynek nehéz dolga lesz, mert a Cagliari a túlélésért küzd. „A Cagliari nem csupán négy pontot szerzett a legutóbbi két meccsen, de nyolc győzelmükből hatot hazai pályán szereztek. Azon csapatok…..
Apuleius 2024.04.18 13:46:58
@venember83: "Ui. Már csak max. 6 meccs előtti sajtótájékoztató, s 7 meccs utáni edzői értékelés."

Nem számoltál az Olasz Kupa döntőjével.
A Juventus elveszítette a pert, amelyet egykori játékosa, Cristiano Ronaldo indított a klub ellen, s így csaknem 10 millió eurót, valamint az összeg kamatait köteles fizetni a portugál támadónak. A Sport Mediaset beszámolója szerint a döntőbíróság szerdán hozott döntése értelmében a Juventus 9.7…..
Romeo Agresti legfrissebb beszámolója szerint a Juventus a tárgyalások végső fázisánál tart Felipe Anderson szerződtetése ügyében, a Lazio játékosa nyáron ingyen csatlakozhat a Juventushoz. Az újságíró szerint a védelembe első számú opció Riccardo Calafiori, a Bologna ígéretes fiatalja. Federico…..
A Fiorentina elleni szűkös győzelmet követően a Juventus torinói városi rangadót játszott, s már az első félidőben megszerezhette volna a vezetést, azonban Dušan Vlahović mindkét ordító helyzetét kihagyta, így a felek gól nélkül mehettek a szünetre. A második félidőben a zebramezesek a csereként…..
A Juventus szombat este a Torino pályájára látogat, hogy a Fiorentina elleni győzelem után újabb pontot vagy pontokat gyűjtsön a hőn áhított BL-szereplés bebiztosításához. A Juventus lényegében a legjobb csapatával léphet pályára, hiszen a két eltiltott hiányzón, Nicolò Fagiolin és Paul Pogbán…..
A Fiorentina elleni győzelemmel a Juventus remélhetőleg maga mögött hagyta a kínos és értékelhető eredményektől mentes időszakot, s szombat este a torinói városi rangadón kell begyűjtenie az újabb három pontot, ami ahhoz szükséges, hogy a csapat közelebb kerüljön egyik legfőbb céljához, s biztosítsa…..
A Juventus korábbi játékosa, Carlos Tévez a pályafutása lezárását követően az edzői pályát választotta, s jelenleg hazájában, az Independiente mestereként dolgozik. A Torinóban is nagy népszerűségnek örvendő Carlitos a La Gazzetta dello Sport riporterének nyilatkozva beszélt többek között a…..
Apuleius 2024.04.11 17:04:55
@Shyr Kahn: "Egyszer lattam egy videot, amiben meglatogatta a Juve kozpontjat. Asszem Pirlo edzoskodese soran volt ez."

Szerintem erre gondolhatsz, ez most, Allegri második időszakában történt: www.youtube.com/watch?app=desktop&v=_KvH21h7ubE
A Juventus a Fiorentina elleni hazai győzelemmel törte meg a lassan két hónapja tartó rettenetes és eredménytelen időszakot, s a találkozó egyetlen gólját a zebramezesek védőjátékosa, Federico Gatti szerezte az első félidőben. "Ez egy nagyon fontos győzelem volt, mert két nehéz hónap állt…..
A Juventus a reményteljes kupameccs után a Vincenzo Italiano csapatát fogadja Torinóban vasárnap este, és a cél nem lehet más, mint pontok szerzése az elmúlt fordulók csalódást keltő termése után. A Juventus játékosai pár hónapja még a scudettóról álmodozhattak, ám a torinói csapat mostanra a…..
Apuleius 2024.04.07 20:02:42
@venember83: Lehengerlő játék várható.
A Sky Sport Italia munkatársa, Gianluca Di Marzio közlése szerint a Juventus Next Gen-csapatának sportigazgatója, Giovanni Manna szóbeli megállapodásra jutott a Napolival, s hamarosan a déli klub alkalmazásába állhat. A hírforrás szerint sikerrel zárultak az egyeztetések Manna és a Napoli…..
Annak ellenére, hogy minden bizonnyal utolsó szezonját tölti a Juventusnál, Alex Sandro hamarosan a klub történetének legtöbb alkalommal pályára lépő külföldi játékosa lehet. A brazil védő pályafutása 324. mérkőzését játszotta a Juventus mezében, amikor csereként pályára lépett a Lazio ellen az…..
