Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dobisan (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Kibuggyanó könyvjelző 2008.10.28 19:55:00
Még nem annyira elterjedtek az ebook-olvasók, hogy az ilyen könyvjelzőknek ne tudjunk örülni. A Liquid bookmarks, vagyis folyékony könyvjelző névre keresztelt könyvjelzőket kézzel készítik, nincs két egyforma belőlük. Két Három színben kapható, fehérben, pirosban és…..
dobisan (törölt) 2008.10.28 21:04:05
A Google feedolvasója kommentező funkcióvalbővült. Akik szeretnének megosztott feedelemikhez valamilyen kommentet fűzni, azok ezentúl a feedelemnél ne a "Share" gombra, hanem a "Share with note" gombra kattintsanak. A Google ennél is tovább ment. A feedelemeket…..
"Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt" - írta nekünk kedvenc Homárunk.  …..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Bigyóblog Minizseblámpa 2007.11.08 21:29:00
A világ legkisebb zseblámpájaként ajánlja a Forma az elemre helyezhető elemlámpát. Ebben nem tudunk igazságot tenni, de kétségtelenül praktikus darabról van szó. Ugyanez a megoldás egy másik lámpával...
dobisan (törölt) 2007.11.08 22:52:04
Ma reggel írtunk a 24, a Hősök és a Szökés sorsáról, de van még egy rakás sorozat, velük vajh mi lesz? Az LA Times és a thefutoncritic.com alapján most összeszedjük, hogy ki hogy áll, és ez kábé mire lesz elég. Nem elfeledni, hogy ha végetér a munkabeszüntetés, minden áll…..
Bár sokan dícsérik a Google-t, főként a minimalartos, funkcionális dizájnjai miatt, úgy tűnik, csak ehhez értenek igazán. Sem az Orkut, sem pedig az iGoogle theme-jei nem sikerültek olyan szépre, esztétikusra, hogy az embernek ne támadjon kedve kiröhögni mondjuk az igoogle-os…..
comment:com Hová lett Homer? 2007.08.03 13:33:00
Nem a Viasat cseszett ki a rajongókkal, hanem a sors, és a szerződések. A csatorna tájékoztatása  szerint azért nem volt Simpsons epizód a héten, mert az eredeti sugárzás után csak bizonyos idő elteltével kapjuk meg a mesterkópiát. A Viasat mindent megpróbált a…..
dobisan (törölt) 2007.08.04 10:25:33