Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koksz

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel" Joseph de Maistre (nem pedig Széchenyi). Egyébként eléggé konzervatív politikus volt.Mondom én is ezt, pont az internetadós tüntetés után. Meglepő? Elmagyarázom. Először is, az internetadó elleni tüntetés nagy siker, egy…..
Mandiner blog Quo vadis, Fidesz? 2014.10.31 14:51:00
Netadó plusz kitiltási botrány: kész lett a gyúlékony egyveleg, a koktélt ráadásul maga a Fidesz nyújtotta át ingyen, pult fölött az ellenzéknek. Két héttel egy győztes önkormányzati választás után, három győztes választással megspékelt év után, 2010 óta öt…..
(Filippov Gábor Facebook-bejegyzésének átvétele, a szerző engedélyével)Szóval azt gondoltam, hogy érdemes a háborgás előtt várni három napot, mert hátha csak lassúak, nehezen mozdulnak. De most már tényleg iszonyatosan kínos, hogy a világ egyik legnagyobb, nem mellékesen magyar…..
koksz 2014.02.03 11:39:11
@tobeor: Most viccelsz velem ugye...vagy félreértettél?
koksz 2014.02.03 11:42:10
@Csató: Kötve hiszem. Szerintem inkább felejtsük el úgy ahogy van. Bár az az érzésem hogy nem fogják engedni, mint ahogy mást se. Sőt...tananyag lesz ha az ellenzék kerül hatalomra.
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
koksz 2013.12.20 14:33:27
@Beru: Majd ha Krasznai is megbánja bűneit és az szívből jön és nem képmutatás....neki is meg lesz, vagy már lehet hogy meg is van bocsájtva, Akárcsak Mária Magdolnának. A tököm tele van ezzel a sok a Bibliát alap szinten sem ismerő okoskodóval.
koksz 2013.12.20 16:54:46
@Lenina Huxley: 3 macskám van...mert? Számit? Következtetés...akinek 3 vagy annál több macskája van az....? Nos azzal mi van? Karácsonyozzál azzal akivel akarsz, egyáltalán elolvastad amit írtam? Aki engem ismeretlenül le bigottoz, és álszentnek tart, az ne csodálkozzon ha megkapja tőlem például a kretén jelzőt. Persze elismerem és igazad van, azért, mert valaki megengedi hogy pénzért belevizeljenek a torkába attól még lehet jó. Sőt...kitüntetést érdemel, mondjuk énekeljen a "porno oszkár" gálán, vagy nálad. Én kérlek szépen karácsonykor lehet hogy lebaxok valakit...ugyanis dolgozom, és van néhány beosztottam.
Hosszan tartó, súlyos betegségét követően, életének 81. évében elhunyt Horn Gyula. Az egykori miniszterelnök egyfelől a rendszerváltozás utáni magyar politika meghatározó, emblematikus figurája, másrészt (elsősorban pártállami múltja miatt) megosztó személyiség volt. Az…..
koksz 2013.07.09 22:54:20
@christvhu: Ha hallgattam volna, nem volna kinek fitogtatnod a frappáns hozzászólásodat. :-)
koksz 2013.07.09 22:56:12
@Kata Rab: Mit is tanulhatnánk tőle? (A kutyám ne üssön rá.)
koksz 2013.07.09 22:57:41
@toportyánzsóti: Isten nyugosztalja...ez jó, ez több mint groteszk. Istennek van humorérzéke, de ezt azért mégse.
Az egyik legnagyobb magyar oligarcha a Hófehérkére izgul, az elnök akár faszt is rajzolhatna a bankjegyekre, a kilépett fideszes pedig a segget használja metaforának. Ja, és most már hivatalos: Orbán Viktor hamarosan repülni fog. És ez csak egy hét a magyar korrupciótörténelemben.…..
Nem csak az alkotmány kiherélésével vert szöget ma Orbán a jogállamiság koporsójába. Figyeljetek kedves  fiatalok, mert Viktor bácsi most mind a szóhasználat, mind az eszközök tekintetében hűen szemléltette számotokra, mi is volt az a kommunizmus: A cégek összefogtak a…..
Egyre több olyan ügy kerül bíróság elé, amelyekben roma származású magyar állampolgárokat vádolnak meg magyarokkal szembeni rasszizmussal. A Tavaszmező utcai ügyben már Kúria döntés is született a közelmúltban. Mindeközben keresve-kutatva is alig találunk eseteket, amikor a…..
Varánusz Bajnai a népellenség 2012.10.13 03:50:18
Mire Bajnai Gordon visszatérésének híre körbejárta az országot, addigra sikerült nagyjából mindenkinek féknyomot farolni a fecske alsóba. Befostatok, nagyon helyes. Ideje volt. Azonban bármennyire is kiszámítható volt ez, azt azért nem várta senki, hogy az össze - nem - fogáson…..
Mandiner blog Földvár, félúton 2012.10.04 15:15:00
Vasárnap vesztett a Fidesz – ilyet sem hallottunk túl gyakran 2006 forró ősze óta. A dunaföldvári polgármester-választás egyrészt csak egy időközi választás egy kisvárosban, amit nem kell túldimenzionálni; másrészt viszont nyugodtan vegyék intő jelnek a kormányoldalon azok,…..
