Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majsz

469 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- SPOILERMENTES - Ötfős csapat érkezik egy meg nem nevezett korban egy meg nem nevezett erdő közepén álló kis házba, hogy közös erővel segítsenek egyiküknek, Miának megszabadulni a drogoktól. Hamarosan azonban rádöbbennek, hogy a kunyhót istentelen dolgokra használták, és ha ez nem lenne elég intő…..
majsz 2013.07.03 08:24:43
@Takács Máté: Érdekes válasz annak tekintetében, hogy Amerikában is a pénz az úr, az NC-17-es "billog" nem tiltás, a moziláncok és a Wallmart dönt úgy, hogy ezeket nem forgalmazza. Ha pedig a magyarok nem szeretnék a horrort nem lett volna itt moziforgalmazásban, vagy 4 szenny paranormal activity is. Ez a Dél-Amerikás "szeretik a horrorfilmeket" is sántít annak tekintetében, hogy több mint 65 országban volt moziban többek között az összes környező ország, de tudom biztos ők is hatalmas horrorrajongó nemzetek.
Ha Mariel Clayton amatőr fotóst kérdeznénk, a válasz egyértelműen Barbie lenne. Saját elmondása szerint nem tudja megmagyarázni, hogyan működik az elméje, vagy hogy miért ezek a gondolatok és képek jelennek meg a fejében. Jóhiszeműen inkább azt mondom, hogy így akar ismertséget…..
Vannak olyanok, akik bármihez nyúlnak, az arannyá változik. Ha pedig ilyenből egyszerre négyen jönnek össze... abból lesz a 4Bro. A legendás Kamionosok és kurvák partyk és néhány hasonló buli után négy elképesztően COOL srác, Máté, Sticó, Geri és Bence gondolt egy még…..
majsz 2010.12.08 20:57:55
egy kis türelmet kérek.....
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Pár hete a Guardian filmes részlegének stábja úgy döntött, hogy elkészítik ők is a saját toplistájukat "minden idők legjobb filmjeiről". Szerencsére nem ömlesztve, hanem 7 különböző műfaji kategóriában szavaztak a filmekre, noha így is bele lehet kötni a…..
A Zeit magazin stílusosan a negyven éves Claudia Schifferrel ünnepli a 40.-ik évfordulóját, összesen negyven különböző borítóval. Sose voltam oda Claudiáért, de ezek a különböző korszakokat / stílusokat megidéző Frederike Helwig képek igazán ötletesek. Kedvenceim a Manga és…..
Nem, ezeknek semmi közük a juggalokhoz. Tom Beard fotózta a Vice magazinnak, főleg Adidas ruhákkal. ..
Az Yves Saint Laurent őszi/téli kampányából korábban láttunk már némi előzetest, a teljes kampányra azonban csak a napokban bukkantam rá. Daria Werbowy népszerűsíti ezúttal a márkát, Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin képein. Amíg csak részleteket láttam, azt mondtam,…..
Van egy ilyen sztereotípia, hogy a zsidó nők nem annyira attraktívak, a nagy orrukkal és csontos testükkel mint a Jézust imádó társaik. Nos el kell, hogy szomorítsam (vagy éppen felvidítsam) ezeket a nézeteket valló embertársaimat. A zsidó nők között is nagy százalékban…..
Ellen Stagg fotózta ezeket az erotikus, de vásárlásra ösztönző képeket a Mishkának. Tény, hogy a legjobb lookbookjuk született így meg, a csodás (és ismeretlen) Kristennel. Természetesen, ha vásároltok, ti nem félig szakadt ruhát fogtok kapni! Teljes lookbook ITT...
Már borzalmasan sajnálom (és sajnálhatom is), hogy kihagytam az Atari Teenage Riot Budapesti koncertjét a Trafóban, mert most már az országot is el kéne hagynom, hogy lássam őket, nem lenne elég felszállni a villamosra. Pár napja nézegettem a korai videoklipjeik közül párat, és a…..
Lezüllött szuperhőst szívat a Monster Magnet, tonnányi vizuális információt zúdít a Stone Temple Pilots, régi szintikkel és hülye műkörmökkel támad Zach Hill, a Foals új klipjének pedig egy bábfigura a főszereplője. Ezen kívül itt van még a kaotikus Crystal Castles, az…..
majsz 2010.10.08 19:26:36
Minden évtizednek megvan az a saját ellenkultúra mozgalma, amely az undergroudban születik, hogy később a felszínen vérezzen el. Azok közülünk, akik a 2000-es években érték el a felnőttség fontos szakaszát, most már saját klikket tudhatnak magukénak... Egy olyan nehezen…..
Emma Stone az októberi NYLON címlaplánya...
Tervező Rachel Roy összeállt a kedvenc kanadai heroin-addikt kinézetű modellemmel Jessica Stam-el és csináltak egy kis stílusos kollekciót közösen. A kollekció része egy nadrág, kardigán, táska, és egy öv. Innen lehet rendelni, a tovább után pedig ők mesélnek a kollaboráció…..