Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sasaone

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap este tüntetést tartottak az MTVA Kunigunda úti székházánál, az esemény arca Hadházy Ákos volt LMP-s, most független országgyűlési képviselő volt. A tüntetés apropóját az adta, hogy bár Hadházy már több mint 270 ezer aláírást gyűjtött össze az Európai Ügyészségért, a közmédia nem tartotta…..
sasaone 2018.12.10 00:30:35
@FCUK20: Kicsit segítek. A tüntetés arról szólt, hogy a közmédia egyszerűen nem közli a valóságot. Pontosabban ferdíti, a fidesz javára. Arra hivatkoznak a szervezők, hogy az EU ügyésszéghez való csatlakozás végett benyújtott petíciót még csak hírbe sem hozták. Nos, valljuk be, ez így pontosan igaz. És, ha belegondolsz, hogy miért ment oda Hadházi, és hogy ezt leadták-e a hírek... illetve, hogy mit adtak le ahelyett, amire fel akarta hívni a figyelmet, akkor pontosan megérted majd, hogy akkor miért is ment oda :D
Aki először látja az óriáspapagájt, egész biztos félni fog tőle. Az ijedtség természetes és (részben) még jogos is. Ebben a hatalmas csőrben óriási erő lakozik: különösebb küzdés nélkül nyitja fel az emberi kéz számára feltörhetetlen csonthéjasokat, a diót, a mogyorót, a mandulát. A fából készült…..
Mestertroll – közpénzből kitömött adónál, közpénzből nyomják a Fidesz-propagandát és úgy csinálnak, mintha valami laza, kúl csávók lennének...
sasaone 2018.02.01 17:45:40
@FCUK18: És az semmit nem számít, hogy Soros egyértelműen cáfolja ezeket az állításokat? Jelen esetben a kormány állít valamit, és Soros az ellenkezőjét. Sorosnak van ugyan könnyebb dolga, mert elég annyit mondania, hogy neki márpedig nincs ilyen terve. Viszont akkor a Fidesznél kellene lennie a labdának és igencsak meg kéne alapoznia a vádjait. Főként, ha már kurva sok pénzből ez folyik minden médiából. Vagy másként fogalmazva, ha valaki nagyon meg van győződve az igazáról és van egy csomó pénze, akkor bárkiről bármit elkezdhet terjeszteni óriásplakátokon és a tévében, rádióban? Nem számít, ha a másik az ellenekzőt állítja? A te gondolatmenetedben mi az, ami a Fidesz igazát alátámasztja, azon kívül, hogy azt mondta? Mivel tud előállni a Fidesz, amivel bizonyítani tudja, hogy egyáltalán van ilyen hivatalos terv (és nem csak egy véleményről beszélgetünk, pont olyanról, amilyen elvielg Neked és nekem is lehet), eltekintve persze egy évekkel ezelőtti javaslatról, ami már réges régen nem aktuális.
Merthogy amennyire én látom a dolgokat a Fidesz semmi egyebet nem képed szajkózni, csak azt, hogy évekkel ezelőtt ki, mit mondott. De ha még el is vonatkoztatunk ettől a torzítástól. Mi van akkor, ha mondott ilyet? Orbán is mondott régen sok mindent. És ma gyakorlatilag mindennek épp az ellenkezőjét csinálja. Vagy az nem gond?
Martin Brest műve hibátlanul simul bele a 80-as évek második felétől futószalagon gyártott zsarukomédiák sorába, és viszonylag ritkán szokás olyan utolérhetetlen klasszikusként emlegetni, mint például Shane Black bármelyik túlértékelt darabját ebből az időszakból. Persze…..
sasaone 2016.11.22 14:01:37
@góóól: "Az FBI-nal mindenkit Mosley-nak hivnak?"
"- Az igazi neve Mosley.
- EN VAGYOK MOSLEY!"

:D:D:D

Viszlat sohanapjan!
