Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukoricapehely

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodabogár Az IMOLa Társas- és Szerepjáték Táborban számtalan régi és új társas fordult meg tíz nap alatt, ám ennek legnagyobb sztárja a társasjátékok közül egyértelműen a Scythe volt. Ha nem volt valamilyen fő program, akkor mindig ültek mellette legalább öten, és több órán keresztül, sokszor…..
kukoricapehely 2016.09.07 22:38:04
@Nosfi: van hivatalos fordítása is a szabálynak, a stonemaier games oldaláról elérhető: app.box.com/s/rj3jrw0rab2uiz02up89kbant5g8ew1p/1/6316565229
(A többi játékukhoz hasonlóan)

Egy két észrevétel a cikkhez:
1.) Mivel az itthoni komolyabb szaküzletekben is előrendelhető a játék, az ára kicsit barátibb, és valójában a 17-20 ezres sávban mozog

2.) Valójában csak 6 célt kell teljesíteni a lehetséges 10-ből a játék megnyeréséhez. Nem tudom, hogy ez csak elírás, vagy mivel 7-ig játszottátok ezért növekedett a játék hossza.

3.) Az 5 féle cselekedet sem jön ki. A játékosok tábláján 4 lehetőség van, és mivel ugyan azt egymás után többször nem választhatod, ezért ez 1-el még csökken. (Kivétel a Russviet-eknél) A központi gyár elfoglalásával ehhez mondjuk valóban lehet +1 akcióhelyet draftolni.

Minden másban osztom a cikkíró véleményét.
A játék nagyon egyben van, ár / érték arányban szerintem megéri. Kicsit rutinosabb játékosokkal biztos vagyok, hogy a játékidő is felpörög.