Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loler

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lesújtó hír, hogy vége a Lucasartsnak (született Lucasfilm Games), a Disney bezárja. Nem olyan meglepő ez, régi Monkey Island-osok, Ron Gilbert és Dave Grossman is írják, hogy erre azért lehetett számítani. A stúdió az utóbbi években nem nagyon találta a helyét a piacon, a Disney…..
Mindenki el van ájulva a Bioshock Infinite-től (én is), a hét játékcsaja nem is lehet így más, mint Elizabeth, akit a játékosnak ki kell mentenie a lebegő városból, Columbiából. Az első két Bioshockkal elég magányos élmény volt játszani, mert a főhős egyedül szállt szembe a…..
Loler 2013.03.31 18:58:09
@Guardian412: Egyáltalán nem bánom ha valaki kifejezi magát egy kisregénnye, viszont ha ez a személy a hozzászólását nem igényesen írja meg, akkor ne is várja el, hogy elolvassam.
Loler 2013.03.31 19:09:12
@Guardian412: Ne félj, tisztában vagyok ezzel én is, sőt azzal is, hogy én se tudnék hosszan hiba nélkül írni. A véleményedet semmi képpen nem akarom megváltoztatni, és csak segíteni próbáltam abban, hogy a véleményed jobban át tudjon jönni. Ha ezt támadónak vetted, akkor sajnálom, de én felidegesítettem magamat a hozzászólásaidat olvasva.
A képen látható úriember a nap hülyéje, a húszéves Cameron Pittman a floridai St. Petersburgból.Pittman az évszázad bűntényét próbálta elkövetni: egy PlayStation kontrollerrel akarta kirabolni a sarki fűszerest. Ez önmagában sem túl életképes ötlet, hát még akkor, ha éppen…..
Loler 2011.04.21 15:44:36
@Acsabi44:
Ott a pont!
Mivel a Half-life-os jócsajokat most lerendeztük a Beyond Black Mesa szereplőjével, ezúttal sem Alyx a rovat főszereplője (azért egy meglehetősen pornográf kép erejéig felbukkan majd), de nyugi, nem ugrunk nagyot - épp csak a rivális cég főhadiszállásáig. Az Aperture Science…..
Loler 2011.01.24 11:43:49
@Fecniii: Ez tökjó, ilyen kell nekem is! :D

Deee.. hogy állsz meg vele?
Rákattantam megint a Doom II-re, most kísérletképpen Xboxon toltam végig és kontrollerrel (hogy milyen eredménnyel, arról majd egy másik posztban számolok be). Szégyen, de ennyi év után nem emlékeztem, hogy a titkos 31. pályáról hol lehet átmenni a szupertitkos 32. pályára (ahol…..
IDDQD E3 csibék: Christine 2010.06.16 16:29:00
- Heló, te mit csinálsz itt? - Demózom a Nintendo 3DS-t, kipróbálod? - Aha, köszi. Szoktál amúgy Nintendo játékokkal játszani? - Igen, a pasimnak van egy Wii-je, a barátaimmal néha játszom azon egy kis Wii Sportsot. - És mit csinálsz, amikor éppen nem E3-on villogsz miniszoknyában?…..
Loler 2010.06.18 15:40:19
@stuccer: Köszönöm, megkíméltél tőle, hogy én fejtsem ki a Híres Ember kérdést :).

@capo|sfu: Éééés megint a magyar önérzet egy kiemelkedő példája emberek!

,,Nem 25 elbaszott tagállamról volt szó, hanem egyetlen egy fővárosról."
Jah bocs. Itt tarunk? Akkor én mondok egy tagállamot, te mondd a fővárosát. Egyetlen főváros! Sőt, még nem is megyek bele tagállamokba, úgy is elég valószínű, hogy találok olyan országot, aminek fogalmad nicns hogy mi a fővárosa ( Ha nem így van, akkor elnézést kérek, az átlagon felül álsz.[ sokan vannak, akik szerintem a megyeszékhelyeinket sem tudják].). Nekünk Budapest, és Magyarország a legfontosabb, de ezt ne várdd el mástól is hogy így gondolja. Nem kell szarul érezni magunkat, el kell fogadni, hogy ez az élet, mi sem veszünk sokmindenkiről tudomást, ők miért vegyenek? Én országot nem minősítettem, mást nem állítottam róla, mit amit mindenki, aki kicsit is objektív, tud. HA meg már az emberek minősítésénél tartunk, akkor te mit csinálsz? Én saját honfitársat és családot nem minősítettem, egyetlen tényt közöltem az országról. Emellett midnen ember oylan lesz, amilyen lenni tud, ha a saját országában, akkor ott, ha nem akkor nem.
Loler 2010.06.18 19:39:08
@capo|sfu: Egy Woody Allen idézettel válaszolnék:

"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Úgy dönötttem megfogadom.

Búcsúzóul egy kis magyar értelmiségi, ha már a hülye más nemzeteknél tartunk:
vimeo.com/11931684
vimeo.com/11690875
(Kihangsúlyoznám: ELTE! BME!)