Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macso78

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Batár Zsolt Az ArchDaily elég olvasott építészeti lap, ha nem a legolvasottabb. Mondjuk van 1,1 millió Facebook-, meg bő 160 ezer Twitter-követője, ami persze még nem a világhírnév mércéje, de jól mutatja, hogy azért olvasgatják. Nos ez az ArchDaily a napokban megint…..
Nem tudom, hogy olvasta-e valaki a Ford Taunus cikket még tavaly a TC-n. Amikor készült, a fotózás után elég soká' ottmaradtam dumálgatni a kocsi tulajdonosával, Borsi Mikivel. Szó esett akkor egy 170-es Mercedesről is, ami valahol a közelükben, egy garázs mélyén porosodott…..
  Borvárost alakítanak ki Budafokon, a Záborszky pincében 2011. júliusáig, áll az MTI hírében:   A mintegy 300 millió forintos EU-pályázattal kihasználhatóvá válik a kerületben található, a Magyarországon egyedülálló, körülbelül 120 kilométer hosszú pincerendszer.…..
macso78 2010.10.18 19:34:50
„Kapcsolatot akartam a fákkal” – válaszolta John Begin bútortervező a The New York Timesnak arra a kérdésre, hogy mégis hogy jött az ötlet, hogy lefűrészelt nyírfaágakból csináljon méregdrága dohányzóasztalt. Nagyon nehezen tudom eldönteni, hogy a látványos…..
             Tulajdonképpen két teljesen különböző konyhabútor irányzat jelent meg az idei   Ezek a következők:1) a jól bevált márkák, mint például a Poggenpohl , Varenna és Allmilmö , és 2) egy teljesen…..
Ugy tünt most már hivatalosan, is  az uralkodó színtrend a Eurocucina-n idén is zöld, és a mindig kihagyhatatlan fehér, törtfehér, barna / szürke / betonszín és sötétbarna.            Steininger betonkonyhája…..
Hát igen ez Eurocucina                     Már a bejárat sem összehasonlítható egy átlag magyar kiállítással.            ..
A netten a találtam az alábbi képet. Akinek nem tünne fel első látásra egy konyhát látunk étkezővel.Egy Holland városkában miután az katolikusegyház eladta a templomát a gyülekezet hiveinek drasztikus csökkenése miatt az új tulajdonosok lakást alakítottak ki benne. ..
konyha, bútor, design 2010.06.18 17:17:00
www.youtube.com/watchSzerintem az olaszok között ő a sztár..
konyha, bútor, design A kedvenc 2010.06.18 17:00:00
Az egyik kedvenc konyhám  ..
konyha, bútor, design A kezdet 2010.06.18 16:42:09
Na ma végre hozzáláttam a már régóta tervezett konyhabútoros blogom irásához...