Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vizsla_

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  " Ami túl biztos, az úgysem jön be " (gabx)..
vizsla_ 2015.03.08 20:16:04
@desike (Egy szeló_egy esély!): X-re nekem is gyanús a Napoli és Atletico meccs is.

ha jön a Villarreal győzelem, akkor a nyereményből gyorsan pakolnék is erre a két X-re!
kombiba 10 feletti odds, hátha...
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Amikor dönteni kényszerülsz saját meccseidből szelektálni, a nagyobb szorzók részesüljenek előnyben, mert paradox az egész mixelgetés!" (andros)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen elkönyvelni a fogadóval szemben, meg hogy legyen egy jó pár kifizetési…..
vizsla_ 2014.11.25 19:31:51
vizsla_ 2014.11.25 20:14:31
vizsla_ 2014.11.25 20:18:27
Balázsék hatalmas konfliktusokat ígérnek a mai műsorra, de mivel az asztalon kolbászoló albínó sün megacuki, én erre most annyira nem figyeltem oda. Ezek után viszont az évad során talán először látunk olyan képsorokat, hogy a lakók a táborban alszanak, és most is csak azért,…..
vizsla_ 2014.11.05 16:55:49
@probono: hehe, ez jó

sztem is ha nagyobb dolog van a mérleg másik serpenyőjében, pl. egy 10 csillagos nap utáni komplett vacsora, akkor már a Bárdosi meg a Bunyós is mondta volna, hogy a vacsora nagyon fontos, mert akkor könnyebben bírják a hátralévő napokat, találtak volna rögtön ésszerű okokat arra, hogy Petiből hozzák ki végül azt, hogy ő mondjon le önmagától...
vagy igen, rögtön Peti látva a steak húst mondott volna le rögtön erről.

én ha ott vagyok nagyon megmakacsoltam volna magamat, és ha kell egyedül eszem meg a banánt, csokit meg ami abban a dobozban volt.:)
majd miután elfogyasztottam a többiek előtt, csak annyit mondtam volna nekik, hogy áá nem is esett jól. :)

hülye Puskás gyerek mit vádaskodott, hogy
az a különbség, hogy "te a dzsungel királynője akarsz lenni, én meg rendes ember"

hát de hogy akar rendes ember lenni, hogy együtt van a pornóssal, közben Angélával, pornóssal a kamerák előtt szakít, nem privátban, Angélának nem mondta el, hogy a pornóssal jár(t), ilyen egy rendes ember?:D
akkor már inkább a dzsungel királynője, az ex-alkesz.:)

nem ért ennyit ez az egész, mintahogy Peti 2 hetes kapcsolata sem, ami lehet egy kamu.
teljesen irreleváns dolog, szemben pl. azzal hogy ha vmi komoly dologról van szó, beteg szülő, kisgyerek stb...
Hiánypótló infografika a coolmateroal.com-tól: dugótérkép a Trónok harcához. Klikkre nagyobb, értelemszerűen spoileres, ha az első három évadot még nem látta az ember. ..
Ott áll előttem egy méterre VV Aurelio, és hosszasan méreget. A tekintete elég fura, mintha keresne valamit, összeráncolt szemöldökkel, láthatóan nagyon koncentrálva matat egyik kezével a nadrágjában. Édes istenem, gondolom magamban, és önkéntelenül jobban a homlokomba húzom…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását...
tippek .....
vizsla_ 2012.03.04 09:27:31
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
vizsla_ 2010.08.14 20:55:25
@chrisred: de most majd Hodgson megváltja a világot:)

(igaz, Cole, Jovanovic, Poulsen nem az a fajta erősítés, amitől a Pool visszakerül a BL helyekre

de Gerrard is maradt, Torres is, még a végén az argentin pitbull is marad, pedig nyár elején már alapvető volt, hogy lesznek nagy távozók a Pool-nál)
vizsla_ 2010.08.14 21:24:53
@chrisred: olyan nagy??

tavaly azért az a 62 -64 pont sztem még az elég gyenge Pool-tól is kevés volt
ennek több oka lehetett, maga a játékoskeret, Torres rengeteg sérülése, Gerrard formahanyatlása, Xabi Alonso távozása (Aquilani hónapokig haszontalan volt), Rafa Benítez baromságai (nem tudhatjuk mi igaz a sok kamuhírből, hogy jóban volt a játékosokkal, vagy utálták már) és még sok dolog...

