Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarbleC

0 bejegyzést írt és 244 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geszti Péter, a Nemzet Marketingese tegnap este Kálmán Olgának magyarázta, hogy attól, hogy állami felkérést kap, még igazán kritizálhatja a vezetést. Kálmán Olga elég keményen belekérdez abba, hogy ha Geszti pár hónappal ezelőtt olyanokat mondott, hogy Magyarországon kussolni…..
Problémája van a csajozással? Van megoldás, percek alatt! Úgy hangzik, mint egy férfiakat célzó teleshop, ami a nőket húspiacnak tekinti? Az is: az interneten különböző, állítólag kommunikációs technikák tárházát találjuk, pillanatok alatt PUA-k lehetünk, tapadni fognak…..
Ha eddig valaki azt gondolta volna, hogy nem lehet mobillal, sőt, mobilfizetéssel(!) csajozni/pasizni, akkor most jól figyeljen! (Egyben a Gozsdu-udvarban, a Király utcában, a Kazinczy utcában található szórakozóhelyek üzemeltetőinek, valamint fesztiválszervezőknek, kis- és…..
MarbleC 2014.07.08 00:26:35
Kedves Olvasó!   Nem bírom ki, hogy ne osszam meg tapasztalataimat a kedves olvasókkal. Az elmúlt 3 évben ez volt a 3-dik olyan munkahely, ahol a L. Ron Hubbard (a szcientológiai egyház alapítója) által cégvezetésről készített tanulmányokat magukévá tevő vállalkozással…..
Nyílt levélben fordul a Polgári Platform a Sportklub vezetőségéhez annak kapcsán, hogy ahogy szerdán megírtuk, a Dodzsem című műsor május 9-i adásában Balogh Tamás sportriporter azon élcelődött, hogy egy női sporteseményen nem az ott látható teljesítményre kíváncsiak a…..
MarbleC 2014.06.05 19:04:45
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás:

Gratula!

Üljél fel te is erre az álságos hullámra a bizniszeddel együtt.
És az nem vérlázító, hogy ezt a nőgyűlölő elszólást az üzleted reklámozására használod? Tudod, ennek is van kifinomultabb módja.

És igen, a női strandröplabdát nem csak a sportélmény miatt nézem. Aki ezt nem meri bevallani az egy álságos hülye. Vannak ebben az országban nagyobb bajok is, mint hogy ilyen hülye, átgondolatlan elszólás miatt essenek egymásnak az emberek.
  ..
MarbleC 2014.05.17 18:56:18
@Késapati Tamás:
a foszforsav
Ha csak a második számú kereskedelmi tévé önfényezős közleményeit olvasnánk, arra gondolhatnánk, mekkora siker is valójában az, hogy a TV2 főnöke a harmadik legbefolyásosabb magyar médiaszemélyiség lett az országban. Például itt van ez a szöveg, meg hozzá a videó…..
Az megvolt, hogy a megnyitó első műsorszámaként a kis Puskás Ferenc felcsúti színekben szaladt ki a pályára? Nagy-nagy szerencse, hogy a felcsútiak egyáltalán nem akarják kisajátítani maguknak Puskást. Sem, amikor lenyúlják a nevét, sem, amikor ellopják a hagyatékát. És…..
MarbleC 2014.04.24 05:57:08
@mzsolexy: elmúlt 8 év???

Abból már 4 a Fideszé. Eredmény: Mészáros + Nyerges + Simicska, csak egy pár nullàval több a rablás.
Az európai parlamenti választások közeledtével érdemes megvizsgálni, hogy a magyar választás végeredménye hogyan illeszkedik az európai trendekhez. Orbán Viktor és a Fidesz megnyerte a választást, de Orbán győzelmi beszédében túllőtt a célon, amikor Európában példátlan…..
MarbleC 2014.04.14 23:03:20
@Hannibal ante portas: Látom nem érted, hogy mekkora baromságokat írsz.

Az egyéni szavazat, azaz amit te is leadhattál, mert a törvény megengedi, hogy 8 általánossal is szavazhass.

Talán arra gondoltál, hogy az egyéni körzetek 90%-t nyerték meg. Ami igaz is, de a szavazatok aránya az nagyon más.

Nyáron dinnyét ne árulj, mert hamar tönkremész!
Polgárda A vesztőember: Bajnai 2014.04.07 12:28:15
Több kommentben is próbáltam kifejteni, úgyhogy most itt az ideje egy összefoglalásnak is. A Fidesz hatalmas győzelme (kétharmad vagy sem, mindegy) - mint ahogy azt előre látni lehetett - nem elsősorban a saját kimagasló teljesítményének volt köszönhető, hanem a hiteltelen,…..
MarbleC 2014.04.07 22:59:25
@_most_:

Bajnai nem politikus alkat? Akkor mi?

