Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(-o-)

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A RaiDue némi hárítás után elismerte és „túlzott önmérsékletnek” nevezte a hibáját. A hetero szexjelenetekkel nem volt bajuk...
Mindenkivel előfordul, hogy forgolódva, félálomban tölti az éjszakát, bár a legtöbbször nem tudjuk, mi az oka a rossz alvásnak. Könnyen lehet, hogy megfeküdte a gyomrunkat a vacsora.  Ha éjjel nem tudunk  könnyen elaludni, annak hátterében számos tényező állhat.  Mit ne tegyünk lefekvés előtt, annak…..
A legutóbbi olcsó, kábé 10 ezer forintos projektor után erős kétségek merültek fel bennem, hogy szabad-e kintről is 40-50 alatt másikat venni. Biztosan tudnak jót gyártani, de azért 10.000 forintért náluk is csak hulladékot kapni. Itthon azt se. De mint tudjátok, kezdek rajongani a Blitzwolf újonnan…..
Tavasz van. Ilyenkor szezonálisan is fellendül a lakáspiac, de az idén robbanásszerű érdeklődés várható az elmúlt évekhez képest. Köszönhetően a kormány otthonteremtési támogatásának a CSOK-nak, igen sok magyar család tölti szabadidejét számológéppel az étkezőasztalnál és latolgatja a lehetőségeit.…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
(-o-) 2016.03.23 15:18:00
Korábbi cikkünkben abban próbáltunk segítséget nyújtani, hogy melyek azok a szempontok, amiket érdemes végiggondolni egy környék megválasztása során. Most “közelebb megyünk” és az ingatlan általános állapotának felméréséhez adunk hasznos tippeket:  - Külső részek: Homlokzat Kezdjük is a…..
(-o-) 2016.03.02 12:08:21
@Matteo79: te Matteo. ez nem igazi blog, hanem egy promo oldala egy hasonlóan megírt könyvnek.
Kétféle ember van, az egyik, akinek a vakondról a kertésznadrágos cuki mesefigura ugrik be, a másik, akinek a randa földhalmok a kertjében. Tulajdonképpen úgy is fogalmazhatunk, hogy a kert nélkülieknek a vakond egy aranyos kisállat, a kerttulajdonosoknak meg ádáz ellenség, a két csoport között…..
(-o-) 2016.03.01 15:07:00
  Írta: Paulovkin András (A Semmelweis Egyetem Fertőtlenítő Állomásának vezetője) Otthonunk és a láthatatlan betolakodók Az emberek nehezen tűrik az otthonaikban vagy akár a munkahelyükön a hívatlan látogatókat. Az ellenérzéseik csak fokozódnak, ha ezek a látogatók olyan élőlények, melyek…..
Óriási hírt hozott le a Variety, és persze az összes többi médiaipari szaklap: a Jóbarátok Joey-ja, azaz Matt LeBlanc lett a Top Gear új házigazdása. Ő egyébként az első nem brit születésű házigazda a műsor történetében. A hányattatott sorsú Top Gearnél azóta kapkodnak két kézzel az új…..
(-o-) 2016.02.04 14:11:38
Ha Ádámnak minden vágya ilyen gyorsan teljesül, akkor nagyon szerencsés fickó lehet. Igaz, mi történik kötelező biztosítás fronton kérdésére, nem mi, hanem a Világgazdaság adott választ ma reggel, de gondolom háttérinformációnak ez is jó lesz. A régi ügyféllel szemben…..
(-o-) 2015.09.17 16:43:34
Zolit teljesen kiborította a rettenetes nevű Hagymatikum kültéri részén tett látogatás, és beszámolója alapján eléggé joggal. Makón egyrészt úgy tűnik, feltalálták a látványcsúszdát. Másnak nehéz betudni, hogy csak kanyarognak a csövek, de használni nem lehet őket,…..
Tádááááám! Nyár elején már belengettük, hogy nagy terveket szövögetünk egy fogyasztóvédelmi tanácsadással foglalkozó szervezettel, és örömmel jelentem, kánikula ide, nyári szabadságolások oda, összehoztuk a dolgot! E héttől kezdve rendszeresen lesznek olyan…..
Subba Az első szépségversenyem 2015.08.14 15:46:27
Meg is nyertem, ne féljél B) ..
(-o-) 2015.08.14 15:50:03
László történetét leginkább az extrém nagy anyagi bukta emeli ki az Extreme Digital tag alatti esetgyűjteményből. Meg az, hogy szegény az igazságát keresve elment a gyártón át egészen a Békéltető Testületig - mondjuk hiába. A tanulságot ő maga írja: "mindent alaposan…..
(-o-) 2015.08.04 09:08:44
Válasz a vágatlan fotón hajtás után. Plusz: a kispapa orra felülnézetből! ..
Subba Subba Quiz: Ki ez a MILF? 2015.06.10 06:59:05
Punettijéről könnyebben felismeritek ..
Más is találkozott ezzel a megoldással? Mi ez a jelenség? Egyszerűen a szegény Lajos közelében működő Nemzeti Trafik kapott egy selejtes szállítmányt? Vagy nyerészkedni próbál a Philip Morris, de elfelejtették lenyesni a hüvely végét, és így jól lebuktak? Esetleg egy…..
Szocske szerint nem egyéni pech, hanem gyíkemberes összeesküvés előre megfontolt selejtraktár-ürítés áll a folyton bekrepáló akciós izzói mögött. Másnál is nyúvad a benzikúton vett LED-es OSRAM? Szia Homár! A MOL-töltőállomásokon nagyszabású OSRAM matricagyűjtő…..
Subba Kínzó kérdés 2014.07.31 13:39:29
Ki az a mindig naprakész celebanyuka, aki a szokásos napi rohanásban valamin úgy felhúzta magát, hogy  urával ellentétben nem volt szívbajos, és a család bébiszitterét véresre verve vezette le dühét. Miután kicsit lehiggadt, a szerencsétlen babacsősznek nyomatékosan…..