Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don't panic

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor tavaly Kolumbiában, a dzsungel közepén belecsapott a villám a tengerparti villa generátorába, nem úgy tűnt, mintha az Éden Hotel meg tudná változtatni a magyar kereskedelmi tévézést. Aztán az RTL Klub konténerlakásába beköltözött Alekosz, hogy minden este ott csillogjon a…..
A csökkentett kötelező biztosításos díjak ellensúlyozására a kormány február 29-től bevezeti a baleseti adó nevű lehúzást. Ha ez nem lenne elég, a parazita úgy fészkelődik be a csoportos megbízások közé, hogy a biztosításra fizetett díjból vonják az adót, és így a…..
hogyvolt VV5 - 1x57 - 1x61 2011.11.14 21:15:00
Szívem szerint meghogyvoltoznám a hétvégét, halastul, birkástul, bucsustul, mindenestül, kezdve ott, hogy tényleg két kiló ponty van-e a FILA táskámban, folytatva a „kiborult, mint Hajni pálinkája” közmondás megszületésén át a „fényképezd le a kis picsáját,…..
Belsőség Adózzon anyátok! 2011.11.15 06:25:00
Az adózás önmagában egy bosszantó valami. De ennél is bosszantóbb, hogy mindenféle kreatív államhivatal – köztük az NKH – és minisztérium sápokat talál ki. Aztán megnézik a következő évi költségvetést, ahol persze mindig akad egy új lyuk, - mit lyuk, lék!…..
Mai témaválasztásommal biztos sokakat meg fogok lepni... na jó, inkább senkit :) Bár a nagy fehér távolsági buszok fotózgatása nem áll túl közel hozzám, az Airbus 380-ast azért megnéztem. Ez azt jelenti, hogy egy voltam a sok ezer lemming hangya közt, aki a Ferihegy környéki…..
Don't panic 2011.10.03 10:19:34
@Walter Melone: Hopp, erősen off de mi van Dunakeszivel?
Több tízezer embert várnak arra a demonstrációra, amelyet szeptember 18-án tartanak a budapesti Műegyetem rakparton a Zöld Pardon megmentéséért. A tüntetésen a magyar könnyűzenei élet szereplői is színpadra lépnek, hogy tiltakozzanak a szórakozóhely bezárása ellen. A…..
Az alábbi érdekes hírt kaptuk a Belgáról: „A jelek szerint tizenhárom évnyi káromkodás és kilenc lemez után szeptember ötödikén határozatlan időre (végre) feloszlik a Bëlga. A 2004-ben a Sziget nagyszínpadját is megjárt zenekar egy különleges bulival búcsúzik a…..
A disznótor nem a pörkölt felzabálásával, hanem a vér felfogásával kezdődik - ez az ősi felcsúti bölcsesség jutott eszembe, mikor az Alkotmánybíróságról kiszivárgott, manyupokkal kapcsolatos határozattervezetről olvastam. Hajaj, lesz baj elég. A tervezet ugyanis kimondja,…..
"Ki tanyája ez a nyárfás? Nem hallatszik a kurjantás Nyárfaerdő, széllel inog Én a fákkal együtt ringok..." Subscribe: Delirium II - The Tremens   Pénteken ellátogattam hazánk legnagyobb, legismertebb és legnépszerűbb fesztiváljára, a Szigetre. Elsősorban azzal a…..
Bizonyára már mindenki utálja, hogy még mindig a Szigetről írunk, de már nincs sok hátra, sőt vége van. De mi marad utána? A Sziget nem csak a Hajógyári élővilágában hagy maradandó, vagy kevésbé maradandó nyomot, hanem a fesztiválozókban is. Végigvesszük, hogy mi az, amit…..
Drasztikus mértékben csökkenteni kellene az idősebb emberek számára még biztonságosnak tartott alkoholmennyiséget. A brit Királyi Pszichiátriai Társaság jelentése szerint a 65 éven felülieknek legfeljebb napi másfél egységnyi alkoholt lenne szabad fogyasztaniuk. Ez körülbelül…..
Kevés emberrel találkozott a Homár, aki azon akadt ki, hogy nem engedik részt venni egy 50 ezer forintos termékbemutatón. Marianna mondjuk először csak a wellness részét hallotta az ajánlatnak, aztán viszont meglepődött, hogy a szervezők szerint túl fiatalok ahhoz, hogy bedőlnének…..
A Solarmax játékmenetét láttuk már a Nano Warsban és a Tentacle Warsban, ugyanazokra az alapokra épül: bázisainkról seregeket tudunk küldeni semleges vagy ellenséges bázisokra, minél nagyobb a sereg, annál gyorsabban foglalja el a bázist, és minél nagyobb egy bázis, annál…..
Roger Waters @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.06.22. Egyszer minden sikeres zenész életében eljön az a pillanat, amikor ki kell szállni a bizniszből. Persze a legstílusosabb az, ha valaki fiatalon, a népszerűsége csúcsán valami klasszikus rockandroll halált hal, de ezt…..
Don't panic 2011.06.23 14:34:08
@Szulejmán: jaja, én is asszonnyal, előzetes tudásanyag a témában (Pink Floyd, The Wall stb minimál) szinte semmi mégis vette az adást, látványt élményt ... mondjuk elől voltunk mindent láttunk :)
Don't panic 2011.06.23 14:35:05
@Kilgore Trout: jaja, szünetben titokban cigizős brazil arcok :)
Don't panic 2011.06.23 17:27:36
@SCs: Azért van itt a nyüzsi, mert:

