Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nezavarjmasokat

0 bejegyzést írt és 514 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három hete letarolták a fákat, azóta felszedték a villamossíneket, elvitték a szobrokat, eltakartak, szétszedtek, kiástak mindent – most meg Varga Mihály bejelenti, hogy bocs, ez lesz az egyik első beruházás, amit a hiány csökkentése érdekében fel fognak függeszteni. A Kossuth…..
nezavarjmasokat 2013.05.11 02:54:36
@rasantal: Hagyd, a fajtájáról írta Orwell: "Mindig, amikor valamiféle rendszert kompromittáló vitára kerülne sor azt kiabálják: „Négy láb jó, két láb rossz.”, ami a rendszer ideológiájának, azaz az állatizmusnak a lebutított jelszava. Ezt bégetve percekig lehetetlenné teszik az értelmes társalgást."
De szép is ez, Feleim! 15 hónappal a választás előtt Miskolcon már látszik milyen kampányunk lesz. Bemelegítés vagy főpróba? Döntsétek el magatok. Az viszont biztosnak látszik, hogy a 2014 Legnagyobb Hülyéje címért öldöklő közdelem és sugárban hányás várható a szocik, a…..
nezavarjmasokat 2013.01.21 12:14:10
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Te agyatlan barom!!!

"grasszál a gárda" Ja, a gárda öli sorban a magyarokat, pár száz forintért a gárda gyilkol idős, magatahetetlen embereket!!!!

kuruc.info/r/2/106430/
kuruc.info/r/2/106508/
kuruc.info/r/2/106500/

és még oldalakon lehetne sorolni a cigányállatok által elkövetett szörnyűségeket! Remélem akkor is ilyen toleráns leszel, amikor a te szüleid rabolják ki, gyilkolják meg!
nezavarjmasokat 2013.01.21 12:22:12
@bella _ciao: Világos. Szerinted nem az a zavaró, ha valaki(?) agyonver egy 92 éves nénit (szentkoronaradio.com/belfold/2010_02_14_ismet-oltek-belehalt-seruleseibe-a-ciganyok-altal-megvert-92-eves-neni), hanem az, aki ezt megírja! :-)
nezavarjmasokat 2013.01.21 12:24:13
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): A retkes cigányállatok nem képesek a tényekkel vitatkozni - a többi nicked mögül már kár is lenne megpróbálni. A tények azok tények - a cigányállat pedig cigányállat.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
nezavarjmasokat 2013.01.20 14:46:12
@Darkosia: Egyetértek.
Híradóriportot készíteni nagyon komoly szakmai feladat. Kivenni egy több órás rendezvényből a lényeget, érthető módon interpretáltatni valakivel, idézni egy-egy mondatot úgy, ahogy elhangzott, és miközben az információ lényegét megosztod, hasznos érzékeltetni valamit az…..
nezavarjmasokat 2013.01.19 16:54:58
@DezInf: Mi van? A tórával törölted ki a valagad?
nezavarjmasokat 2013.01.19 17:30:04
@JohnHenry: És a romológia, jogász, manager szakosok? Azok még kevesebb értéket termelnek, mint a büfések!!
nezavarjmasokat 2013.01.19 17:38:50
@nemzetikonyves: "John Galliano 15 esztendeje állt a Dior Divatház élén, és sikert sikerre halmozott. Csakhogy elkövette az egyik legsúlyosabb bűnt, amit ember manapság elkövethet: megsértette a zsidókat. Egy házaspár állítása szerint a párizsi La Perle kávéházban ez év február 24-én állítólag bántó megjegyzést tett rájuk. Nem sokkal később egy hölgy is feljelentést tett ellene, szintén azt állítva, hogy ugyanabban a kávéházban neki is valami csúnyát mondott. Mindez persze talán nem lett volna elég Galliano elítéléshez, csakhogy a Sun című bulvárlap egy videóval állt elő, melyen a láthatóan ittas Galliano megint csak egy elképesztően durva sértést vágott Olaszországból érkezett zsidó vendégek fejéhez. Kérném a gyengébb idegzetű olvasókat, az alábbi mondatot ugorják gyorsan át. Galliano ajkait ugyanis a következő minősíthetetlen szavak hagyták el: „Szeretem Hitlert. Az olyanok, mint ti, már rég halottak lennének. A ti apáitok és nagyanyáitok elba…ott elgázosítottak” – közölte sokak füle hallatára."