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
Feri éhezik. Értünk. Ő nem Orbánt kívánja meggyőzni hanem minket felrázni. Mert apátia van és és és Orbán fatorlaszt keveri a latorfasszal, és és és erre legjobb megoldás, ha Feri kiül a sátorba nyilvánosan sanyarogni. Elementáris erővel. De lehet az a hatás amit kivált,…..
ProgBlog A bunkólobbi 2012.09.07 14:27:17
"Quod non fecerunt barbari, fecerunt Barberini.” („Amit a barbárok nem tettek meg, megtette Barberini.”) Gúnyvers VIII. Orbán pápáról (eredeti nevén: Maffeo Barberini), amikor az a Szent Péter bazilika bronzbaldachinjához leszedette és beolvasztatta a római Pantheon kupolájának…..
Viktor, aranypám, lassan ugyanazért jársz te is ide, mint viccbeli vadász az erdőbe. A baltás gyilkos ügyének teteme még ki sem hűlt, ti állítólag belefordultatok a kampányidőszakba, innen meg úgy látszik, hogy két akkora sallerba fordultál bele megint, hogy Sárváron legfeljebb…..
koksz 2012.09.06 14:05:13
@AnnaKarenina: Ja, tök jó volt rabszolgának lenni annyi demokrata között.
koksz 2012.09.06 14:07:45
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: És mi lesz a pedofilokkal....végül is miért ne vonulhatnának ők is szabadon mondjuk a pedofil büszkeség napján?
koksz 2012.09.06 14:09:12
@AnnaKarenina: Szerintem jól vagyok, de ugy érzem Te kevésbé.
A rengeteg anomália ellenére naiv utasok mindig találnak újabbakat, ha a BKV hajójáratáról van szó. A Rómain például egy szállodahajón keresztül lehet csak megközelíteni a menetrendszerinti járatot. Oda viszont nem engedik be az embereket, egy felirat szerint majd kijön a matróz,…..
Ez a pillanat is eljött Feleim: az első kifaroló nerfecskéket már láthattuk a napokban. A földpályázat nem rossz biznisz, mutyizva pláne nem az, de mégis akadnak, akiknek ennyit nem ér az egész. Mert az amit fizetni kell érte nem merül ki a bérleti díjban, hanem rombolja a renomét,…..
A jelek szerint kedden szándékosan jogszabályt sértett két magyar politikus. Jelenleg ők látják el a házelnöki és a köztársasági elnöki feladatokat. Az történt, hogy a parlamenti frakcióalakításért harcoló 10 képviselő (az MSZP-képviselőcsoportot fél éve elhagyó…..
koksz 2012.04.18 12:34:18
  Tele lett a Facebook-falunk a Rakonczay Gáborról szóló hírrel, a fórumokon és mikroblogokon is ömlött a vele kapcsolatos okoskodás. A hír olvasottsági adataiból szerkesztőként azt láttuk: az azt elolvasók mintegy fele a Facebookon is ajánlotta ismerőseinek. Néhányan…..
Március 15-én, ahogy hírt adtak róla, Toroczkai és a 64 keménymag mozgalom behatolt az IMF budapesti épületébe, és most ugyan fel nem gyújtották, de elég nagyot petárdáztak odabenn, ami el is fajulhatott volna. Nem csak hír, hanem videó is van erről, amely roppant tanulságos,…..
Gréczyblog A Schiffer-család 2012.03.17 18:03:00
Amit Lázár János művelt, az maga a gyalázat. Azzal indokolni és maszatolni a Fidesz kínos magatartását az ügynöklisták kérdésében, hogy az LMP politikusának kik a felmenői, igazi nyilas beszéd. Amúgy beleillik Orbán elmeháborodott március 15-ei zagyvaságaiba is.Nyilvánvaló,…..
Varánusz Viktorkához! 2012.03.15 05:19:00
 Oh Viktorkánk, hadd nézzünk szemedbe! Oly sokáig vártunk rád epedve! Annyi éven által, mint kísértet, Bolygott lelkünk az országban érted. Kerestünk mi égen-földön téged Egyetlenegy igaz istenséget, Te vagy örök, a Milla csak bálvány, Mely leroskad, egy ideig állván.…..
ProgBlog Numerus clausus orbanicus 2012.01.24 23:01:00
Ha van döntése az orbán-kormánynak, amivel igen hosszú távon okoz károkat Magyarországnak, akkor az a minap a felsőoktatás átalakításáról kihirdetett verdikt. Alkotmányt lehet bármikor és azonnal hatályon kívül helyezni, ha már nem ez a társaság lesz többségben. Ebből…..
Ha csöndben és felhajtás nélkül tűnne el a Klub Rádió észre sem venném. Nem hallgattam soha, nem keresném ezután sem, nem éreznék hiányt és űrt mert nincs. Mint rádió számomra jelentéktelen. Mint "ellenzéki rádió" az ország számára viszont kiemelt…..