Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bajtai Mariann

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Olvasók!   Nekem is van egy történetem. 20 éve van krónikus sok-izületi gyulladásom, számtalan kezelésen, vizsgálaton vettem részt.   Nem mindig voltak kedvesek, de bunkóságot ilyen szakmai hozzá nem értést még nem tapasztaltam.   Többször költöztünk…..
Bajtai Mariann 2010.06.17 16:36:32
@másikpista: Nem vagy képbe. SNSA nézz utánna! Izületi punktió!
Bajtai Mariann 2010.06.17 20:00:13
@Dr. Morcz: Min azt már írtam 20 éve van a betegségem. 10-50ml szoktak csapolni van úgy hogy többször is van úgy, hogy egy évig kínlódom ezzel.
Az SNSA egy gyűjtő név nem minden betegnek van izületi folyadékgyüleme. Nekem a térdem, bokám, kezem, lábam is bedagad. Ha sokályig van ez a folyadék a lábamban betokosodhat, roncsolja az izületemet csontomat. Volt már lábújj műtétem sajnos nem hajlik nem szeretném ha a térdem nem hajlana. Volt, hogy magas lázzal is járt. A vérvizsgálat a gyulladás mértékét is mutatja, vérsülyedést stb...
Na mindegy befejeztem a választ, amit leírtam az tény sajnos ilyen orvos is van. Az, szomoru, hogy félreértelmezett és bunkó szövegeket írtok véleménynek.
Nekem csak az volt a célom, hogy ha mást nem is tudok tenni beírok ebbe a blogba. Van új háziorvosom tovább lépek. Jó egészséget kívánok mindenkinek!