Ezt csak a fidesz ragasztotta rá. Bajnai egyetlen hibája, hogy behódolt az eleve vereségre készülő MSZP poligarháknak.

MSZP Magyarország elárulója, mert furcsány nyerenccel ellentétben nem volt hajlandó visszalépni egy közös ügy érdekében, mindenképpen a kvázi hatalom megtartásán dolgoztak. Nem a választások megnyerése volt a cél, hanem Bajnai népszerűség növekedésének megállítása.

Ezért ragaszkodtak a 2010-ben eleve vesztes szerepre felkent Mesterházy miniszterelnök jelöléséhez.

Csak a vicc kedvéért jegyzem meg, hogy talán Mesterházy a diszkós frizura utáni Maksa Zoltán emlékhaját, ezért cserélte le Bajnaisra. De lehet hogy nem is vicc?
MarbleC 2014.04.07 23:09:21
@Kuruc ezredes: Jézusom, mert jobbos ember nem is dohányzik vagy mi?

Mellesleg ezt a balliberálist felejtsétek már el. Ez max egy jóízű zsidózásra jó. Aki balos, az nem feltétlenül liberális is. Aki szocialista, az nem feltétlenül bal oldali is. Ott van például a nemzetiszociális vonal, tudod amit a kis bajuszos vitt tökélyre.
MarbleC 2014.04.07 23:51:17
@Kuruc ezredes: Előre szólok, hogy negyven felett csak két kezes súlyzóval csináld, különben várhatod a protézist.
„Csak a dolgok teljes ismeretében lehet vezetni. Ha valaki jön hozzám panaszkodni, hogy egyik beosztottja berúgott, ki tudom igazítani: ezt úgy mondd, hogy én panaszlok, aki tavalyelőtt kétszer is berúgtam.” Moldova György: Akit a mozdony füstje megcsapott -…..
MarbleC 2014.03.13 23:10:24
@shm: Te vagy ordítóan ostoba vagy naív.

Napi Gazdaság, mint független kiadó???

m.origo.hu/gazdasag/20130812-a-szazadveg-megvette-a-cemp-csoporttol-a-napi-gazdasagot.html
Aki építkezni akar, vagy a már meglévő lakását bővíteni, számítson arra, hogy kenőpénz nélkül igencsak hosszadalmas eljárás elébe fog nézni. A hitelfelvételhez sem árt némi ösztönző erő, de az is jó, ha csak ismerünk egy korrupt bankigazgatót, aki úgyis tud hitelt adni,…..
Amikor megjelenik egy ilyen cikk valahol a neten, akkor engem a tartalmánál mindig sokkal jobban izgat, hogy ki az, akinek elég fontos volt a magyar konyha ahhoz, hogy megírja, na és ebben az esetben, hogy lehet, hogy nem csak a helyesírás, de még az ékezetek is egytől-egyig stimmelnek???…..
MarbleC 2014.02.27 00:39:20
@zsu80: Flódnit mondjuk újpesten a Horváth cukrászdában, de ha már az eredetet is nézzük, akkor a Gozsdu udvar környékén is találhatsz.

@vuvuvu2: Speciel a rakott krumpli képpel semmi bajom. Te viszont elgondolkodhatnál azon, hogy egy félig magyar lányba, hogy szorulhatott több nemzeti büszkeség, mint beléd.
MarbleC 2014.02.27 10:23:20
@vuvuvu2: elismerem a töltött paprika tényleg furcsa,
de a gulyás és a paprikás csirke igen is vállalható.
Csak te kekeckedsz velük.

Képzeld el, hogy vannak olyan új hullámos éttermek akik így tálalják és próbálj meg együtt élni ezzel, bármilyen nehéz is lehet elképzelni, hogy vannak még kísérletező kedvű emberek, legyenek azok szakácsok vagy étterembe járó vendégek.
Kocsis Máté szerint 107 ezer "aktivistája" van a Fidesznek és ez több mint bármikor. Ez a szám eleve hihetetlen: 2010-ben a népszerűsége csúcsán álló Fidesznek nyilván több aktivistája volt, mint most négy év Orbán-Simicska rablóhadjárat után. A 107 ezret hatalmas kamunak…..
MarbleC 2014.02.17 21:59:10
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Nem értettük meg egymást én egy normális fideszes véleményére vagyok kíváncsi.

Jössz nekem az egy kulcsos adóval, ez volt a fidesz egyetlen valós választási ígérete, amit mindenki beszopott. Csak egy probléma van vele, hogy az ország 80%-nak éves szinten kevesebb marad a zsebében.

Telekommadó, bankadó, biztosítási adó, stb. elviszik azt amivel több marad nálad.