Sok ismerősöm csodálkozik azon, hogy a repülést én sokszor olcsóbbnak tartom az autós utazásnál! Pedig a kérdés valóban nem egyértelmű, hiszen mind az autós utazásnak, mind a repülésnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, és bizony sokszor a költségek sem egyértelműek. Íme, néhány megfontolandó…..
  A napokban került a mozikba Ridley Scott új filmje, a The Martian (Mentőexpedíció) Matt Damon főszereplésével, és mivel mindenki ódákat zengett a filmről, magam is úgy döntöttem hogy beülök egy zacsi popcornnal a helyi vetítőbe, és bizony megnézem én is. Nos jelentem, ha…..
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
sasaone 2015.07.01 10:01:54
@netnepper:
Így van! Kár cifrázni. Ahol motoros van, ott óvatosabban kell manőverezni. Nem bármi szabály miatt, hanem mert meghalhat. Utána meg mondogassa magának mindenki, hogy pedig nekem volt elsőbbség, meg hogy neki a KRESZ szerint nem lett volna szabad, meg hasonlók. Ha motoros jelenik meg valaki mögött, akkor az el is fog menni. Hogy hol, az sok mindentől függ. Nem biztos, hogy leginkább a KRESZ-től. Sokkal valószínűbb, hogy attól, hogy merre tud a lehetőségekhez képest a legoptimálisabban elhaladni. Nem akarnak a motorosok meghalni, vagy összetörni a motort. A fővárosban a követési távolság betartása is élettelen. Ha mindenki betartaná, akkor órák alatt jutnánk el bárhová.
Egy szó, mint száz: Figyelni kell nagyon. Egy baleset akkor jön létre többnyire ( az ilyenek legalábbis biztosan ), amikor mindkét fél figyelmetlen. De én inkább morgolódok a másikon, miközben én figyelmes voltam, minthogy azzal éljek együtt, hogy valaki meghalt.
sasaone 2015.07.01 10:15:52
@Popeye76: Igen, úgy. Viszont a holttér figyelése nagyon fontos. Nem szabad rutinból kanyarodni, előzni, stb. Velem is megesik ( szerencsére nagyon ritkán ), hogy tükörbe benézek, senki, index, sávváltás és már dudálnak is. Manapság akkora a forgalom, hogy lehetetlen minden szempontból tökéletesen vezetni. Nagyon tudni kell alkalmazkodni egy kialakult helyzethez. És a nagy számok törvénye győzni szokott. Azt hozzáteszem, hogy sávot sem hirtelen váltok. Igyekszem a lehető legkiszámíthatóbb lenni mások számára. Persze én sem vagyok tökéletes. Senki sem az. Voltam már vétkes balesetben. És volt, hogy nem voltam vétkes ( KRESZ szerint ), de ha jobban figyelek elkerülhető lett volna. Utólag pedig jobb nem jó magyar szokás szerint keresni, hogy kit lehet lehurrogni, hanem segíteni, ahol lehet
sasaone 2015.07.01 10:40:40
@telkoe: Ezer ilyen történik nap, mint nap. Én motorozom is. Autót is vezetek. Mindkét oldalon előfordulhat sok minden. Aki szokott két keréken is menni az tudja, milyen könnyen, gyorsan akadhat helyzet. De a motorozás ilyen üzem. De az aki hülye, haljon meg akkor sem helyes hozzáállás. Figyelni kell, amennyire lehet mindenkinek.
A Hír24 infója szerint Rékasi Károly kedden, a 22. kerületben szenvedett motorbalesetet - az információt később a Barátok közt sajtósa is megerősítette. A portál infói szerint a baleset elég komoly volt, a színészt a Honvédkórház intenzív osztályán ápolják, és az…..
sasaone 2015.07.01 08:13:23
sasaone 2015.07.01 09:52:21
Megkezdődött Kína Yulin nevű városában az éves kutya és macskahús fesztivál, így ezrével viszik a nyerészkedők a ketrecekbe zsúfolt élő kutyákat és macskákat a húspiacra.   Brutális tradíció az, ami minden nyáron júniusban ismétlődik Délkelet–Kína Guangxi nevű tartományában Yulin városában,…..