1. Ez van az Index címlapon ...
2. Hozzám hasonlóan ma reggel sokak első dolga volt levezetésnek keresni egy beszámolót/kritikát, hogy együtt örülhessek a bloggerrel :) és a rajongókkal ... ue csak itt járt a Pink Floyd meghatározó alakja egy felejthetetlen előadással
Az ügyvezető igazgató [Molnár József, a BTSZK] beszámolt még egy nagy ívű attrakció (amely egyelőre a Várkabin munkanevet viseli) tervéről is: eszerint a Vigadó tér és a Budai Vár között (később pedig a Vár és a Citadella között) kötélpályával teremtenének…..
Shakira @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.05.05. Shakira, a kolumbiai területi seggrázó-versenyek etalonja már második alkalommal látogatott el hazánkba. Őszinte leszek, az első koncert idején, 2007-ben annyira nem érdekelt, hogy valószínűleg inkább néztem volna meg…..
Don't panic 2011.05.06 10:46:15
Hi, köszi, jó a cikk, néhány koment:

- talán a kinti hűvösebb idő miatt a közönség ruházata sajnos a várakozásaimhoz képest visszafogott, zárt volt néhány üdítő kivételtől eltekintve :)
- a DJ bátran kevert kb 40 percet , DepechMode-tól a soft punk/rockig volt minden .. és nagyon jól szólt :)
- este 9 körül 40es férfiak hangosan ismételgették, nőre ennyit még nem vártak
- Shakira bevonulása oldalról a tömegen keresztül kedves, mosolygós nagyon baráti volt (és az érintett biztonsági őrök is hihetetlen de k normálisak voltak)
- Fellépő ruhák ahogy a cikkben :)
- Hátsó kivetítő méret és minőség nagyon 10 pont !!!
- Meglepő de kétszer kb 1 percre leálltak, se zene se fény az első harmadban ... nemtom miért, de nem használt a bulinak
- szívesen sokszor jött előre, közvetlen volt a közönséggel, szerettük
- keverte a stílusokat rock/nagyon pop/latin vegyesen sok hastánccal
- amatőr de szakértő babám szerint a hastáncos részek nagyon ott voltak, sokszor egyedül sikongatott egy-egy komolyabb tekerésnél a szakmai elragadtatástól
- középső hramadban mi is összenéztünk, hogy ki énekelhet és hol, mert stúdió dvd minőségben jött az énekhang, egyetlen megingás nélkül
- a végére visszakapcsolták a mikrofont :) és szépen megoldott volt a finálé is a WakaWakára

A velem lévő csajok nagyon elégedettek voltak, de talán lehetett volna hoszabb nem csak szűken 1,5 óra mindennel együtt. Amivel nekem komolyabb gondom van sok-sok szigetes nagykoncertes tapasztalattal, az az Aréna közönsége, merevek, nehezen oldódnak, sokszor csak néznek és hallgatnak erősen :)
Don't panic 2011.05.06 10:52:02
@abc: off a téma, de valóban az volt a mélypont amikor Mike Oldfield lement anno 50 perc után, ráadásul a beengedési bénázás miatt ue volt aki csak 20 perc késéssel jutott be ... bocs az offért :)
Külföldön, legutóbb épp Londonban, méghozzá egy Tescóban néztem irigykedve az önkiszolgáló sorokat: ezekben nincsen eladó, csak egy vonalkódos automata, az előtt kell elhúzni az árut, aztán már szabad is vagy. Két okból tetszett nagyon a rendszer: egyrészt, mert egy olyan…..
Közösségi média oldalak, 2010. Az adatok a Webauditból származnak. Mivel elsősorban az érdekelt, hogy az aktivitás hogy változott, ezért a napi oldalletöltés-eloszlást néztem meg. Három hazai oldal adatai következnek, ezek határozták meg kisebb-nagyobb mértékben a hazai piac…..
hogyvolt VV4 - 4X05 2010.12.19 10:40:00
A mindent az olvasókért mentalitás jegyében szénsavas ásványvíz és mérgelődés, mert az X-faktor maraton miatt a VV összefoglaló este tíz után kezdődik, egy időben a Milan-Roma meccsel, Révész Sándor óta meg ugye tudjuk, hogy nincs két életem. Lilut görög (fél)istennőnek…..
Don't panic 2010.12.19 19:23:47
Rutinos Hiénázó vagy kezdő, a Sebességhiéna játékában mindenki egyforma eséllyel indul. Illetve mindenki, aki megérti az egyszerű szabályokat és tisztességesen játszik. Először azonban lássuk a nyereményt: egy remek, boros szakácskönyv Így főzneka  borászok címmel,…..
Don't panic 2010.12.17 22:11:17
@Tomchy: ahogy nézem a photoshop kategória győztesét kihirdethetik :)
Bencsik János (akit legtöbben alighanem Tatabánya rendszerváltás óta regnáló, erősen Tarlós-karrierű, sikeres polgármestereként ismerünk) mint klíma- és energiaügyi államtitkár adott  interjút tegnap. A téma a 2011 január 15-én, vagyis kevesebb mint egy hónap múlva…..