A Juventusnak mihamarabb ki kell lábalnia az egyre mélyülő hullámvölgyből, amennyiben el kívánja érni minimális céljait a jelenlegi szezonban. A bajnokságban erre még nyolc mérkőzése maradt a zebramezeseknek, azonban az Olasz Kupa elődöntőjében már nem lesz ennyi lehetőség a…..
Tovább folytatódik a Juventus elképesztő vesszőfutása, Massimiliano Allegri csapata ezúttal a Lazio otthonában, a hosszabbítás perceiben esett góllal szenvedett vereséget, így komoly erőfeszítésekre és formajavulásra lesz szükség, ha a zebramezesek ott akarnak lenni a Bajnokok Ligája jövő évi…..
A Juventus nyolc mérkőzés alatt mindössze hét pontot gyűjtött, s a válogatott szünet után a Lazio otthonába utazott, bízva abban, hogy megszakíthatja a rettenetes sorozatot. Massimiliano Allegri csapata azonban ezúttal is kilátástalan teljesítményt nyújtott, s csak abban bízhatott, hogy legalább egy…..
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
Apuleius 2024.03.30 20:08:04
@venember83: @Attilio79: Meg az is látszik a sorozatból, hogy milyen mélyen szégyellheti magát a Frosinone.
Apuleius 2024.03.30 20:11:11
@Attilio79: :-DDD
Komoly átalakulás előtt áll a Juventus, s nem csupán a csapat kispadján következhet változás, de komoly mozgás várható a keretben is. A torinói klub szeretne azonnali minőséget képviselő játékosokat igazolni, ám ehhez alighanem be kell majd áldoznia néhány fiatal tehetséget. A Juventus egyik…..
Élesedik az edzőkérdés a Juventusnál a csapat kilátástalan játékkal párosuló eredménytelensége miatt, s az ügyben megszólalt a klub korábbi elnöke, Giovanni Cobolli Gigli is. "Allegri általában nagyon higgadt és viccelődik a mérkőzés utáni nyilatkozatok során, de vasárnap egyértelműen ingerlékeny…..
A Juventus egykori játékosa, Angelo Di Livio is megszólalt a mély hullámvölgybe került zebramezes csapat jelenlegi helyzetével kapcsolatosan, s határozott ötlettel szolgált az új edző személyét illetően. "Ha figyelembe vesszük mindazt, amit a szezon második felében műveltek, senkinek a…..
A Juventus holland tehetsége, Dean Huijsen, aki a szezont kölcsönben az AS Roma kötelékében tölti, végül nem Hollandia, hanem Spanyolország nemzeti csapatát választotta, s első alkalommal kapott meghívót az U21-es csapathoz. A La Gazzetta dello Sport munkatársa arról kérdezte a fiatal játékost,…..
A Juventus francia középpályása, Adrien Rabiot jelenleg nemzeti csapatával készül, s sajtótájékoztatón nyilatkozva beszélt a jövőjéről. "Semmit sem döntöttem még el a jövőmmel kapcsolatosan. Igaz, hogy az előző szezonban a Juventusnál maradtam, annak teljes tudatában, hogy nem szerepelünk majd…..
A Juventus továbbra sem talál vissza a győzelmek útjára, s a csapat korábbi mestere, Fabio Capello elemezte a zebramezesek kiábrándító helyzetét, miközben egyre több kritika illeti Massimiliano Allegri munkásságát. "Először is hadd mondjam el, hogy Allegri csodákat tett egészen a Derby d’Italiáig,…..
Apuleius 2024.03.19 13:41:17
@venember83: Hát igen, valahol itt kezdődnek a nagyon komoly problémák...
A kitartóan rendkívül gyenge és eredménytelen formát mutató Juventus a Genoa csapatát fogadta vasárnap kora délután, s nagyon fontos lett volna, hogy begyűjtse mind a három pontot, mert a zebramezes csapat a rengeteg elszórt ponttal egyre lejjebb süllyed a tabellán, s a amennyiben nem történik…..
A Juventus mindössze egy pontot gyűjtött hazai pályán a Genoa ellen, így egyre nehezebb helyzetben folytatja küzdelmét a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikéért. "Az első félidőben volt egy kis feszültség a mérkőzés fontossága miatt, s mert győznünk kellett, ezért egy kicsit…..