sasaone 2015.06.22 13:51:31
@cardiobascuralis: Nem írtam olyat, hogy valaha szexeltem volna álattal. Olyat viszont igen, amiből kiderül, hogy mit gondolok a rák evésről. Okoska
Ilyen bődületes, otromba, ízléstelen, „habonyárpis”, demagóg kirakat-sallangot még nem látott a világ! Gyere vissza kisfiam havi százezerért! Óriási deal mondhatom, méghozzá százmilliós költségvetésből. Annak, aki ezt az egész borzalmat kitalálta, vajon mennyi esik le a…..
sasaone 2015.06.16 12:08:16
@khell: Nekem is tucatnyi ismerosom vandorolt ki az utobbi idoben. Ha nem tobb. Egyik jott haza fel evre. Majdnem tonkre is ment bele. Visszament. Es azt hiszem soha tobbet nem fog probalkozni. Kozepfoku vegzettsege van. Vigan elvan kint. Nincs hianya semmiben.
 A szórólap, ami elindított a messzi Szentmihályi út felé. A lényeg kínaiul van: a 30%-ra végződő kriksz-kraksz azt ígéri, hogy felmutatója ennyi kedvezményben részesül. A lap alján meg annyi világmárka, ami tényleg megmozdítja az embert. Önmagában persze nem sok a…..
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság videói rendesen kivágták a biztosítékot. Amit nem is csodálok. Mert kb. a legalja.hu kategória. És az egészban az a szomorú, hogy ezek a videók egybevágnak azokkal a köztudatban élő tévhitekkel, amik miatt az áldozatok többsége nem mer…..
sasaone 2014.11.25 14:08:53
@Mr. Közbiztonság Szilárd: Az a koze van hozza, hogy ha kurtara mindenki azt csinal a budos nagy szabadsagaban, amit akar, akkor a mikro bikiniben buliba menetel is teljesen legitim, mert senkit semmilyen szabadsagjogaban nem lehet megakadalyozni. Es ahol mindent lehet mindenkinek, ott konnyen aktivan jelenhetnek meg a baranyok kozott a farkasok. Ez az ara. Mert az emberek sajnos mar csak igy mukodnek. Nem konkretan Te, mielott magadra venned. Nem politikailag akartam ezt belekeverni. Csak eszre kellene venni, hogy ez a merteku cool felszabadultsag, amivel az osszes hipszter bulihuligan manapsag azonosul, sokkal nagyobb mertekben hozzajarul a visszaelesekhez. Ahol minden megengedett, ott tobb a visszaeles. Foleg igaz ez a mai felgyorsult igenyek, fogyasztoi szokasok mellett. Egyre tobbet akarnak az emberek, egyre gyorsabban. Es egyre kevesbe tartjak a kontrollt a birtoklasi vagyaik fellett. Masok a budapest ejjel-nappal jellegu buta szoli plaza fiuk elvarasai, mint a regi kor fiatalainak. Amikor a felvett hitelekbol, esetleg szulok altal felvett hitelekbol vasarolt 60 ezer forintos edzo cipoben, 40 ezer forintos nadragban, mely dekoltazsban kivagott 30 ezres kis trikocskakban elmennek szorakozni. Isszak a 2000 forintos koktelokat, egyiket a masik utan. Meghivjak a lanykat es meg csak el sem megy vele... Es kellenek a balhek, az eroszakos cselekedetek, mert ezek omlenek a mai butito musorokban.