Hiába csökkentik a villanyszámlámat, havonta 800 ft-tal, ha a cégemnek meg megemelkedett 3000-rel. A céges bankköltségről ne is beszéljek.

Pl. van egy termékem 100 EUR értékben, 20 EUR haszonnal. Én elutalom a kintinek a 80 EUR-t, amiből a bank levesz 10-t. Az ügyfél utalja a 100 EUR-t, amiből a bank levesz 3-t. Nekem marad 7, adózás előtt.

A 2. bankadó előtt váltottam bankot, annál a banknál már akkor 15 EUR volt a min. utalási költség és 10 EUR a min. bejövő költség. Az már tiszta bukó volt. Az első bankadó előtt legalább a bejövő utalásokért nem kellett fizetni.

Erre tudsz értelmesen válaszolni, vagy trolkodsz tovább?

A szemét bankok nem válasz, nem ők a hibásak.
MarbleC 2014.02.18 06:58:20
MarbleC 2014.02.18 07:04:23
@nemigenértem: Köszönöm a válaszod és hogy normális hangnemben maradtál.

Mennyivel szebb lenne, ha mindenki így tudna beszélgetni az indexen. Na de ehhez még idő kell az embereknek.
Az alábbiakban - bár 10+1-re jött ki, nem toplista következik, és az sem kizárt, hogy egyes pontokból automatikusan származnak mások. 1.) alkotmányozás és választási törvény: Az új alkotmány nem annyira nagy újság, mint amennyire a hozzá való viszonyulás és az…..
MarbleC 2014.02.16 22:19:16
@laci_52: egyáltalán nem éltek vissza a 2/3-dal...
2010-ben, a válság közepén felálló kormánynak mi volt az első dolga?

Alkotmány és választási törvény módosítás.

Egy pár nap optimizmus után, vissza is nyertem a realitásomat a vezéreddel szemben. Azóta nem várok semmit, csak az újabb választást.

Mit mondott amikor nyertek?

2/3 felelősség is nem csak lehetőség.

Na ezt egy héten belül már csak a szabadrablás lehetőségét látta benne.
Az ilyen videók láttán nehéz nem párás tekintettel a semmibe révedni és elmerengeni, vajon jobb volt-e, mikor még szinte semmi elektronika nem volt a motorjainkban. Mert ebben az oldalkocsis Uralban maximum elektromos alkatrészeket találni, vezérlő elektronikát, érzékeny szenzorokat…..
Békemenet rendszeresen független szervezetnek mondja magát. Ezt most is eljátszották, amikor négymillió példányban küldtek ki brosúrát minden magyar háztartásba. A sajtótájékoztatón Fricz Tamás közölte: "a CÖF független a pártoktól és kellően kritikus is velük szemben.…..
MarbleC 2014.02.04 23:08:41
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
És most, hogy állunk szerinted, te Szuperhülye?
Voltál-e már olyan helyzetben, hogy azt érezted: leendő munkaadód megbolondult?  Képzeld azt, hogy ülsz egy állásinterjún egy irodában, túl vagy néhány plusz kérdésen az önéletrajzodból, látod a szemén, hogy csakis téged akar, és biztos vagy benne, hogy megkapod az…..
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
Címek a lapokból: - Nekiment az Index újságírójának a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Kikelt magából a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Továbbra is tagad Balogh István - Magyarázkodik a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Kiborult a Gyermekrák Alapítvány elnöke - Már a…..
Puzsér Róbert a napokban interjút adott a Demokrata egyik munkatársának. A beszélgetés leközlését Bencsik András, a lap főszerkesztője megtiltotta, ő viszont kitette a Facebook-falára. Szerintünk Puzsérnak jó pár dologban nincs igaza, ugyanakkor ma, 2014-ben azon fájdalmasan…..
pite írása Ukrajnában válság van. A novemberi tüntetéseket még lelkesen fogadtam, hisz végre történt valami, végre láthatóvá vált az, amire tudton lehetett számítani legalább fél éve – a Társulási Szerződés döntést kíván, nem lehett tovább libikókázni. A kormány…..
MarbleC 2014.01.27 18:44:59
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Egy kicsi gondolkozzál!

Lehet, hogy ide is a Gyurcsány fóbiás hozzászólásodat ctrl+Schmittelted be, mint a másik Ukrajnával foglalkozó blogba.

Tudod kalapáccsal a kezedben, lehet, hogy mindet szegnek látsz, de a te hozzászólásid nem igazán köthetőek a valós ukrán problémához.

Ui: Na jó, csak hogy ne tudj aludni:
Ha a paksi beruházásról fejtenéd ki a véleményed, akkor már lehet, hogy találnánk párhuzamot.