Embert ölni bűntetlenül lehet (lásd cigányállatok magyargyilkosságai) - zsidóra csúnyán nézni nem. Éljen a liberalizmus!!! :-)
Soha nem látott mértékben özönlötték el a budapesti aluljárókat a hajléktalanok. Az egésznek bosszúíze van...Orbán Viktor megmondta: nem életszerű az Alkotmánybíróság döntése, amely megsemmisítette a közterületeken életvitelszerűen élők büntethetőségét - noha ő az…..
nezavarjmasokat 2013.01.13 17:13:33
@babo81: mint már mondtam: Lehet, hogy én undorító vagyok, de te és a "kedves családod" undorítóbb, mikor okádva, kannás bort szopogatva szarik/hugyozik a busz ülésére!
nezavarjmasokat 2013.01.19 09:46:19
@flugi_: Nem véletlen! Életstílusa egy retkes cigányállatnak megegyezik a büdös homeless "élet"stílusával!
  Ma a Lendvay utcai Fidesz-székháznál tartotta több mint két évtizedes gigaturnéjának legújabb előadását a Belvárosi Antirasszista Nagycirkusz. Az ürügy ezúttal egy félművelt, - nótás és talán -részeg sajtómunkás szokásos heti akciója volt, amelynek során ismét egy…..
nezavarjmasokat 2013.01.14 14:58:10
@Legelő Őse: Így igaz!! Legfőbb ideje lenne felemelni a szavunkat a cigányok ellen, akik(?) rasszista indíttatásból gyilkolják a magyarokat (Bándy Kata, Cosma, kuruc.info/r/2/106508/, és még hosszan lehetne sorolni a cigányok által megölt áldozatok számát...) A cigányok által megnyomorított, megvert, megfélemlített áldozatokról már nem is beszélve!!!
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
nezavarjmasokat 2013.01.12 15:14:05
@_Molly: Szemkilövés és társai...barikad.hu/node/51096
Az alább közrebocsátott poszt két fiatal aktivista-pedagógus sztorija. Azt reméljük, hogy a hamis humanizmustól és illúzióktól mentes történetet nem értitek félre. Talán még azt is remélhetjük, hogy a happy end-mentes történet nem a cselekvés lehetetlenségéről szól, hanem…..
Szájer József bosszúsan elmormolt néhány válogatott káromkodást a bajsza alatt, aztán keserves mártírképet vágva előbányászta az ő istenített iPadjét. Akkurátusan ellenőrizte, hogy töltöttek-e az akkumulátorai, hisz mióta végzett az Alaptörvény megszerkesztésével…..
Istvánnak már a pénztárban feltűnt, hogy a jegyén célállomásként Linz helyett a Wien+Zone100 állt, de a pénztáros megnyugtatta, hogy közvetlen járat megy Linzig. Bécsben persze kiderült, hogy tényleg Bécsig szól a jegyük, így duplaáron fizethettek pótdíjat…..
Tisztelt magyar Állampolgárok! Kedves Barátaink! 2012 a megújulás éves volt. Az év eleji spekuláns támadások, majd Brüsszel akadékoskodásának ellenére a kormánynak sikerült megújítania az „elmúltnyolcév” kárhozatában szenvedő Magyarországot. Bár a pénzvilág kalózai…..