Kisse elkanyarodtam a tematol. De az a helyzet, hogy ez a budos nagy nelyzet itthon. Es az ilyen ejszakakba mennek el a kislanykak mini forro nacikakban, es kacerkodnak az ilyen jellemu fiukakkal. Hat ne tegyek. Vagyis tegyek, ha akarjak, mert megtehetik: DEMOKRACIA van! Igy ertettem.
sasaone 2014.11.25 14:54:36
sasaone 2014.11.25 15:05:52
@doggfather: A minidig mindenben rosszat latas, es mindenert felelos kereses helyett probaljuk meg megtalalni a jot is. A szandek nyilvanvalo. Nem azt mondjak, hogy szabodjon meg mindenki, akit megeroszakolnak. A legrosszabb esetben is azt akarjak elerni, hogy kevesebb legyen a munkajuk. De ez azt is jelentene, hogy sikeres a dolog. Nem az volna a jo?:D
Belsőség Ne rohanj! 2014.11.20 10:52:27
Talán fel sem figyelünk erre a majd kétéves videóra, ha nem a híres Abbey Roadon készül. Igen, ott, ahol a Beatles legendás fotója készült. Ezen a zebrán gyakran turista tömegek fotózgatják magukat, hogy leutánozva a világhírű lemezborító fényképét egy igazi londoni…..
Neil Armstrong helyett Gus Grissom, az Apollo-1 parancsnoka lehetett volna az első ember a Holdon. Az alábbiakban részletet közlünk Deke Slayton "DEKE!" című könyvéből, amit ezen a blogon fordítunk magyarra; Deke a hatvanas évek elején lett az asztronauták főnöke: "Egyvalami…..
sasaone 2013.12.19 07:33:39
@Én is akarok kommentelni: hahahahahahahahahahahahaha. Most mar ertem:D

Akkor a ki talal hamarabb idegen civilizaciora utalo nyomot a holdon c. versenyt is amerika nyerte.:D:D:D
A trafikügy maga korrupció. És egyetlen célt szolgál, hogy a kormánypárt közeli érdekcsoportok kezére játsszon egy újabb monopóliumot. Az egy héttel ezelőtti eredményhirdetés óta sorra derült ki a koncessziók nyerteseiről, hogy ilyen-vagy olyan módon kötődhetnek a Fideszhez. Eközben a minisztérium…..
A Discoery Channel idei kínálatában tűnt fel először a Pokoli motorosok című dokureality, amiben a Laughing Devils nevű motorosklub tagjai szerepelnek. A sorozat betekintést nyújt a sokak által főleg csak illegális tevékenységgel azonosított motorosbandák életébe, és kiderül…..
sasaone 2012.08.01 14:04:51
@vágtázó halottkém: Csak akkor van veluk baj, ha szandekosan olyan ferfi munkaval akarnak kitunni, ami nem megy nekik, vagy nem olyan jol, mint a ferfiaknak. Es akkor mar az is baj nekik ugye:D
De bizonyos dolgokban pedig csak ok johetnek szoba:D
sasaone 2012.08.01 14:23:44
sasaone 2012.08.01 14:39:29
@xylon: Ugy van. Lasd: Ejszakai Rohanas Robert Deniro foszerepleseben.
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
sasaone 2011.03.25 10:27:52
Lady Gaga Telephone című dalának klipjénél az egész zenei szakma egy emberként hördült fel. A tízperces videót egyenesen messiásnak kiáltották ki, ami megreformálja a klipgyártást. Ha ez így nem is következett be, azért az biztos, hogy követ dobott az állóvízbe, Gaga pedig…..
sasaone 2011.02.28 21:27:30
@WalkingH:

Madonna - Express yourself. Meglehetősen hasonlít igen
Az oké, hogy begördül egy Diablo Roadster VT, ennek tud örülni az ember, 12 henger az 12 henger még ilyen ótvar felniken is. De ami aztán következik, na az a non plus ultra miaf.. videó. Aki tudja, hogy miért csöcsörészi meg egy harsonára kötözött felfújt gumikesztyűvel a…..
Ott mérnek, ahol kell, vagy ott, ahol többet tejel? Megkérdezték a vezetőt. Válaszolt is. Inkább ne tette volna. Tudták, hogy idehaza a szakmaiságnak van prioritása, nem a pénzszedésnek? És akkor még elő sem került a mindenható statisztika... Vélemények az azonos című…..