elég szoros volt a befutó tavaly, nagy nagyot huppant a Pool, de sztem a 68-70 pont az a minimum, amit Hodgson-nak hoznia kéne
(egy egészséges Torres-sel, Joe Cole-lal, Gerrard-dal,igazi előbbi kettő sérülékeny:D)

nálam a távoli azt jelentené, hogy a Pool 10 pontnál is távolabb lesz a 4. helytől
sztem azon belül lesz,
ahogy volt tavaly is
(igaz, ezt tudta Rafa is hozni a legrosszabb évében)
Már megint ezek a fondorlatoskodó, anglo-katolikus, félprotestáns, házasságtörő zátonylakók, mer’ ezeknek semmi sem szent. A SkySport értesülései szerint a Manchester City mindent megtesz, hogy leigazolja Jézus Krisztust. Mennyei forrásokra hivatkozva a csatorna tudni véli,…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
vizsla_ 2010.07.19 08:47:33
a MU meze ritka ronda lett, igaz a tavalyi is milyen gáz volt a star trek-es témával:D

ez a galléros megoldás is amatőr, hát még ha normál gallér lenne, nem ilyen ami 5 perc után alátűrődik a nyakrész alá
meg az egyik oldalon eltűnik, másikon nem:D

de a legnagyobb vicc a kapusmezük, van der Sar ebben lesz majd a kis tigris:DD
i27.tinypic.com/2useudz.jpg

az Aon felirat meg egyszerűen ocsmány, ennél még az AIG is jobb volt
(vagy akkor már legyen Avon:D)

Arsenal hazai meze nem rossz(talán a Bergkampos időszak elején volt ilyen mezük legutóbb, legalábbis onnan ugrik be ez), de most végre az idegenbeli mezen eltalálták, hogy egy jobb sárga legyen + bordó

Chelseanél az Adidasnak sikerült szintén sikerült ronda dolgokat alkotnia, pl. piros csík a nyakrésznél, meg az idegenbeli fekete-narancs kombó
de ez még elmegy
Egyébként sem azokról a sztárokról szólt a vébé, akiktől vártuk, talán nem felesleges beszélni egy poszt erejéig azokról, akik helyettük vitték a show-t. Azokról, akiket valamiért megjegyeztünk. Van a hajtás után található válogatottban olyan, akiről már hallottunk, csak el…..
Nou San Trafford New Messiah 2010.07.14 16:05:00
Érdekesen sülhet el egy promóció, ha már gyakorlatilag mindenki ismeri az újdonságot. Biztosan felizgatta a lakosságot a hír, hogy a világfutball egyik meghatározó figurája hosszas tépelődés után hatalmas meglepetésre New York-ba, az MLS egyik lendületesen épülő bázisára…..
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Túl vagyunk a világbajnokság második elődöntőjén is, katarzis sehol, de nézőpont függvényében lehetett értékelni sok okosságot a meccsen. Spanyolország a játék több elemében is ellenfele fölé kerekedett, sőt, nagyjából mindegyikben, de az biztos, hogy gyakorlatiasan nézve…..
A németek a modernkori futball egyik legkomolyabb vb-teljesítményt mutatták be tegnap, és éppen igaz, hogy a kontrajátékuk emeli őket a Dél-Afrikában látott válogatottak fölé, de azt is látni kell, hogy mind az angolok, mind az argentinok ellen már az első perctől kezdve…..
vizsla_ 2010.07.04 20:33:15
@MEDVE1978:

a spanyol Gómez
a lengyel Podolski
a lengyel Klose
a bosnyák vagy ki tudja milyen Marin
ghánai Boateng
török Özil
a hottentotta Khedira
a brazil Cacau
Aogo, meg Trochowwski sem igazi német nyilván...

ez a német csapat szó szerint VÁLOGATOTT
csak nem német válogatott...
Spanyolország a sok nyekergés ellenére elrendezheti, hogy csak egy dél-amerikai jusson az legjobb négy közé, és újrajátszhassák a 2008-as Eb-döntőt a világbajnokság elődöntőjét Németországgal. Hogy ez a spanyol csapat nem olyan erős, mint az akkori, azt látjuk (meg azt is,…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
vizsla_ 2010.07.03 18:06:51
@Lcapitant: ez talán már van 2 hónapos hír is:D

a Milan meg a japán Honda-ért tett ajánlatot, de el is lettek utasítva, nem tudom hogy gondolják, hogy egy fiatal játékost hoznának...
de egy 10 év még, és a Milan-ban fog kikötni:)