A Kettős Mérce-blog történetében nem először tettük fel ezt a kérdést. Az elmúlt 5 évben alatt végigkövettük már a Zöld Pardon, a Sirály, a Kultiplex és a Tűzraktér bezárását. De szerveztünk flashmobot a Szimpla-kert bezárása ellen, ami végül happy enddel zárult,…..
nezavarjmasokat 2012.12.28 16:22:51
@komissarlajos: Ki a f@sz az az áder? Csak nem az a paraszt, ami minden Jobbikos felszólalás előtt és után ugat?
nezavarjmasokat 2012.12.28 16:26:47
@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]: Nem éjfélkor, hanem délután 6-kor kellene bezárni minden kocsmát! 1-2 óra, míg a sok alkesz hazatámolyog, újabb 1-2 óra, míg a szerencsétlen lakók idegei lenyugszanak annyira, hogy el tudjanak aludni - reggel 6-ra pedig menni kell egy olyan helyre, amit ezek a tetves alkoholista állatok hírből sem ismernek: DOLGOZNI!!!
Egy Sonali Mukherjee nevű nő nyerte meg az indiai Legyen ön is milliomos! vetélkedő tízmillió forintos (kb. 45 000 dolláros) fődíját, és ha van valaki, akitől egy fillért nem sajnálunk, az ő. Kilenc évvel ezelőtt az akkor még egyetemista nő kollégiumi szobájába három…..
A Blikk igen komor és szigorú hangú cikkben osztja ki a két év letöltendőt Stohl Andrásra, na nem azért, mert a színész megint Schumacherre kokózta magát és elütött egy öreg fószert, hanem azért, mert az első börtönkalandról írt, azaz tollba mondott könyvétől…..
A kormány illetékes agytrösztjei azt gondolták, hogy a fővárosi tömegközlekedés problémáit egy csapásra orvosolja a BKV vezetésére rászervezett újabb rakás bürokrata. Ennek szellemében megteremtették a Budapesti Közlekedési Központot, és Vitézy Dávidot. A terv bevált. Az…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
nezavarjmasokat 2012.12.16 22:54:11
@ne most: A jó édes anyukád nem említette, hogy számodra a helyesírás elemi szabályai is olyanok, mint - példádnál maradva - a cipő avagy a civilizáció? Talán ha kijártad volna az elemi első négy osztályát, tisztában lennél vele! (Tudom, nyelvtannáci vagyok - de bántja a szemem a bunkó emberek fröcsögése....)
A nők elleni erőszak egyik igen gyakori formája az, amikor értelmi fogyatékos vagy mentális zavarokkal élő nőket kényszerűen sterilizálnak vagy kényszerítenek arra, hogy megszakítsák terhességüket. A rendszerváltás óta egyre nehezebb információkat szerezni a témáról, de egy 1989-ben publikált…..
nezavarjmasokat 2012.12.15 18:50:53
@brrr....: Jó hallani, hogy a természetes szelekció (ha ritkán is, de) működik!
nezavarjmasokat 2012.12.15 19:01:06
@brrr....: "Az állatvilágban sem az a példány lakik jók sokszor, aki a vadat elejti."

Az állatvilágban ilyen kivételesen előfordul. Az "emberi" világban viszont ez a törvény!!! Nem a melós, a termelő akasztja le a nagy pénzt, hanem a f@szát vakaró "manáger", a kereskedő, az "manáger" farkát leszopó "PR,HR,stb" kurva!!!

Szerinted miért kerül egy ultrahang szenzor 9.220 forintba, amit az ebay-en (szállítással együtt) ~700 forintért megkapok???
www.ebay.com/itm/HC-SR04-Ultrasound-Wave-Detector-Range-Ultrasonic-Sensor-Distance-Module-/200849798520?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ec394b578
A zsidók extraprofittal "dolgoznak"!!!!
nezavarjmasokat 2012.12.15 19:02:00
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Teadélután Testvérek között is 2012.11.01 03:15:55
Jeszenszky Géza, volt külügyminiszter, jelenlegi oslói nagykövet három évvel ezelőtti egyetemi jegyzetében alábbi mondatot vetette papírra: „azért van, hogy olyan sok roma szellemileg leépült, mert a roma kultúrában megengedett, hogy a testvérek vagy unokatestvérek házasodjanak,…..
nezavarjmasokat 2012.11.01 18:14:59
@Alkibiadesz: A "bosszúszomj" valóban nem etnikumtól függő - ez minden normális ember sajátja! Éppen ezért akarja minden tisztességes ember a cigány gyilkosokat akasztófán látni!!!!
nezavarjmasokat 2012.11.01 18:18:23
@stark: Köszönöm, hogy a "bunkó"-t a "paraszt" szinonímájaként használod.. Ez mindent elárul a tórás, buzi hitedről!
nezavarjmasokat 2012.11.01 18:19:21
@Pipas: Egyetemen, cigányok között? :-))))))))))
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
nezavarjmasokat 2012.11.01 16:24:20
@Anti Anyag: Persze. Kb. féláron. MINDEN vigéc abból él, hogy hazudik, csal. Normális esetben lenne egy honlap, ahová mindenki feltölthetné az eladni kívánt ingatlanjainak a leírását, képekkel - a (jövendőbeli) vevő megnézné és jelentkezne a tulajnál, az ingatlan megtekintése céljából. Ha tetszik parola és ennyi. Lepapírozzák - én eladtam, te megvetted ennyiért, oszt joccakát (Mocskos tetves ügyvéd sem kellene, természetesen!)
nezavarjmasokat 2012.11.01 16:47:33
@GiaMarie: Megvárni a "kedves" ingatlanos piócát és tisztázni vele: jó-e neki, ha több füle lesz, mint foga? (Bármilyen válasz esetén tenni róla, hogy a maradék egy füle több legyen, mint a fogainak a száma - a több milliós havi bevételéből tud áldozni fogorvosra!! (Már ha van igénye rá...)
nezavarjmasokat 2012.11.01 17:09:57
@Anti Anyag: "Ő" (helyesebben írva: EZ) mégis mit kockáztat? Nekem nem lesz az el nem adott lakásból bevételem, nekem kell a rezsijét továbbra is fedezni!!! A tetves vigéc csak a markát tartja! (Hál' Istennek nekem nem - anno 42-ért hirdette egy mocskos vigéc azt a házat, amit végül (vigéc kizárásával) 35-ért vettem meg...:-)
Egy város, ahol az erőszak és a bandaháborúk mindennaposak, az államtól pedig hiába vár segítséget az ember. Nézz szembe azokkal a fiatal, nem ritkán még gyerek bűnözőkkel, akik Port Moresby utcáit uralják! Stephen Dupont ausztrál fényképész Afganisztán és Irak után úgy…..
nezavarjmasokat 2012.11.01 16:03:27
@dr kíváncsivagyok az igazi: Ja,ja,ja!! Én is ki tudok akadni, amikor a 80-90 éves öregek ellen elkövetett gyilkosságok elkövetőinek a fényképe csupa cigányállat, nem pedig szőke, kékszemű norvég cserediák! :-))
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
nezavarjmasokat 2012.10.20 13:49:55
@nick papagiorgo: "A munkavállaló (dolgozó) sose kéri, hogy "engem ne tessék bejelenteni". Neki a bejelentés lenne a legjobb TB és nyugdíj szempontból. Ha nem jelentik be, kifejezetten rosszul jár."

Igen, így van! Ezért is itélem el azokat a mocskos csalókat, akik(?) vállalják a bejelentés nélküli munkavégzést! Olyanok, mint a sztrájktörők - remélem mindegyik leesik egy állványról és a nyakát töri!!!
nezavarjmasokat 2012.10.20 14:52:37
@munkasterror: Na, akkor az ilyet úgy kirúgni, hogy a jövő évi hóval essen csak vissza!!!
Szívesen írnám Giró-Szász András kormányszóvivőről, hogy mostani szereplésével elveszítette maradék hitelét, de nem tehetem, mert már rég mínuszban volt.A Hírtelevízió Rájátszás című műsorában megmagyarázta, miért nem a kormány, hanem a szemét bankok rúgták fel a…..
nezavarjmasokat 2012.10.20 06:35:24
@hagyma: A világ egyik fele normális - a másikon összegyűltek a röhögő/orsós/győzike-féle hülyék...
nezavarjmasokat 2012.10.20 08:10:07
@hagyma: Tévedsz, Hagyma! Az én szememben orsós viktor és libás bajnai ugyanaz a réteg: A magyarokon élősködő zsidó tetű!!! Mindkettőnek el kell(ene) tünnie, hogy Magyarországot ne a zsidrákok és a cigányállatok irányítsák!!!
Naiv ügyfél még igen jól járt, hogy csak félmillióval került többe az interneten 2,5 millióért hirdetett Mazda, és csak kicsit volt törve az eleje egykoron. Persze utóbbit csak azután derítette ki, hogy megvette, de ez legyen a legdurvább lehúzás, ami valaha…..